local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulei drīz gals klāt?150

1176 8

Grupa zinātnieku ir radījuši vīrusu, kas spēj iznīcināt visu cilvēci. emotion

1176 8 150 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 150

0/2000

es ar savu kaķi paslēpšos pagrabā un izdzīvošu..   saka jau, ka palaidīs mēri.. 

6 2 atbildēt

Tādām publikācijām ir jāpaliek tikai zinātnieku vidū, tiklīdz kaut kas izlaužas pie ļaudīm, kas ar zinātni ir maz saistīti, tā sākas visas šīs ažiotāžas. emotion

1) Ne jau tikai maza grupa cilvēku tāpat vien nolēma uztaisīt briesmīgāko vīrusu. Tūkstoši un miljoni naudiņu nāk no organizācijām, kas sponsorē lielu daļu zinātnisko darbu pasaulē (piemēram, BBSRC un EPSRC), un ne jau kuram katram projektam tiek dots finansējums.

2) Daudz zinātnieku strādā pie "teroristu apsteigšanas". Nedzīvosim pasakā, terorakti tiek gaidīti (nevis "es nevaru vien sagaidīt!", bet gan "bez tā neiztikt" ziņā), tāpēc pēc iespējas atrāk ir jāiegūst zāles, pretinde, vakcīna... jebkura veida aizsardzība pret ķīmiskiem vai bioloģiskiem uzbrukumiem. Taču to nemaz nevar izdarīt, līdz nav pieejams pats "ierocis". Tāpēc sākumā tiek strādāts pie tiem, un tikai pēc tam var uzsākt glābšanas/ārstēšanas daļu. Ja mēs sākumā sastapsimies ar teroristu palaisto briesmīgo vīrusu un tikai pēc tam sāksim zāļu izstrādi, maz kas būs glābjams, nepietiks laika.

3) Pie drošības noteikti ir kārtīgi piedomāts. Ir jāiziet cauri tik daudziem papīriem, lai uzsāktu darbu pie kāda pētījuma, tātad viss ir gatavs teorētiski. Darbs notiek slēgtā vidē, neviens mikroorganisms netiek laukā, pašai telpai, ja ne visai telpu sistēmai, ir negatīva atmosfēra, redz, arī praktiski viss ir sagatavots.

4) Jā, vienmēr kaut kas var noiet greizi, arī Fukušimai bija desmitiem back-up plānu, kam teorētiski to bija jāuztur darba kārtībā paris miljonus gadu, bet tomēr, kad šī iespēja ir tik niecīga, nevajag par to stresot. Daudz... nē... DAUDZ, DAUDZ, DAUDZ vairāk cilvēki mirst no autoavārijām, nekā no "ak, dievs, cik tas ir briesmīgs zinātnisks atklājums".

Tās lietas nav tik baigas, kā var šķist. Es salmonellu audzēju un e.coli, un ko vēl ne. Manas mazās kolonijas! emotion I bez aizsargbrillēm, bez maskas, bez cimdiem un bez visādām slēgtām drošības vidēm. Slimot nav forši, taču, ja zina, kā ar savu projektu apieties, un seko visiem sarakstītajiem Health and Safety papīriem, nekas nenotiks.

3 0 atbildēt

Jā,kaādam teroristam sagribēsies kalpot Allāham un iznīcinās to ēku kurā ir vīrus.Tad tik ūs jautri.. emotion

3 0 atbildēt

Būtu ko jēdzīgu izdomājuši, nevis triljons pirmo veidu, kā iznīcināt pasauli. -.-

3 0 atbildēt

un kāda jēga?

6 3 atbildēt

BŪS JAUTRI? emotion

3 0 atbildēt

1. lieta kas ienāca prātā: kāpēc?

Nē, bet nopietni, kāpēc viņi to veidoja? Ko viņi no tā iegūst?

5 2 atbildēt

mjāāā..emotion

2 0 atbildēt

Kamdēļ viņi vsp.radīja to vīrusu?Lai netīšām sevi nonāvētu,ja kautkas nojūk?? (loco)

Bet par rasktu pluss.!

2 0 atbildēt

nu re, kaa reizi 2012 arii tuvojas!

2 0 atbildēt

tu esi varens un bagats ka tu taa saki ? :D pilnigi nosplauties par viniem ..

ja tiesma palaidis sadu virusu mirsim jau mes .. un tu .. un visi apkart ;) .... un pretindi izmantos tikai lielie un svarigie ... ta k aneuzskatu ka tas ir kkas labs ...

pretinde ka tada tak ir .. zem zemes un aiz tadas apsardzes kada ir vissvarigakajai lietai pasaule kam mes domatu ir liela apsardze

2 0 atbildēt

Zinātnieki piekdeinas vakarā prikola pēc uzstaisija nāvējošu supervīrusuemotion

2 0 atbildēt

nja lab kad vel mironi nestaiga 

2 0 atbildēt

Tikai pats cilvēks var iznīcināt pats sevi ! 

2 0 atbildēt

Tuvojās zombiju ēra emotion

3 1 atbildēt

ZB jau cik var domāt tik stulbi te visi!?!?

Zinātniekiem ir jāpēta viss ko var izpētīt!!! Labāk lai zinātnieki to rada un atrod veidu kā to pēctam ārstēt nejau gaidīt kamēr kāds amatieris nejauši to garāža radīs vai terorists un pēctam mēs vissi būsim uz dirsas un nezināsim ko darīt!!!

2 0 atbildēt

nē nu forši,tā vietā,lai radītu zēles pret visām slimībām,viņi rada vīrusu kas spēj nonāvēt visu cilvēci(no vienas puses uzdevums bus izpildits-nebus neviena slima cilvēka...nebus neviena cilvēka)

4 2 atbildēt

No putnu gripas mirstība bija 50% no inficētajiem un saslimt varēja arī vieglā formā. ja izmirst 50% pasaules populācijas, tas manuprāt ir teicams risinājums pārapdzīvotībai un izsīkstošajiem resursiem. Kad cilvēki sapratīs, ka jo vairāk konkurentu, jo sūdīgāka dzīve.

3 1 atbildēt

o jāāāā, jauki, varam gaidīt pasaules galu.... (facepalm)

2 0 atbildēt

Vienmēr esmu zinājis, ka tie cilvēki, kas sēž tajos kilometriem dziļajos bunkuros ir galīgi lohi...

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »