local-stats-pixel fb-conv-api

Pārmaiņas!226

2327 52

Sveiki emotion Raksts ir atjaunināts un PACELTS, jo nu jau oficiāli esmu pametis LV un pārcelies uz dzīvi Tenerifee(dzīvoju jau septīto meenesi), kas ir viena no septiņām Kanāriju salām, kas pieder Spānijai... Reāli tā atrodās āfrikā(150km tikai līdz Sahāras tuksnesim), bet tomeer skaitās, ka ir Eiropas daļa, pat Eiropas savienība...
Šaja rakstā veikšu dažus salīdzinājumus starp šo jauko saliņu un Latviju.
Protams preces ir iegādātas veikalos, kas ir domātas vietējiem iedzīvotājiem, nevis tūristiem... jo saprotams tūristi pārsvarā iepērkās vietās, kur cenas ir reizes trīs lielākas..
Rakstam ir tīri informatīvs raksturs, nevēlos kādu pārliecināt braukt prom no šīs "lieliskās" valsts.
Ja ir jautājumi, droši rakstiet komentaros un centīšos operatīvi atbildēt. emotion

Otrā daļa: http://www.spoki.lv/aktuali/Tenerife-VS-Latvia-II/305919 tajā daļā arī mīnusus vairāk sarakstīju...

2327 52 226 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 226

0/2000

Klausies ka tu tur darbu aradi?? :O atraksti visu vestule :D Ieintereseja :/

2 0 atbildēt

Man vienīgajam likās, ka pēc titulbildes sagaidīšu kādas sievietes salīdzinājumu ar Latviju? :D

2 0 atbildēt

Tur vismaz ir tīrs, zils ūdens, kur peldēties nevis Latvijas Baltijas jūrā, kur atrodas cik tur tonnas ķīmisko atkritumu no kara laikiem, kas solas drīz tikt brīvībā no konteineriem, yeeey. 

Kādus gadus 4 atpakaļ biju tur, tur ir pizd*ata. :)

2 0 atbildēt

I need boobs.

2 0 atbildēt

Es arī pagā'jušo gadu biju Tenerifē.:) Skaista vieta, izbraukājām viu salu, vairāk vai mazāk.;)

 

Es tikai nesapratu-kā ar to vulkānu "El Teide" Tur pašā galā, lai tiktu ir vajadzīga kāda speciāla atļauja?

 

Un lētāks jau tāpēc, ka savādāka nodokļu sistēma.

 

Un labākais veids kā kko nokaulēt (tūristi kā var nokaulēt) ir pateikt cenu, ja nepatīk tam pārdevējam, tad iet ārā, un  viņi skrien pakaļ un sauc svādāku summu.:DTikai vajadzīga pacietība. ;)-tas no manas pieredzes.

 

Bet kā vispār Tur-arī šajā sezonā ir ļoti silts?Un viegli darbu tur atrast?

2 0 atbildēt

Oj vecīt, kā piekrītu, pats biju Grieķijā pusgadu, tur gan ekonomiskā situāccija nav kā tenerifē, bet nu arī, laika apstākļi un skati... 

degvielas cena drīz būs 1ls/1l :D 

Un par sievietēm, tur gan es Tev piekritīšu, tā ir un paliks, parcik LV daiļavas ne tik bieži brauc uz tenerifi atpūsties bez sava biezā, vecā vīra. Tad gan jau ejošākā prece sexā Tev būs Krievijas sievietes, kas jāatzīst arī ir skaistas....

2 0 atbildēt

Tu mani vienk taa sakaardinaaji ar to

"Kameer Tu tagad rudens jaciņā vazājies pa peļķeem, es uz terases vienās apenees seezhu un veeroju okeānu"

 

nobildee kaadas bildes, lai var par vulkaaniem papriecaaties :)

2 0 atbildēt

Mēs latvieši,ui kā neesam vajadzīgi viņiem.

p.s. par pēdējo piekrītu,paldies par apsveikumu! ./.sun./.

2 0 atbildēt

Bet vai askāries arī ar ko tādu kas tev nepatika ?

Jo tu aprakstīji tikai pozitīvo, nevar būt ka tur ir tik ideāli ! kā ar vietējiem  ?

2 0 atbildēt

Ir jau ari tada lieta ka citi parceljas uz citurieni nevis tapec ka te ir sudigi bet tapec ka ta lemts. Notiek daudz un dazhadas lietas kuram ta ari janotiek. Viens paliks te bet citi aizbrauks jo ta jabut....Piem ja arzemnieks apprecas ar latvieti vai jebkuru citu viens no vinjiem parceljas pie otra un ne tapec ka te butu slikti. Dzive ta notiek un tu nezini kur tu dzivosi velak un ko darisi un kas mainisies. Ja kadam clvekam jabut tur tad vinsh tur ari bus :)

2 0 atbildēt

pajāt. man tā pat Latvija ir dzimtene. man mīļā zemīte emotion

bet +

3 1 atbildēt

Pēdējais punkts bija vispareizākais. ;)

2 0 atbildēt

es tagad nesaprotu tos ļautiņus, kas liek mīnusus komentāriem par to, ka šeit dzīve ir izvērtusies par moku un stresa kamolu! Ok, iespējams to dara cilvēki, kuriem šeit iet labāk nekā lielai daļai, vecāki labi pelna, pašiem ar kāds darbiņš vai labas haltūras, jā, tad nav ne vainas un var arī atļauties padzīvot! Bet nu tiem, kam te ir parādu kalni un vecāki nav tie lielākie censoņas bijuši, vai arī pretēji, ir centušies, bet dzīvē kaut kas nogājis ne tā? Pašam arī jāstudē un jāstrādā, lai varētu piektdienās aiziet uz klubu paņemt vienu kokčiku, jo vairāk naudas vienkārši sirdsapziņas neļauj tērēt!? C'mon... dodiet man kaut 3 labus iemeslus, lai šeit paliktu? Varu saderēt, ka vienīgais, kas šos izmisušos cilvēkus attur no došanās uz zaļākiem laukiem ir tas, ka nav tik viegli sadabūt naudu biļetēm un turīgam sākumam citā valstī, jo te jāstrādā būtu kā minimums pusgadu un visa alga jāiztērē tikai tajā, lai varētu turp doties. Vai tas ir normāli?  Protams, Latvija ir skaista, te viss pārējais ir vienkārši perfekts, nav nekādu katastrofu, nekādu super-vētru, zemestrīču utt.... klimats arī nemaz tik briesmīgs nav, lai gan tās ziemas ir bargas, tomēr tās vismaz ir īstas ziemas un šaubos, vai tenerifes ziemas stāv mūsējām klāt. Tomēr, apzinieties paši - vai ir vērts nosalt dzīvoklī, jo nevari samaksāt par apkuri?

2 0 atbildēt

es laikam pārcelšos.

2 0 atbildēt

es tur biju, lieliska vieta un tiešām labs gaiss, tīrs un draudzīgs :)

2 0 atbildēt

Komentāri ritīgi labie :D Par to es leiku +++ :D

1 0 atbildēt

MŪSU LATVIJA IR LABĀK KĀ JEBKUR CITUR..

3 2 atbildēt

Kriize ir Tew galvaa ;) 

1 0 atbildēt

nezinu kā jums (okej zinu es palasīju jūsu komentārus) , bet mani uzskati ir šādi  lai tač ir tā minimālā alga, galvenais ka darbs ir patīkams, vnk lasot komentārus man ir tāda sajūta ka visiem liekas ka latvijā tikai par trauku mazgātāju vai pārdevēju var strādāt, nē profesijas ir daudzas, un ja neesi bagāts kā piemēram lepnie tarkšķi tikuntā var labi dzīvot. (un starpcitu pareizi tērējot naudu pat tie 250 ls ir atliku likām :P)

1 0 atbildēt

Esmu bijis Tenerifē! Ļoti patīk tās salas! Bet cik es atceros tur jau 2008 gadā cīgas maksāja 5euro par paciņu un par meitenēm es piekrītu tur smuku nav , jo tur vsp ir tikai vācu pendžas kas tur pavada ziemas mēnešus :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »