local-stats-pixel fb-conv-api

Palīdziet meitenei!20

136 3

Labdien, Draugi,
Pārbaudījumi un nelaimes nav gājušas secen arī maniem tuviem radiem.
Stāsts ir par Diānu, kuras izgatavotās rotas Jūs varat aplūkot vienā no manām senajām galerijām. Šīs rotas tapa laikā, kad Diāna vēl veiksmīgi cīnījās ar audzēju, izmantojot ķīmijterapiju, kas Diānai un viņas vecākiem jau bija liels pārbaudījums. Izārstēšanās bija tik tuvu, tomēr, kad ārstēšanās kurss tika jau pabeigts, audzējs atkal ņem virsroku. Vienas vai divu ģimeņu ietvaros krīzes laikā nav iespējams savākt nepieciešamo atbalstu turpmākai ārstēšanai Vācijā. Arī es, lūdzu Jūsu palīdzību.


Diānas profils Draugos: http://www.draugiem.lv/friend/?fid=927727
Diānas mammas - Ingas profils Draugos: http://www.draugiem.lv/friend/?367949
Diānas tēva - Gata profils draugos: http://www.draugiem.lv/friend/?fid=3153390


Ar cieņu
Aldis Cimoška

Turpinājumā lasiet Diānas mammas Ingas vēstuli....

Sveiki.
Esmu Diānas Gavares mamma. Mana meitiņa Diāna ir ārkārtīgi talantīgs, labestīgs bērns, laikam katrai mammai savējais ir tieši tāds, taču ir kāda liela nelaime, kas neļauj Diānītei baudīt un priecāties par dzīvi kā citiem bērniem. Diāna ir smagi slima, viņas pēdējā diagnoze skan sarežģīti: rabdomiosarkoma galvaskausa pamatnē ar ieaugšanu labajā augšžoklī un galvas smadzenēs, recidīvs smadzeņu stumbrā un labajā smadzeņu puslodē, bazāli temporālā daivā. Vienkāršoti izsakoties tas ir audzējs, kas ir iemitinājies Diānas galviņā. Ārstējot šo slimību esam izmēģinājuši visus Latvijas medicīnas piedāvātos paņēmienus, šobrīd Diānai nozīmēta paliatīvā aprūpe, kas nozīmē, ka ārstēšana vairs nenotiks, tikai aprūpe Taču esam optimisma pilni, mums ir iespēja doties uz Vāciju ārstēties, sākumā Diānītei jādodas uz Vāciju, lai veiktu diagnostiku, lai noteiktu pareizāko ārstēšanās metodi.
Valsts diemžēl šo iespēju neatbalsta, tāpēc nepieciešamo naudas summu (aptuveni 10 000Ls) mūsu ģimenei ir jāsavāc pašai, jāatzīst, ka mums tik lielas naudas nav, tāpēc esam vērsušies ziedot.lv organizācijā, kur Diānai ir atvērts konts, lai savāktu nepieciešamo naudas summu, lai Diānīte varētu aizbraukt uz izmeklējumiem Vācijā. Jāsaka, ka nauda ir nepieciešama steidzami un ziedot.lv ziedotājus nepiesaistīs, jo ir daudzi, kas ir rindā pirms Diānas, tāpēc ziedotāji jāpiesaista ir mums pašiem. Ļoti ceru uz Jūsu atbalstu. Manu metiņu varat atbalstīt, ar gaišām domām, lūgšanām, īkšķu turēšanu, bet visvairāk šobrīd mums ir nepieciešams Jūsu finansiālais atbalsts.

Naudiņu varat skaitīt uz http://www.ziedot.lv kontu.
Fonds "Ziedot"
Reģ. Nr 40008078226
A/S Swedbank,
bankas kods: HABA LV 22
konta nr: LV95HABA0551006150241
mērķis (Diānas Gavares p.k. 140300-2076 diagnostikai un ārstniecībai).

Novēlu Jums visiem sirds siltumu, mīlestību, lai slimības met līkumu, lai vienmēr ticība ar Jums, lai katra diena skaistāka par iepriekšējo, lai ir par ko smaidīt, lai sirds gavilē ik dienu.


Ar cieņu un lielā cerībā,
Inga Gavare (tel. Nr. 26517016)

Man šoreiz ir vienalga - + vai - , bet situācija ir nopietna, un galvenais ir jūsu palīdzība meitenei...

Pacelts uz augšu - ja nu kāds palaida garām un ir spējīgs palīdzēt, nevis jēli nodirst [atvainojos par izteicienu], kā te dažs labs... :(

136 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

atbildot uz niks komentāru " pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis " Uj, kā tu visu dabūsi atakaļ! Un gan jau kāds tad par tevi pasmiesies!

24 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis " Tu esi debīls emotion Padomā ja tev pašam būtu tāda situācija!

10 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis " Tas, kurš kaut ko tādu ir spējīgs uzrakstīt, ir totāls idiots, kuram nav sirds.!!!

8 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis " Tu vāc mīnusus vai kā?

Tu esi cietsirdīgs radījums..

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " stulbie latvieshu idioti tik viegli uzkjeraas... " tu pats stulbs. ziedot.lv patiešām pārbauda katru gadījumu!

4 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " stulbie latvieshu idioti tik viegli uzkjeraas..

Eu, nelatvieti, tad p**** uz savas smirdīgās tautības  saitiem, nevis šeit gaisu maitā.....

3 0 atbildēt

nav vienigais eksemplars un visiem vnk nevar palidzet :/

2 0 atbildēt

šausmīgi..

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis " Pašam ar tāds liktenis spīd :P,neuztraucies tik!!  baigais pohujists te atradies..  

2 1 atbildēt

Lohatrona meklētājiem!

Tas jums aizņemtu 20 sekundes, lai noskaidrotu, ka konts ir īstais:

Rekvizīti

Adrese: Bruņinieku 10a, Rīga, LV-1001, Latvija Fonds "Ziedot" Reģ. Nr 40008078226

Konti ziedojumiem:

SWEDBANK: bankas kods: HABALv22 konta nr: LV95HABA0551006150241"

 

Ja negribat palīdzēt, tad nepalīdziet. Tā ir brīva izvēle.

0 0 atbildēt

atbildot uz Labveelis komentāru " Smird peec kaarteeja lohotrona-pievienojos ni... " gribeeju paliidzeet, bet nepastaav taads konts :( un vispaar - LASHARA... ieniistu shitaadus "labveeljus":@

1 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis "

sranais kroplis kaut tu nosprāgtu!!!  

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " pohuj nav naudas lai sprāgst nost .... liktenis " kaut tu miskaste nozelotu par saviem vardiem  

0 0 atbildēt

Tagad cilvēkiem naudas maz, lai kā gribētos palīdzēt,  tas nav iespējams ..

0 0 atbildēt

Tāda ir dzīve..

6 6 atbildēt

Njā ir idioti tie kas uz to noraugas vienaldzigi,kuriem tas ir vienalga,ja katrs kas ieiet spokos noziedotu vienu latu man liekas jau bērns varētu braukt uz Vāciju arstēties ) Un tam "Niks" Laikam esi nakošais Hitlers? kuram nogalināt vairakus miljonus cilvēku ir pilnigi piekast?

0 1 atbildēt

iedomājieties sevi viņas vietā, un tad vairs tik jautri un smieklīgi nebūs... Meklēsiet palīdzību ne tikai tā vien... :/

0 1 atbildēt

Ak, Dievs, protams, ka palīdzēšu!! (es tikai pajokoju) :p

0 10 atbildēt