local-stats-pixel fb-conv-api

Oriģinālas dāvanas svētkos43

783 2

Tā kā tagad ir krīze,bet dzimšanas dienas,Ziemassvētki un citi svētki netiek atcelti dēļ naudas trūkuma,lai njopirktu dāvanu,man ir dažas jautras idejas,kuras var realizēt un uzdāvināt kādam,kuras saņemot jubilārs būs tiešām iepriecināts. :)

* Laba garastāvokļa burciņa-

uz 365 lapiņām saraksti aforismus,gudras,jautras domas,kopīgos piedzīvojumus ar jubilāru,piemet klāt kādu konču un citus niekus,un aplīmē skaisti burciņu.Uz tās uzraksti-Laba garastāvokļa burciņa un piekodini jubilāram,ka kaut ko no burkas var ņemt tikai tad,kad ir slikts garastāvoklis.

*Ej pa ielu ar kameru rokās un jautā garāmgājējiem,lai kamerā apsveic jubilāru.pēc tam ielādē datorā,ieliec diskā un aidā-dāvana gatava! :)

*Naudas kolāža-

uz A3 lapas salīmē tavas un jubilāra kopīgās bildes,apkārt saraksti kopīgos piedzīvojumus,atmiņas un vienkārši foršus tekstus,apkārt aplīmē 1ls pa melnajiem santīmiem.

*...lietas,kas jāizdara līdz...(... vietā gadu skaitlis,cik paliek)

Ja draugam/draudzenei paliek 15,uz lapas iepriekš saraksti 15 lietas,kas viņam jāizdara,piemēram ejot pa ielu pirmajai skaistajai pretimnākošajai meitenei jāpajautā cik pulkstenis,vai arī pa pilsētu jāiet ar kādu lielu protesta lapu rokās.Ja visi uzdevumi ir labi paveikti,uzdāvini īsto-kādu mazu-dāvaniņu.

*Lielajā miskastes maisā saliec tik lietas,cik jubilāram paliek gadu,piemēram malkas pagali-lai ziemā būtu silti,tualetes papīru-lai nekad nesanāk tā,ka nepietiek. un tādā garā,ar visiem aprakstiem.

*Uztaisi naudas kociņu,uz drātiņām savinķelējot 1 un 2santīmniekus,vai arī šokolādes monētas.

*Palūdz draugiem/paziņām/kaimiņiem,lai nofotografējās ar lapu,uz kuras rakstīts ''Daudz laimes...(jubilāra vārds).

*Palūdz draugiem,lai aizsūta jubilāram sms ar tekstu-''(tavs vārds) tevi ļoti mīl,bučas,nosvini kārtīgi'' vai ko citu.

*Ja jubilārs ikdienā sūdzās,ka statistika pavisam maza,vai ka albumu neviens nekomentē,kādā domubiedru grupā iekš draugiem.lv palūdz,lai tam un tam cilvēkam nokomentē albumu/paskatās profilu.

*3l burku pieber pilnu ar makaroniem/prosu/rīsiem/saplucinātiem tualetes papīra gabaliņiem un iekšā iemet kādu sudraba ķēdīti/kuloniņu vai ko citu mīļu.


*Sapūt tik balonus,cik jubilāram gadu,un tos apraksti ar jubilāra īpašībām,kopīgajiem piedzīvojumiem,atmiņām,frāzēm u.t.t.


*Mīkstajai mantiņai pārgriez muguras vīli,izņem pildījumu un saber iekšā končas un kādu mazu dāvaniņu,rūpīgi aizšuj.


*Mīļotajam valentīndienā-izgriez 101 sirsniņas no sarkana papīra,un uz katras uzraksti pa iemeslem,kādēļ tu viņu mīli.Aprakstītās sirsniņas ieliec skaistā kastītē vai arī saver virtenē.Dāvana gatava!

*Uztaisi vannas bumbu.Vajag tikai sodu,kartupeļu cieti un aromātisko eļļiņu!

*Šai kā arī nākamajai dāvanai vari samesties ar draugiem,un savākt,piemēram,20 ls.Rūpīgi attin kinderolas plēvīti,attaisi olu uz pusēm,izņem mantiņu un tās vietā ieliec 20ls.Rūpīgi aiztaisi ciet,aptin papīrīti un dāvini! Saņēmējam būs šoks redzot tikai to,ka uzdāvināta konderola..

* Tāpat kā iepriekšējā dāvanā,sametieties ar draugiem,bet šoreiz nevis lieciet naudu kinderolā,bet pa 5 latiem iebāziet tualetes papīra rullītī.Tikai uzmanīgi,lai papīrs nesaplīst.

*Rāmītī aiz stikla ieliec prezervatīvu,paketi un tualetes papīra strēmeli.Klāt pieliec uzrakstu-''Vajadzības gadījumā izsist stiklu!''

*Pajautā,kāda krāsa draugam visvairāk patīk,ar tādas krāsas kreppapīru aplīmē kasti,un kastē saliec daudz sīkumus tādā krāsā,piemēram nagu laku,atslēgu piekariņu,piespraudi,blociņu u.t.t.Bet var rīkoties arī otrādāk-pajautāt,kāda krāsa jubilāram riebjās,un visu pirkt tādu.

Nu,šodienai tas arī būs viss no manas puses,ceru,ka jums kas noderēja.Vajag arī otro daļu? ;))

783 2 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Ir jau interesantas un kreatīvas idejas, droši vien, gan vairāk domātas tīņu vecuma jauniešiem :)  Manējais nez vai būtu precīgs, ja es viņam uzdāvinātu 101 sirsniņu, kas viņam būtu jāizlasa :DD Grūti ir atrast dāvanu kādam svešākam, bet, ja dāvana paredzēta draugam, tad jau jāzin, kas vajadzīgs.. varbūt pat 5 lati skaidrā naudā ir citreiz vērtīgāki,  nekā kaut kas, kam esi izšķiedies, ar cerību, ka jubilārs smaidīs uz 220, tavu superīgo dāvanu ieraugot. cik cilvēku, tik variantu :)  bet raksts jau jauks :))

32 0 atbildēt

otro daļu ! ;)

23 0 atbildēt

Nebiju domājusi,ka tik daudziem patiks idejas! :)Bet prieks.

Tātad,ļoti iespējams,ka rīt sagaidīsiet arī otro daļu,kurā būs arī idejas par Ziemassvētku dāvanām.

Un tiktiešām,liels paldies visiem,kas salika +,un visiem,kam patika/noderēja! :)

8 0 atbildēt

vēl vajag par dz.d.

7 0 atbildēt

uztaisi gan :D

7 0 atbildēt

+1 Otro daļu par Zsvētkiem ;)

6 0 atbildēt

Vajag otru daļu ! Un, būtu jauki, ja pa to vannas bumbu bik sīkāk varētu pastāstīt ! :)  Bēt , jā  +

4 0 atbildēt

VAJAG OTRO DAĻU +

3 0 atbildēt

VNK IDEĀLI

+++++

Liec otru,trešoo,ceturto,piektoo

:)

3 0 atbildēt

Noteikti otro daļu! Daudzas idejas aizņemšos! :))

3 0 atbildēt

otro daļu :)) paldies  ļooti paliidzeeji 

3 0 atbildēt

pēdējo jau esmu izmantojusi, jubilārei patika. :)

3 0 atbildēt

Pieprasām vēl!!!

3 0 atbildēt

Tgd apmēram zināšu ko draudzenei dāvināt uz izlaidumu :) 

10q emotion

3 0 atbildēt

Ļoti forši izdomāts.. būs kaut kas jāizmēģina :)

3 0 atbildēt

OTRĀ DAĻA IR GATAVA!!!Šoreiz par Ziemassvētku tēmu.Manuprāt,nav gan tik ļoti izdevusies,jo idejas...nuu...ir pagrūti atrast.Bet,ja būs piekrišana,3. daļu atkal taisīšu ar dzimšanas/vārda u.t.t. dienu dāvanām! :)

un tiktiešām liels prieks,ka tik daudziem patīk! :))

2 0 atbildēt

tik foršas idejas....otro vajag...

starpcitu, pagājušajā gadā ar divām draudzenēm trešajai satasiījām video...sataisījām vairākus interesantus plakātus un tad pa ielām gājām un citiem prasījām lai nobildējas......tiešām draudzene bija priecīga......emotion emotion

2 0 atbildēt

++++

1 0 atbildēt

OBLIGĀTI 2. DAĻU !!!! emotion

1 0 atbildēt

otro daļu!!!

1 0 atbildēt