local-stats-pixel fb-conv-api

Nibiru. Draudi mums visiem?91

658 33

Aptuveni 2 miljoni Interneta lapu ir veltītas planētai Nibiru, kura nākamgad, bet varbūt jau šogad, iznīcinās Zemi. NASA Eimsa izpētes centra planetārais astronoms un NASA Astrobioloģijas centra vecākais zinātniskais speciālists Deivids Morisons katru dienu saņem vismaz piecus e-pastus, kurā tiek uzdots jautājums par Nibiru.

658 33 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Dirsā to tavu Nibiru, cik var kunkstēt par to pasaules galu, nav tur nekā un nebūs. Ja jau pēc gada viņam te vajadzētu būt, tad tagad jau sen varētu viņu saskatīt ar teleskopiem, mēs jau tagad varam ieraudzīt planētas un zvaigznes, kas atrodas daudzus gaismas gauds tālumā, bet ķipa nevaram ieraudzīt lielu planētu, kas mums jau pēc gada uzkritīs uz galvas, loģiski ?

Šito noteikti izdomāja tie paši čaļi, kas tusēja ar to tizlo pareģi, kas jau maijā solija pasaules galu.

130 6 atbildēt

Un vispār, nu cik var par to maiju kalendāru? Nu bļāviens, kas notiek kad beidzas kalenārs? - Sākas nākošais! emotion

92 0 atbildēt

nibiru nav īsta, tā ir tikai bauma.

42 4 atbildēt

EU, cmoon man februārī dzimmene :D

39 6 atbildēt

redz, kā skatās - 'Battle Los Angelos' tos atnācējus arī pamanīja pēdējā brīdī :D. bet ja nopietni, šīs teorijas izskaidro kautvai šis teikums:  Sitčina grāmata ir tulkota 25 valodās un pārdota miljoniem kopijās. Kamēr idioti uztraucās par pasaules galiem, citi rauš piķi. The choice is yours ;)

23 0 atbildēt

bla bla bla - pēc bībeles mēs jau esam miruši

21 1 atbildēt

interesanti. mēness arī pēkšņi ir pieskaitāms pie saules sistēmas planētām.

16 1 atbildēt

Bitch, please... emotion Tā ir kārtējā mediju uzpūsta pīle, tikai naivie tam tic un popularizē, tādējādi dzen izmisumā vēl lielākas cilvēku masas. Phe, un ja jau esam sveiki un veseli pēc daudziem pasaules galiem, gan jau pārdzīvosim arī šo emotion

16 2 atbildēt

visi tic tam kam grib ticēt!

13 1 atbildēt

pārāk bieži šajos laikos rodās teorijas par pasuales galu, jābaidās, ka tik kāda nepiepildās. Bail iedomāties to brīdi, kad vispasauliski paziņos, ka pēc gada visi ies bojā, tad iesāktos tāds haoss, ka cilvēki paši paspētu sevi iznīcināt pirms tā meteorīta...

15 4 atbildēt

kāda mums starpība kas notiks ja būs pasaules gals tad vismaz varēsim gulēt :D

10 0 atbildēt

Visi tā runā par pasaules galu, ka liekas- mēs ar nepacietību to gaidam. Kad cilvēce vienreiz beigs lūkoties kaut kur debesīs un pievērsīs uzmanību Zemei? Visi tikai runā par komētām un citiem reliģiskiem bullshitiem, kamēr pasaule tiek piedirsta ar cilvēku mēsliem! emotion

9 0 atbildēt

Ticamāks par kataklizmu izraisītu pasaules galu, man liekas kodolkarš. Vienmēr dabā notiek kas postošs, bet cilvēka roka patiesi var izbeigt cilvēci. emotion

6 0 atbildēt

nibiru shmirbiru....

jums buutu jaabaidaas no kalmaaru uzbrukuma!!!

ka ar tausteklji skjels pa seju.... galva vairs nebuusss!!!

5 0 atbildēt

Da man zajebal.

Es tagad bļed pasaku ka rīt būs pasaules gals un būšu tik pat gudrs un man būs tik pat daudz piekritēji kā tajam Misteram Kempingam un visiem pārējiem psihajiem.

7 3 atbildēt

kāpēc entie pasaules gali tiek ''paredzēti'' tieši 20., 21. gadsimtā? Neesmu nekur lasījis, ka būtu kkas tāds paredzēts simtiem gadu atpakaļ. Mūsu saules sistēma ir tāda kāda tā ir jau cik tur to mildardu gadu, un tieši kautkādā minimālākajā daļa no tiem miljardiem notiks pasaules gals.

4 0 atbildēt

Kas juus galiigi slimi palikushi ar saviem pasaules galiem tie kas grib varat ticeet !!! kamer es dzivoshu miriigi ! Tas viss ir mesls izdomaats lai tik kkadu populiritaati dabuutu !

4 1 atbildēt

Par ko baidīties. Nāve būs ātra

2 0 atbildēt

nezinu kā jūs bet es 2013 gadā par šo visu kārtīgi ieņirgšu emotion

1 0 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=Sg4V5uJTlj4

2 sekundes, kas apgāž visu tavu rakstu/.

sākam skatīties no 0:50

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »