local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvējošākās ielu narkotikas 284

1774 12

emotion Otrā daļa emotion

1774 12 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Lai jau tie nelaimīgie aiziet klusā stūrīti un mierīgi pārdozē. Žēl tik viņu izpostītās ģimenes

176 10 atbildēt

Mjām, man brālēns narkomāns. Bija normāls cilvēks, tagad, nez, pat par mēslu nevar nosaukt, jo tie vismaz mēslojumam der. Bet kam der nariki? emotion

94 1 atbildēt

Parādās galvā interesants dialogs... No vienas puses, ļoti labi apzinos ko narkotikas spēj nodarīt organismam, it sevišķi sintētiskās. (Principā nesmēķēju, nedzeru) No otras puses, rodas kautkā ļoti liela neticība, ka tiešām viena deva spēj izraisīt mirklīgu fizioloģisku atkarību, kuru nav iespējams uzveikt ar gribasspēku. Čuķ ne vai prasās paņemt vienu devu un pierakstīt sevi uz kādu mēnesi slimnīcā 25/8 novērošanai.

92 3 atbildēt

Tātad sveiks. Raksts ideāls un mani īpaši piesaistīja tavs teikums ''zināms piemērs no dzīves ir arī man'' .. Cik sapratu tu esi diezgan liels lietpratējs un ar personisko pieredzi. Labprāt vēlētos redzēt rakstu ar tavu skatu uz to, ko tu esi darījis un tavus iespaidus, situācijas un vispār tavu dzīves daļu, kad esi ko lietojis un tā. Varbūt tas arī palīdzēs citiem un tā. Ja arī citi labprāt palasītu tādu rakstu, spiedied ''+'' , lai autors redz. :) (Jo ja rakstīšu privāti, tad varbūt viņš domās, ka jēgas rakstīt īpaši tieši dēļ manis nav, bet varbūt vēl kādu tas interesē) emotion

61 0 atbildēt

Vislabāko kaifu un eiforiju var noraut ieslēdzot savu mīļāko muzonu un mierīgi, vienatnē to klausoties.

53 1 atbildēt

Riktīgi interesants raksts. Nekad nebiju tā kārtīgi lasījusi (iedziļinājusies) par smagajām narotikām. Nevienam neko tādu nenovēlu.

51 1 atbildēt

- Tāpat ar to ir ļoti grūti cīnīties, jo daudziem liekas ka tas ir stilīgi lietot visādas tādas huiņas , lielākā daļa lieto tikai tāpēc, lai iederētos ,,barā'' .....

42 5 atbildēt

Tā degunteļa bilde bija tik vilinoša ka nevarēju neuzspiest uz raksta. emotion

23 1 atbildēt

kuras tu pats esi meegjinaajis?

12 0 atbildēt

a kur Krokodīls?

10 2 atbildēt

šo gan es nekad nelietošu.

NEKĀĀD.

7 0 atbildēt

Raksts tiešām labs. ajadzīgas vēl kādas daļas. Patīkami lasīt :)

7 0 atbildēt

šeit darbojās dabiskā atlase. kas būs gudrāks,nekad nelietos to draņķi emotion

5 0 atbildēt

 

labāk zālīti emotion

5 0 atbildēt

Nefiga, zālīte ir normāla štelle. Tas laikam kā kuram, bet man no zālītes nav atkarība, citreiz varu visu nedēļu nokurīt, citreiz mēnešiem nepīpēju. Neprasās tik ļoti, ka nevarētu iztikt.  Mani uzkati ir tādi, ka zalīte ir labaka nekā alkohols. 

3 0 atbildēt

Labs raksts diezgan informacējošs.

2 0 atbildēt

Neviena narkotika nevar padarīt cilvēku laimīgāku - viss, ko narkotikas var ir paņemt laimi, kura citādi būtu paredzēta ilgākam laikam un kondensēt to īsākam laikam, pēc tam atstājot cilvēku tukšu.

2 0 atbildēt

Būtu iemetis par heroīnu. Pilna Latvija ar atkarīgajiem. Ir nācies paiet dažiem garām, un pēc stundas viņi stāv 5m tālāk, un uzvedas kā zombiji. 

1 0 atbildēt

Paši tik dzen sevi postā,tur vairs nekas nav glābjams.

1 0 atbildēt

narkomaanu gruuti atrunaat - tikai dazi speej lietojot iziet no taa - paarsvaraa spraagst kaa mushas ((

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »