local-stats-pixel fb-conv-api

Narkotikas!!16

Nu luuk te buuz dazi piemeeri,narkotiku lietosanas sekas..ieliku tadus mieriigus video,tas ir veel labaakajaa gadijumaa kas var iznaakt..narkotikas varbuut neparedzamas,loti daudz noziedziigu atgadijumu tiek pastradaats tiesi narkotisko iespaidu deelj,pat slepkaviibas...taapeec domaaiet pirms lietojat tos drankus..kam ir 18 tad jau labaak kaadu snabiisa glaazi nevis,riit tabletes,vai laist veenaa meeslus.











81 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Lielisks raksts. Iešu uztīt kāsi.

17 0 atbildēt

Weed is not a drug. Un kā var nosvērties par labu alkoholam, nekad nesapratīšu. Dažām vielām kā katalizators, bet kā bāze - pfffffffffffff.

3 1 atbildēt

Raksts jau nav no sliktākajiem, bet video parādītie cilvēki ir pārāk smagā narkotisko vielu stāvoklī. Tomēr liela daļa narkotikas lieto telpās - ar draugiem. Video parādītie cilvēki ir vai nu pārāk daudz ko sarijušies (pirmais video), vai arī jau ir "narkomāni ar riktīgu stāžu". Bet par rakstu pluss.

0 0 atbildēt

kā vienā gudrā filmaa teica - "Have you ever sucked a kock for a weed?, then that is not an addiction, coz i have sucked a dick for koke!" :D

0 0 atbildēt

pilnigi darzenji

0 0 atbildēt

labāk kāds jointiņš kam 18 nevis katukādu mēslu liet ribās

0 0 atbildēt

būtu labāk ielicis Requiem for a dream traileri vai aprasktu, jo filma uzskatāmi parāda gan sākotnējo labumu, gan vēlākās sekas. Sakot fuj, fuj, fuj, Tu nevienu neatrunāsi. Šī filma palīdzēs daudz vairāk, jo rada izpratni par lietu.

0 0 atbildēt

Glaze ir sliktaak nekaa dums ;) bet ja jaizvels starp dumu un glazi velku duumu labaak :)

0 1 atbildēt