local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatnes pērles217

2839 49

Tagad brīžiem no maziem bērniem un jauniešiem sanāk tādus brīnumus redzēt. Minēšu dažus iemeslus, kāpēc skolā būtu jāievieš pokemonmācība.

2839 49 217 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 217

0/2000

Tagad sīkie dzer kā valodja un lamājas kā kaimiņu koļa ! tā nu tas ir...

461 1 atbildēt

Lasot šādus rakstus, es sajūtos vecs... Vai vienkārši labi audzināts. :D

414 0 atbildēt

Visbriesmīgāk ir ar krievu tautības cilvēkiem (ne viesiem, bet lielākajai daļai). Tu cilvēks aizej uz veikalu nopirkt maizi, paprasi, bet viņa vel tev brauc virsū par to, ka viņa nesaprot ko tu gribi, lai runā latviski. Nu piedodiet, tas jau ir par traku, ja negrib mācīties valsts valodu, tad brauc uz savu Krieviju un dzīvo tur. 

173 13 atbildēt

Laiki mainās. Arī es pieredzēju laikus, kad veikalā nācās izmantot vārdu lūdzu, toties mani vecāki atgādināja, ka savā laikā nācās stāvēt pusdienu rindā, lai varbūt nopirktu desas gabalu un tad lūdzu nebija pats populārākai vārds. Šī jaunatne saviem bērniem varēs stāstīt, ka agrāk bija veikali, kur atradās DZĪVAS kasieres. 

97 0 atbildēt

Latviešu valoda diemžēl ļoti ātri pārvēršās par miskasti... Mācos es ļoti labā skolā - latviešu - tajā pašā laikā, zemākā klases vidējā ir tieši šajā priekšmetā - 6, un, kauns sacīt, citās skolās ir DAUDZ sliktāk. Un arī attieksme ir nekāda... Par manu brālēnu man vispār ir kauns... Pabeidz jau 5. klasi, bet KNAPI prot lasīt. Latviešu valodā knaps divnieks.

Un vēl par Bērziņa kunga ideju - 11 klases.... Drīzāk jau pievienot 0. klasi, lai sagatavotu bērnu skolai un ieviestu viņos attieksmi pret mācībām un valsti!!!

80 1 atbildēt

Sāku domāt kā būs ar jaunatni 22. gadsimtā? 

67 0 atbildēt

3. Sorry, bet tās tantiņas sejas izteiksmes dēļ es vispirms pārsmietos, un tikai tad būtu gatava viņai palīdzēt! :D

Bet tā visā visumā patiesība vien te ir sarakstīta +

100 34 atbildēt

Man kaut kā pēdējā laikā arī negribās palīdzēt tiem vecajiem. Paskatoties uz dažu purniem jau var redzēt, ka viņi ienīst visu pasauli ( vismāz latviešu pensionāri ir tādi). Man jau arī nav ticis macīts kā pareizi uzvesties pie galda, bet pats sapratu, ka nevajag ar dakšīnu iemest zirni kādam acī. Vienīgais es nezinu, kam un kur uz galda ir jāstāv. Naudu es pat neprasu vecākiem, kur nu vēl vecvecākiem, kam nu tiešām naudas nav vairāk kā man.

64 1 atbildēt

To es saprotuemotion tas ir cilveeksemotionvisu cieņu raksta īpasniekam!!!!

48 0 atbildēt

laikam tie kas iedeva tavam rakstam mīnusu saskatīja sevī līdzību emotion

45 3 atbildēt

Vissvairāk es smējos par šito teikumu-...bet tādos gadījumos gribās iedot pa tāfeli. emotion

38 1 atbildēt

Nesen bija gadījums kad kundzīte gados nevarēja iekāpt tramvajā,7.. Tie kas brauc zin ka 7tītajiem ir stāvas trepes, gandrīz ka vilcieniem.. Tad nu nabaga tantuks tur vīstās, aiz viņas kādi četri 15 gadīgi puišeļi stāv. Tā vietā lai sievietei palīdzētu pagrūž viņu malā un vēl uzbbļauj: ko lien ja netiec iekšā. Man jau gribējš šiem pa muti šut par tādu izturēšanos, bet savaldījos un palīdzēju tantukam iekāpt. Drausmīgi tie pusaudži :(

36 0 atbildēt

un kuri tad ir šo bērnu vecāki? visi tie labi audzinātie, kas tgd māca visus, paši ir izaudzinājuši tādus bērnus emotion

35 0 atbildēt

Labs emotion

33 1 atbildēt

Tā nu tas ir. bet diemžēl berni nav vienīgie, kas ir vainīgi. tagad arī pārdevējas palikušas nelaipnākas un īgnas. Un oficiantes arī ir ļoti nelaipnas. 

Nesen mums picērijā oficiante sāka bļaut virsū, kāpēc mēs ēdām picu, jo mēs viņai pateicām, ka pica nav izcepta un mīkla ir jēla. Nožēlojami-tu maksā naudu par neizceptu,negaršīgu picu un tev vēl oficiante uzbļauj. 

 

Te ir Latvija.

31 1 atbildēt

liela daļa bērnu šodien ir vnk neaudzināti viepļi . Kad es augu neko tādu ko redzu tagad nevarēju atļauties , dabūtu pa dirsu ka maz neliktos .

27 0 atbildēt

bišku sakaunējos. ;D nu bet ar visiem /domāju ka arī ar mani/ jau nav tk traki, ka nezin kas ir dakša. nepalīdz tantēm utt,

27 0 atbildēt

tā nu tas tagad ir,skumji. ++

27 0 atbildēt

Opāa emotion

16 0 atbildēt

nāku no laukiem, un šogad sakarā ar studijām nodzīvoju jau pirmo gadu Rīgā, un nu tiešām vairs nav nekādas velmes palīdzēt veciem cilvēkiem. Visu laiku ir vienkārši liels riebums pret viņiem. Tā, protams, ir krievu omju un opju ietekme pārsvarā, bet tas nemaina faktu kā tādu.

15 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »