local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatne216

2459 16

Nedaudz par manu Līgonakti. Raksts par tēmu, par kuru, manuprāt, daudziem būs ko teikt...

2459 16 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

Blje , shitadi sikie riebjas , man vecaki ari ka tev naudu nedalija un pakal neskraidija :D

3 0 atbildēt

Vismaz tev normāli Jāņi, nekā man, 3jos naktī jāvelkas 15 km ar kājām uz autobusu pieturu, 10os tik mājās :(

4 1 atbildēt

Heh discipliinas truukst tgd izdari tam beernam kko vsjo zvaniis uz paliidziibas dienestu, kad vecaaki kko beernam ir izdariijushi :D :D :D Heh tpt vair nebuus kaa agraak :D uun ar katru naakamo paaudzi veel jo vairaak izlutinaati

2 0 atbildēt

Domāju, ka tavs domu gājiens ir pareizs ) Mūsdienās vecāki savus bērnus pārāk izlaiž, taču tam par iemeslu varētu būt viņu bērnība, viņi kaut ko gribēja, bet nevarēja dabūt, tāpēc viņi cenšas izdabāt saviem bērniem kā vien var. + tev ;)

2 0 atbildēt

9 cilvēki ir izlutinātas p*žas :D

2 0 atbildēt

Vienīgais, ko nesapratu, kur sīkais pusnaktī dabūja šoķeni un čipsus, laikam kādā diennakts veikalā, bet tas tā. ;D Ja par tēmu, tad šo faktu ļoti labi var novērot, kad izbrauc ārpus Latvijas robežām un nedaudz padzīvo valstī, kur sīkie visu ir dabūjuši, pilnīgi visu, ko gribējuši. Viņi burtiski kāpj mātei uz galvas, sabiedriskajā transportā ķērc pilnā rīklē un ne jau tāpēc, ka viņam kaut kas nepatiktu, vienkārši tāpat, un māte tikai skatās un smaida un pacieš to, ka sīkais ar savām abām roķelēm ieķēries viņai matos un rausta, atkal garlaicības mākts. Izlasot šo rakstu, izskatās, ka daļai latviešu turpmākajās paaudzēs draud tas pats.

4 2 atbildēt

Es plusu par rakstu ieliku uzreiz pēc otra punkta izlasīšanas, precīzi manu bērnību aprakstīji. Nekas lieks netika pirkts - vajadzēja izvēlēties kuru īsti rotaļlietu gribi, vai labāk gribi saldējumu, vai konfektes utt. 

Un kaimiņiem ar tagad ir tāds izlutinātais sīkais. Gadiņu mazāk gan - tā ap 5, trīs gadu vecumā bijis enģelītis, tagad pamazām kļūst par sīko teroristu.  Ģimene trūcīgā, dzīvo no pabalstiem, bet vecā māte visu naudu izgrūž par rotaļlietām mazbērnam. Ja mutere viņam kkur aizbrauc pa dienu (uz Rīgu, vai vēl kur), šīs gaida, ka nu ar dāvanām braukšot uz mājām, ja nedod Dievs neatved dāvanas, tad brēka pa visu māju. Atceros, kā es bērnībā gaidīju muteri no komandējumiem - ko nu jaunu pastāstīs, ko redzēja interesantu, var būt atklātnītes kādas vai fočenes atvedīs parādīt. Ja tika atvests kaut kas līdzi, tad man tas bija kā papildus bonuss, lai arī atvests tika gandrīz vienmēr.

Uz veikalu vecā māte tam sīkajam iet - nedod Dievs mīļākos kārumus neatnest - to pašu polu un kāruma sieriņus (ja atnes citus sieriņus - neēdīs) - neatnesīs kārumus, tad bērns vispāŗ atteiksies ēst normālus ēdienus, bet ģimene trūcīgā, viņiem tie ir liekie tēriņi. Nu neko darīt - atnāk vecā māte pie mums, naudiņu aizņemties, kā tik mazbērnam nekas netrūktu. Jā, tā arī to paskaidro - lai mazbērnam ir viss, ko viņš grib.

2 0 atbildēt

Tu vēl skarīgu sīko pazīsti, man liekas mūsdienās lielākā daļa tādi ir. Lūk man ir daudz trakāki eksemplāri pazīstami, kas pat ciemos esot, visus komandē un auro. Viņi pat runāt neprot, viņi tikai izbļauj savas komandas "atnes šito, iedod to!"

2 0 atbildēt

mazais sātans :D

2 0 atbildēt

Mana māsa arī nav īpaši labāka par šo kadru, bet nu nav arī tik traki :D

1 0 atbildēt

Vispār stulbi tā - man pašai mazs brālis, tikko 5 gadi, normālā tonī parunāt nemaz nemāk, viss caur čīkstēšanu - nevaru, negribu, negaršo - un māte [tā pati, kura man ~tādā vecumā cirta klavieru vāku uz rokām, ja negribēju vairs spēlēt] danco viņam pakaļ... Nesaprotu, kas tieši ir izmainījis viņas attieksmi...

1 0 atbildēt

šie izlutinātie jau nu noteikti nebūs tie, kuri ar laiku neķersies klāt alkoholam un pie tam lielos daudzumos, jo citādi viņiem ir garlaicīgi no tā, ka viņiem viss jau ir.

Labi pateikts!

1 0 atbildēt

Man ir 13! Bet mans tēvs pēra mani ar siksnu katru mīļu brīdi un esmu izaudzis cik vecāki saka:izpalīdzīgs , čakls un patstāvīgs!Fūcim neko neprasu janu kautkādas drēbes vaig!Vienīgais ko esmu tādu darījis esmu mēnesi smēķejis un tad uzreiz atmetu! 

1 0 atbildēt

Kāds man iemācīs šito algoritmu? Raksts par bērnību = daudz plusu, vai kaut kā tā?

1 0 atbildēt

''sīkais kretīns'', ''gribas iesist viņam' , ''mazie knēveļi ***''

Te vēl jautājums, kuram jāsit. Kamon, bērnu audzina kas? VECĀKI-BINGO!! Tā kā, ķepas nost no mazā knēveļa. Tīra vecāku vaina, kuri nemāk savu bērnu audzināt. ''Nedrīkst!'', ''Nē'', ''Klausi'' ir jāiemāca. Tad tādi sīkaļas nebūs.Viss. Beigta balle.Man iemācīja, mācīšu ar saviem. Bet, kā autors minēja, nevajag slīgt galejībās.

Kā mana vecāmamma saka : ''Lai taisa bērnus tie, kas māk'' :D:D

Ar domu - kas izaudzinās, nevis tikai ''uzmeistaros''.

 

 

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu tev. nevaru ciest tik izlutinātus sīkos. Kad es biju maziņa, tad biju laimīga, ja pa ceļam uz dārziņu tika nopirkta mazā sulas paciņa. Bet grūti jau tos mazos nelutināt, domājot, ka ''agrāk man nekā tāda nebija - nu ad lai bērnam tiek''.. īpaši pastarīšus, kad tie skatās ar savām lielajām acīm un saka ''Māsa, iedosi man konfekti?''. Bet nu ja sāk ta pamatīgi lutināt, tad jau vairs nav glābiņa..

1 0 atbildēt

Raksts manupraat bija ljoti interesants, lieku + :-)

1 0 atbildēt

LAbs 

1 0 atbildēt

es vnk izbaudīju siksnu bērnībā , un manuprāt nekads izlutinātais neesmu..... ja man būtu šitāds sīkais , es vnk viņu nozvetētu un noliktu gulēt ... ātri pāraudzinātu....

1 0 atbildēt

Pédéjais gifs ir nevietā.. Priekškam glābt āfriku??

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »