local-stats-pixel fb-conv-api

Maziņās - kas viņas ir un ko viņas dara?214

2871 43

Palīdziet man risināt problēmas emotion

2. daļa!

Jailbait jeb maziņās, kas viņas tādas ir un ko viņas dara ? 1. daļa

Gribu teikt, kad šis rakstā ir manas un vienīgi manas domas, un nerakstu par nevienu cilvēku konkrēti, tākā šo rakstu vairāk var uztvert par subjektīvu, bet cerams, ka jums lasītāji patiks.

Nu tad sākam:

Ilgu laiku jau mēģinu saņemties, lai izveidotu rakstu, par šo meiteņu slāni, kas pēdējā laikā pieņemas daudzumā, veicinot daudzas negatīvas lietas sabiedrības domāšanas veidā.

Jailbait is slang for a person who is younger than the legal age of consent for sexual activity, but physically mature enough to be mistaken for an adult and be considered sexually desirable.

Latviešu valodā apzīmējums šai šķirai vēl nav piešķirts, bet lielākoties cilvēki izmanto vārdus- mazā vai maziņā.

Protams rodas jautājums, kāpēc es par to rakstu ?

Galvenie iemesli:

1) Dēļ šī faktora daudzas meitenes neizaug normālas, jo viņas grib līdzināties šīm "skaistajām un populārajām ballīšu karalienēm".

2) Arvien vairāk cilvēki uzskata, kad vecumam nav nozīmes, un ja 16 gadus vecai meitenei ir 25 gadus vecs draugs, tad tas ir normāli, jo viņa izskatās uz 18 gadiem.

Gribu piebilst, kad tas ir nelikumīgi , bet ar katru gadu tas tiek piemirsts arvien vairāk.

3) Jaunatne tiek arvien vairāk degradēta, jo jaunieši alkoholu sāk lietot jau no 13. gadu vecuma, lai tikai būtu "kruti" un spētu iejusties pie saviem vienaudžiem.

Tie ir tikai daži iemesli, kāpēc es to rakstu.

Ja kāds vēlaizprojām nesaprot par ko ir raksts. tad -

Ieskaties šeit!

Manuprāt, tas viss aizsākās aptuveni 2004. gadā, kad internets mājās jau bija pieejams praktiski jebkuram no mums, un tajā laikā kļuva ļoti populārs tāds portāls kā face.lv

Ar ko aizsākās daudzas lietas, kuras ir jādara katrai 15 gadus vecai meitenei, ja viņa grib būtu foršākā starp saviem vienaudžiem:

1) Tev melojot saviem vecakiem ir jādodas uz pirtīm, kur vidējais apmeklētāju vecums ir 14-16 gadi.

2) Tev ir jāmēģina nopirkt alkohols un cigaretes, lai iejustos barā, vislabāk noder viltotie ISIC dokumenti, vai vecākās māsas baltās tiesības, ja nē, tad vienmēr var cilvēkiem pie veikala prasīt lai kaut ko nopērk, bet tas parasti aizņem laiku.

3) Atrast sev draugu, kuram ir 19 vai 20 gadi un mašīna, lai visām tavām draudzenēm skauž un Tu vari sajusties gudrāka un smukāka par savām vienaudzēm.

4) Staigāt pa klubiem un iepazīties ar tūristiem, vai puišiem, kuri izmaksā dzērienus.

5) Publicēt bildes internetā, kas izpauž tavu sexapīlu!, ļoti nepieciešama lieta.

6) Strīdā ar vecākiem izspļaut frāzi:"Bet visi tā dara."

7) Jādraudzējās ar sev līdzīgajām un jābūt iedomīgām pret citiem cilvēkiem, nedrīkst pat pieļaut domu par draugu, kuram nav 18 gadi.

8) Ejot uz skolu, jāģērbjas kā dodoties uz klubu, un jādraudzējās ar puišiem kuri ir 4-5 gadus vecāki par pašu, jo visi viņas vecuma zēni ir nūgi un nav izauguši.

Un jādzīvo uzskatot:"Es esmu ļoti skaista meitene, jo mani manos 15 gados, pat grib 20 gadus veci vīrieši, jo meitenes attīstās ātrāk, tāpēc tas ir normāli."

Ar šo arī pirmo daļu pabeigsim, un skatīsimies kas notiks tālāk emotion

Paldies par uzmanību.

Raksts ņemts no mana bloga

Ja būs vēlme, tiks veidota arī otrā daļa emotion

PIemēri: http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-6/270498

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-Do-Some-Jailbait-4/269093

http://www.spoki.lv/tiniemplus/Lets-do-some-jailbait/263940

2871 43 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

un tagad visas 15gadīgās saliks mīnusus :D

bet liels pluss no manis

351 5 atbildēt

Atklāti sakot, nabaga džeki, kuri iegrābjas uz mazgadīgajām. Neprasīs jau pasi un ticēs uz vārda, ja meitene teiks, ka viņai 18. Tāpat kā nabaga džeki, kad ierauga meitenes seju bez kosmētikas no rīta :D Vāks. Labi būt meitenei tomēr :)

168 4 atbildēt

Smagi piekrītu autoram. Mans viedoklis par so ir diezgan nesvārstīgs:tie skuķi ir cilveki, ap 14 gdiem jau pēc idejas sparātīgi.Lai dara, izskatās un uzvedās kā grib, bet lai pēc gadiem 5-10 nesūkstas par to,ka viņam pus pilsētas padibenes gājušas pāri un neko nav sasniegusas. Tad iesaku vienārsi nolekt no tilta, vai radikali kaut ko mainīt, bet tā jau ari būs pašu izvēle.

p.s.vissmieklīgākās ir tirgus mazpilsētu padauziņas [dzīvoju netalu no Liepajas,tādas nākas redzēt], kas iedomājas,ka ir krutakās beibes ciema un zaļumballē kārtībsargi aizved, kā ari ātrie,kas palīdz atkacat aizdzērušās seksbumbas.

100 1 atbildēt

eu, a kur bildes? emotion

72 1 atbildēt

Labs raksts! Par rakstu - pusiņš! par tēmas aktualizēšanu - vēl viens plusiņš!

... sviests jau ir tāds, ka tas sākas stipri nevainīgi, ar vēlmi būt labākam vai savādākam kā pārējaiem (tipiska tīņu un puberitātes vecuma uzvedība), bet var neapzināti beigties stipri bēdīgi! Kā jau iepriekš minēja - šādas meitenes varētu slēpt vecumu no čaļiem, lai tikai izliktos "krutākas". Tas tālāk varētu novest līdz "horizontālās" izklaides priekiem (seksa kults - tu tak esi stilīgs, ja jaunavību pazaudē pirms 18, bet atkritējs, ja ne)! Un tālākais jau ir "random" efekts, kas tieši proporcionāls nezināšanu un melu reizinājumam...

69 0 atbildēt

Nu, es piekrītu par sīkajām padauzām, kuras vazājas apkārt dzerdamas un pīpēdamas. Tās ir sevi norakstījušas un uzlikušas sev  m aukas zīmogu.

Bet kas gan ir slikts vecuma starpībā? Nu un, ka 16-gadīgai ir 20 gadīgs čalis? Kāda, bļin, starpība? Kas tev daļas gar citu privātajām attiecībām?? Kāpēc ir jāpakļaujas kaut kādiem sabiedrības uzspiestiem standartiem par vecuma starpību?? Kad man bija 20, man bija 16-gadīga draudzene. Nu un? tagad man ir 29, un man ir 23-gadīga draudzene. Pirms tam bija 19-gadīga. Nu un???

59 0 atbildēt

Es esmu šajā mazgadīgo grupā ietilpināma un pilnīgi piekrītu rakstītajam, taču kāpēc tad tie 20gadīgie izmanto tās mazās? Viņi nevar atrast normālas meitenes? :D Varētu uzrakstīt kāds pārdomu rakstu, kāpēc lielajiem puišiem patīk mazās meitenes. :D

58 2 atbildēt

Nu vispaar jau Latvijā "age of consent" ir 16 gadi, bet tas taa.

Lielaakaa dalja jaunieshu, tieshi iztrakojas vecumaa no 15 - 19 gadu, spriezhu to no savas un savu draugu pieredzes, tachu ap gadiem 20 - 21 uzskati nedaudz mainaas un cilveeks "nomierinaas", protams, katram tas ir atshkjiriigaa meeraa. Bet, domaaju, ka ja cilveeks jauniibas gados neiztrakojas, tad to gribeesies veelaak!

cita lieta ir par "mazajaam" - nu shkjiet, ka autoram kaads pieaudzis chalis noceelis dzhurbi, vai kas tamliidziigs. taa vienmeer ir bijis, ne tikai tagd, ka shaada vecuma meiteneem patiik vecaaki puishi. uzskatu, ka tas nav nekas tik traks.

cita lieta ir, ka visaadas "mazaas" vazaajas pa klubiem, taa ir cita lieta!

49 0 atbildēt

Pišamgaļa, haha. Ir viņām arī savi plusi tomēr - manipulēt ar tādām ir vieglāk nekā ar suni.

37 6 atbildēt

heh,man ir 15 gadi... un es ieliku plusu,jo es pilnībā piekrītu:) kaut tas ir par manu vecuma grupu. Riebjas[ok,neteikšu ,ka riebjas] , bet nu tas ir apnicīgi klausīties '' o jā, tu biji tad sestdien,redzēji ka es biju pielējusies utt.'' vnk smiekli nāk.

27 0 atbildēt

jaibait - nav tālu no slenga "maloļetka"

20 0 atbildēt

par face.lv daļa taisnība vien ir jo tur tik tiešām atradis esmu bildes kuru īpašnieces sevi tā ar kosmētiku un fotošopu notaisījušas ka vienkārši smieties gribas, ieejot profilā no manis dotajiem vismaz 18 gadiem tikai dažas atbilst- pārējām knapi 17 un mazāk Protams attaisnoties daudzas paspēt var par to ka draudzējās ar vecākiem džekiem kam 18 un vairāk gadu, bet tas manuprāt ir nenormāli, pie tam mani personīgi tracina šitie sīkiem murmuļi, knapi 15 gadi- bet no sevis tādus nažus taisa ka vienkārši pa purnu gribas dot bez komentāriem, nē es neesmu cilvēks kas meklē konfliktus- viennozīmīgi nē, bet no tādiem ķēmiem jēga tikpat liela kā no 10 gadīgiem bērniem kas domā ka ir pieauguši bet no tās pašas dzīves labi ja 1/100 daļu saprot. Un jā protams- alkohols un cigaretes, ņemams vērā fakts ka jo ātrāk to visu sāk jo pēc tam vairāk pierod un tas vēl nebūt nemaz nav viss- it īpaši cigaretes paātrina ādas novecošanos un tās sīkās kas sevi par "ballīšu karalienēm" uzskata jau sasniegušas savus 25-30 gadus izskatās vienkārši šausmīgi nemaz nerunājot par to ka viņām dot varētu tos 25-30 gadus, tur gribētos teikt ka ir savi 50 vismaz. Man patīk meitenes kas ir ar prātu draugos bet tās "grillētās vistas" ar saviem 15 gadiem un špakteli pāris centimetru biezumā uz visa ķermena nevar patikt un tas vēl būtu sīkums. Ja personīgi tādas dāmītes man paprasītu lai es viņām palīdzu tikt pie alkohola vai cigaretēm es viņas pasūtītu trīs mājas tālāk ar vērienu (nē, es nekad neesmu sitis meitenes un nekad nesitu). Lai gan- kam no Dieva prāts nav iedalīts tas arī nesapratīs pēc pāris sutkām morāla sprediķa. Saprotu ka ir cilvēki kam patīk tēlot jau no sevis pieaugušos, ok lai nu tā būtu, bet nevajag pārspīlēt. Laba daudz kā saka nevajag. Arī pa ielu ejot vismaz savas 5-10 meitenes pa pustundas laiku redzu kam gadiņi tā kā vēl 18 nebūtu bet no sevis tādas krutās sataisījušas ka smiekli nāk. Nē, man neskauž , galu galā jautājums- kas tur var skaust ?

19 0 atbildēt

Nu daudzām meitenēm jau meikaps nav vainojams pie tā, ka viņas izskatās stipri vecākas. Pašai ir nācies izjust, ka nepazīstams cilvēks dod ap divdesmit gadiem, lai gan mana ikdienā tikpat kā nav paredzēts laiks meikapa uzklāšanai, ielās izeju bez špakteļa uz sejas, taču tās, kuras labprātīgi klāj uz sejas tonnu, savos četrpadsmit sniedzās veikalos līdz cigaretēm, un, kad viņām paprasa dokumentus, tad ir frāze- man tač' mašīnā palika, tad vienīgais, ko man gribas darīt ir skaļi smieties. Ppl get a life, paskatieties, kā tas no malas izskatās. Es savā vecumā daru to, ko tās visas maziņas pat neiedomājas darīt- baudu bērnību!

17 0 atbildēt

Saprotu, ko tu domā Nezinu, cik daudz atbalsta atradīsi šeit, jo liela daļa šeit arī ir tās "maziņās", par ko raksti. Bet man raksts patika. +

14 0 atbildēt

Man parasti ir jautri kad man veikalā pajautā dokumentus, žēl gan ka viņas savos 20 gados izskatīsies uz saviem 30 :)

12 0 atbildēt

ljoti labs raxts... ^.^

10 0 atbildēt

nu es arī sāku ballēties apkārt gados 13, bet tas mazliet atšķīrās ar to, ka nenotika nekādas sacensības par seksapīlu, jo kad es augu meitenes par kāju paplešanu sāka domāt gados 16 ātrākais. Bet tā pat mēs iedzērām pa aliņam rajonā uz soliņiem, devāmies uz pasākumiem, kas bija publiski, gājām viens pie otra ci*s, mājas ballītes, pirmais šņabītis (0.2 uz 6 cilvēkiem), mīlestības un aizraušanās un džeku mainīšana. Un mēs nebijām tik nekaunīgi, lai tusētos vecrīgas klubos, uz tiem sākām iet gados 17,kad jau tuvak legālajam bijām.

Un es neteiktu, ka es tagad būtu nodzērusies, notusējusies vai ar bērnu uz rokām. Vēljoprojām ir ballītes, arī alkohols (saprātīgos daudzumos), draugi (arī no tiem senajiem laikiem), bet slikts cilvēks neesmu, tā kā + ieliku, bet tavam viedoklim piekrītu par procentiem 50 :)

9 0 atbildēt

Nav gadijumā tā ka mazajiem puikām skauž ka maziņās tusē ar vecākiem džekiem kam vairāk naudas un ir auto ? :)

8 0 atbildēt

Jā, pie mums arī staigā tādas bonbongas, laigan pagaidām nav nevienu izdevies nocopēt, bet es nezaudēju cerību. Ko lai saka, meitenes ir tādas no dabas, it īpaši šajā vecumā, katra grib izcelties, tas nav nekas slikts un nosodāms. Protams ka katra grib izskatīties vecāka, lai džeki pievērš viņām uzmanību. Katrs mēs alkstam kaut mazliet uzmanības. Lai tiktu mīlēts un cienīts. Tas viss. Malači meitenes. Vasarā jūs esat īpaši skaistas. Un ja kādam nepatīk, tad visur ir taču vecākas kundzītes, lūdzu ņemiet. Lai citiem tiek šis skaistums, dzīvesprieks, smiekli, enerģija, naivums. Ienīstu ziemu.

8 1 atbildēt

Man ir 15, nestaigāju pa klubiem, nepatīk dzert (labi, jāņos jau var, bet ne jau līdz labai kondīcijai), nelīdzinos vairumam jauniešu, nepatīk un nedaru neko no teivs minētā. Kāpēc?- man besī tās mazās caciņas, kas saz ko no sevis iedomājas, es nevēlos būt viena no viņām.

Nevajag spriest pēc vecuma, bet gan runas veida un rīcības. Arī 11 gadīgs puika/meitene var normāli runāt kā normāls, prātā pieaudzis cilvēks. Ja jūsu pieredzē ir bijuši tādi jaunieši, kas mēģina izklaidēties un būt pārāki pār visiem, tas nenozīmē, ka visi tādi ir. Iepazīstiet un pēctam kko muldat. (:

Par vecumu starpību- ja cilvēki domā vienādi un ir kā radīti viens otram, mīl viensotru, kāpēc jāsatraucas par kaut kādu vecumu? Abi pārkāps 20gadu vecumu un vecumu starpība (tie paši 4 vai 5 gadi) vairs neliksies tik liela.

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »