local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir brīnišķīgi!!!20

Lasīju un brīnījos par rakstiem kuros kāda meitene noniecināja laukus un pazemoja cilvēkus. Tad nu izdomāju piereģistrēties un nākt pulkā un izveidot savu pirmo rakstu par to kas tad laukos ir labs. Neesmu pret pilsētu jo lauki un pilsēta ir divas dažādas vietas un laukos ir vienmēr miers bet pilsēta nekad neguļ. Esmu no laukiem un jūtos labi un nevajag saukt cilvēkus par lauciniekiem bet gan var jau pieklājīgāk pateikt kā cilvēks no laukiem un miers. Lauki ir laba un patīkama vieta un kas ir labs laukos to tu vari visu izlasīt zem bildēm. =)

124 5 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Tik jauki klausīties par to, cik laukos ir labi, gaiss tīrs, bet, kad jābrauc uz laukiem pastrādāt, tad gan ir citas domas.

13 0 atbildēt

Man laukos visvairāk patīk tas, ka TU vari gulēt pļavā un neviens Tev nepiepisī*ies. Pilsētā, ja vien pamanās atrast kādu zāles pleķi, visticamāk tas būs suņu kaku laukums, vai metra attālumā sēdēs citi cilvēki, vai menti uzliks sodu par zāles mīdīšanu... Ehh!

AAa, otra labā lieta - ej ar aliņu pa ielu bez stresa. Nav jāskrien pēc Hesburger glāzītēm vai jātin pudele maisiņā! 

+, of course. Gribu aizbraukt uz laukiem, tik nav pie kā... :D

10 0 atbildēt

Jup lauki ir forši kluss un ziedošs.Gaiss arī labs ir nekā pilsētā jo pilsētā ir tikai betons bet laukos zaļi ziedoši zaļumi un koki :)

9 0 atbildēt

Tu nepierakstīji, ka laukos ir smukākās meitenes :)

8 0 atbildēt

es ar no laukiem :D ja laba lauku maja, tad vasara lai cik karsts buutu majas ir patiikamas veesums :D

par to stradashuanu jau protams saprotu ne jau kuram katram gribas tur kaplet un tada gara, bet par atputu laukos ta ir loti laba :)

6 0 atbildēt

Nu nez, es dzīvoju Jūrmalā, un lai izbaudītu lielāko daļu no lauku priekiem nav nekur jābrauc... I gaiss tīrs, i zaļš apkārt, par ūdens daudzumu nemaz nerunājot... :)) Vienīgais piekrītu, tas tūristu pūlis no mātes zemes gan ir nedaudz kaitinošs....

5 0 atbildēt

Taisnība!

5 0 atbildēt

laukos dzīvo normālāki cilvēki...

4 0 atbildēt

Un ko tu doma par so raktu marijazaki ?

3 0 atbildēt

Eu Lauķi! Taisam revolūcijuemotion

3 0 atbildēt

BET IR ARĪ DAUDZ MĪNUSU, DZĪVOJOT LAUKOS :o

6 3 atbildēt

Es ar no laukiem!

3 0 atbildēt

Es esmu no laukiem un man patīk

2 0 atbildēt

PIlnīgi piekrītu!

Pati dzīvojusi gan pilsētā,gan laukos....es mīlu pilsētas burzmu,bet man ļoti patīk šad tad aizbraukt uz laukiem un izbaudīt to mieru,pat tas ka jāstrādā man nerada sliktas domas par laukiem! :)

+

2 0 atbildēt

es ar lauku pakis

3 1 atbildēt

Minus par to ka nav bildes no Latvijas bet kkadam arzemem   un ja kas pats es no laukiem : )

0 0 atbildēt

Labs raksts... Man pat raudiens nāk. nezinu... tas ir prieka raudiens, kad ieslēdz kādu skumju dziesmu. Lai to nolādēto mazokuci, Marijaszaki, kāds viņu izvarotu un nogalināt. Tiešām man raudiens nāk no Viņas vārdiem arī. Tas ir nepatīkami, ka šitā noliek...  Es viņu ienīstu... Tu mani samīļoji dēl ši raksta. Paldies tev...

0 0 atbildēt

Gandrīz apvēmos...........................emotion

0 17 atbildēt