local-stats-pixel fb-conv-api

Koledžu Kojas top54

28 2

Dažas koledžu kojas ir vienkārši skaistākās par citām vai labāks par citām, un te ir saraksts ar ASV labākajām un skaistākajām koledžu/universitāšu kojām.

1.Pepperdine University (pepperdine.edu) lieliska saule, fantastiska pludmale, un klasiskā kalifornijas arhitektūra padara šīs kojas par labākajām ASV.

2.Flagler College (flagler.edu) šī koledža sastāv no 15 ēkām un skaistajām pludmalēm kuras ir tikai pēdas attālumā. Astoņas no 15 ēkām ir vēsturiskas kuras tika pataisītas arī par daļu no koledžas.

3.Princeton University (princeton.edu) šī universitāte ir pazīstama ar savu skaisto arhitektūru.  Vēl tur ir ezers un kinoteātris.

4.Sweet Briar College (sbc.edu) Studenti mīl šo koledžu jo te ir kautkas kas visus piesaista. Apkārt ir daudz skaistu kalnu un zilas debesis, un 21 vēsturiska ēka.

5.Rhodes College (rhodes.edu) šai universitātei ir koka un akmens arhitektūra. Trīspadsmit ēkas no šīs universitātes ir vēsturiskas.

Un ieejot saitēs varat atrast arī virtuālo tūri, un vēl visādas interesantas fīčas saistībā ar šīm koledžām/universitātēm. :) + vēl kautkad uztaisīšu turpinājumu .. ja jūs vēlēsieties tad uztaisīšu.

 

28 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

varēja labāk kojas no iekšas. ;)

3 0 atbildēt

Normāls :)

2 0 atbildēt

es arī cerēju,ka būs no iekšas emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt