local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas kas saistīts ar auto un seksu!!10

27 6
Kurā automobili labāks sekss? (Aptauja)


Protams, ka jūs paši to zināt labāk! Necentīšos jums uzspiest savu viedokli, jo, ja godīgi, pats visus vēl neesmu izmēģinājis. Šoreiz ierosmei piedāvāju 5 diezgan atšķirīgus variantus, izvēlieties starp šiem un nobalsojiet!

Audi «Sportback» 2009. gada Ziemeļamerikas starptautiskajā autoizstādē «Audi» prezentē jaunu «Sportback» konceptauto. Piecdurvju modelis ļauj ieskatīties «Audi» nākotnes dizaina plānos. Ar izteikto kupejas veida siluetu un lielo aizmugurējo daļu, 4,95 m garais, 1,93 m platais un tikai 1,40 m augstais automobilis ienes jaunas vēsmas luksus klasē. Mašīna ir tik plata, lai tajā ar seksu varētu nodarboties ne tikai divatā, bet pa ceļam paņemt vēl pāris stopētājus un visiem kopā izbaudīt kārtīgas orģijas. Ja nu iznāk satikšanās ar policiju, tad nevajag uztraukties — ar šādu auto dažās sekundēs var aizmukt no jebkura policijas auto! Protams, to mēs jums neiesakām darīt. Drīzāk piedāvājiet policista kungam pievienoties jūsu orģijām.
Ar miljons «Swarovski» kristāliem izgreznots «Mini Cooper» Divu kanādiešu mākslinieki izgreznojuši šo neparasto «Mini Cooper», izmantojot 1 000 000 kristālus no «Swarovski» (Šveices kompānija, ko dibinājuši vācieši). Auto ir izstādīts Londonas muzejā un uz tā attēlotas desmit dažādas Amerikas Savienoto Valstu ikonas. Auto ir mazs, un kārtīga ballīte tajā var nesanākt, bet divatā seksam tā būtu ļoti piemērota vieta. Jebkura sieviete, redzot tādu miniatūru automobili, būs gatava sēsties pie tā stūres un izbraukt testa braucienu, bet pēc tam nolaist sēdekļus, lai sev virsū varētu sajust vīrieti. Iespējams, ka augumā raženākiem būs nedaudz neērti, bet, prasmīgi pielietojot dažādas seksa pozas, noteikti abi varēs atrast sev piemērotāko. Un atcerieties, ka šo mazo mašīnu ir ļoti viegli sašūpot! «Caterham R500» Britu autoražotājs «Caterham» ir radījis jaunu modeli šai auto kategorijai — «Caterham R500». Izmantojot «Lotus Super Seven» filozofiju, britu inženieri ir radījuši auto, kurš sver tikai 506 kg, bet attīsta 263 zirgspēku jaudu. Ideāli piemērots vasarai. To, ko jūs nepaspējāt izdarīt pludmalē un kāpās, noteikti varēsiet turpināt šajā auto. Seksam ideāla vieta, jo tas praktiski notiek brīvā dabā. Un, pats galvenais, automobilim ir gara priekšējā daļa, uz kuras var pat apgulties. Ja nu tomēr tas liekas pārāk atklāti, tad ļoti īsā laikā var nozust no apkārtējo uzmanības, jo šis brīnums ir spējīgs 100 km/h uzņemt 2.88 sekundēs. BMW 3. sērija Tipiska mūsdienu automašīna, kas laikam vēl būtu pieskaitāma pie luksus klases automašīnām. Protams, ne katram tā ir pa kabatai, bet, ja nevar atļauties šādu, var ar seksu nodarboties arī jebkurā citā BMW klases automašīnā. BMW un sekss — šīs abas lietas laikam iet kopā katram, kurš domā gan par vienu, gan par otru. Zinot to, ka ar bembjiem braukā arī daudzas daiļā dzimuma pārstāves, sekss tieši šajā markas auto viņām varētu liekties diezgan interesants. Tā kā BMW braucēji tiek uzskatīti par agresīviem, tad nav jābrīnās, ka kaut kur kādā vārtu rūmē dāma čalim sniegs kaisles pilnu seksu. Žigulis Ja kādam mājās garāžā atrodas padomju laika vecais autiņš, tad jūs varat justies lieliski. Pirmkārt jau tādēļ, ka tāda mašīna ir ļoti nedaudziem cilvēkiem un, otrkārt, tai noteikti šajos laikos ir liela vērtība. Un nav pat vērts to pārdot, labāk turēt mājās, pat ja tā neripo. Padomju laikos pat runas nevarēja būt par kaut kādu atkailināšanos automašīnā, bet tagad jūs noteikti varat sarīkot īstu romantiku ar kārtīgu orālo seksu kaut vai tajā pašā garāžā. Neviens jūs nepamanīs, un vecā labā «LADA» ļaus jums iegrimt nostaļģijā un aizdomāties, kā tas notika senajos laikos... Tāpat šajā mašīnā noteikti var uzfilmēt mājas porno video savai kolekcijai vai arī izīrēt to saviem draugiem. Asas izjūtas garantētas.
27 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
piedod, bet es tadumeslu nelasiishu
3 0 atbildēt
PIEDODAT MAN LŪDZU par bildēm!
1 0 atbildēt
Zzzx
1 0 atbildēt
man jau liekaas labaakais ir ZAZ - visu dzird visu redz un visiem jautri!
1 0 atbildēt
Nemaz necentīšos lasīt.
1 0 atbildēt
Parak gars teksts ludzu nevajag varbut ctrl +C un tad +V nu isteniba varu deret ka tur ir kautkas intresants bet tomer paslinki lasit :D
1 0 atbildēt
Protams, ka jūs paši to zināt labāk! Necentīšos jums uzspiest savu viedokli, jo, ja godīgi, pats visus vēl neesmu izmēģinājis. Šoreiz ierosmei piedāvāju 5 diezgan atšķirīgus variantus, izvēlieties starp šiem un nobalsojiet! emotion varēji jau pārlabot te dažas vietas. nejau tu to esi teicis :D :D :D
1 0 atbildēt
Smarta labi gulet emotion
1 0 atbildēt
ojj garsh teksts :D
0 0 atbildēt
slinkums lasit =D
0 0 atbildēt