local-stats-pixel fb-conv-api

Kas patiesībā notiek Rīgas Zoodārzā?15

289 1

fakti, kurus Tu nezināji par Zoodārzu un tajā notiekošo un kuri ir veidoti, balstoties no tā, ko var dzirdēt no apmeklētāju sarunām.

289 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Vismaz kāds informatīvs raksts  emotion 

11 0 atbildēt

Cilvēku stulbumam nav robežu. Pirkstus nost tiem, kas nemāk sekot elementārām instrukcijām par dzīvnieku (ne-)barošanu. Būtu jau labi, ja zoodārzi vispār nebūtu nepieciešami, bet ja ir, tad varētu izturēties pret dzīvniekiem cilvēciski.

11 1 atbildēt
neatbalstu šito vardarbību.
10 0 atbildēt

Zoodārzi, kuros dzīvniekus ļauts barot arī paši tirgo pārtiku, ar ko viņus var barot. Bet dodot visu ko, nav brīnums, ka dzīvnieciņi aiziet bojā...

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Tu pazīsti Daiju?

0 0 atbildēt

ļoti letāli-wtf!? var buut arii drusciņ letāli!?

1 1 atbildēt
.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

OMG, sausmas, jaglaabj tie radiiijumi, kuri fukin ne suuuda nesaprot, tik est un dirst grib. Taa mtf teikt, oi oi taaas miliigas atctinas, bet ja tu no biologijas kko saproti, tad zini, ne suuuuda nav aiz taaam atctinaam. Salidzinot ar pasu stulbako cilveku, tie visi mazie suda zverinu prati saprot aperam 0,000000001% no visa. 

Takaaa, fuck off. Tiesi tas pats, kas ar rigas cirku buus. Aizliegs dziviecinus mociiit (es gan barosanu un arstesanu bez maksas par mocisanu neuzskatitu) un tad viss bus cauri, nebus vairs rigas mtf zoo. 

0 3 atbildēt

lai nu kaa, bet vairaaak nekaa tev, fuck off. 

Tavs vegitaarisms un visu galu edoso cilveku miglainas  brilliiites liek mums domas praataaa- oi, tie mazie zverini, nevaram tak vinus buuros tureet. Diez kas tad arr taam cuuucinam un vistinaaam, ko dien dienaa eeedam. (ko, jo taas fukin nav do,maaajosas buutnes). Hipokraatiskaaa sabiedribaaa, neko nepanaaksi ar triis buros ieslodzitu dzivniecinu atbrivosanu. 

Un tu takaa geneetikas students vai graaads tev dzivnieku psihologijaa, ka te vari kko argumenteeet, vai kaa maza maucina, maukelis no fukin baznicas puses te izej un religija tavs  iemesls visam`? ja gribi argumentet, tad ludzu man kko realu ne iedomatu...

Esi pati/pats kadreiz ieluukojies gorillas skumjajas aciis? redzejis, ka tur kkas tomer varbut ir, ne tikai doma par edienu un vairosanos?! domaju, ka fukin nee. Es esmu to piedzivojis un uz bridi likaas, ka tas varetu pat buut, ka vini nav tikai  ar bakteriju liiimena inteligenci apveltiti radijumi salidzinot ar mums cilveciniem.  Bet tas viss atri vien izgaist salidzinot pirmo gorillu smadzenu paraugu ar cilveka smadzenu paraugu... Ja neesi par to informets/ informeta, labak nemaz nesaaac te savas mazaas lekcijinas un striiidinus. Tu, ja neesi savos 13 gados, bet pari, labak palasi kko, pastudeee. 

P:S. tas jau redzams, tajaa stastaaa par Raga ciema laaci. Kas kam labaaaks, miiilosa gimene vai fukin zoo, kur tur tikai musu apskatei. Man personigi, pa lielam vienalga, bet likumtiesigi, tas viss takaa divkosiiibas iziet. 

0 4 atbildēt

Ingmārs Līdaka ir Rolands Greiziņš???

 

 

Tas ir tas ko Tu uzrakstīji.  Iemācies teikumus veidot!

0 6 atbildēt