local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir kaitīgāks?15

Raksts par to, kas ir kaitīgāks cilvēkam... 1. Smēķēšana, 2. Marihuāna (pieskaitāma pie narkotiskajām vielām), 3. Alkohols.

Ja jaizvēlas mazākais kaitēklis cilvēka organismam, ķermenim, veselībai, ja ir tik vēlme dzīties pēc mazākā ļaunuma un kaut ko lietot, tad seciniet paši, pēc katra no šīm vielām nelielā apraksta, kurā katrai no šīm vielām ir 5 bildes un zem tās apraksti, kas un kā. Par narkotikām kopumā nav vērts rakstīt, jo gan jau noteikti visi zinam, kas ir narkotikas un ko tās nodara un ka uz to pusi skatīties nevajag, jo tas ir lielākais mēsls, cilvēku bende kas vien var būt.

Cigaretes un alkohols ir dārgs ''prieks'', tomēr marihuāna ir vēl dārgāka, bet nelegāls ''prieks'' Latvijā un daudzviet citur pasaulē, kā arī lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju ir pret šīs vielas legalizāciju un šīs vielas izplatītājus, audzētājus meklē un soda, tāpēc Latvijai šī viela nav un iespējams nākotnē nebūs legāla un daudzi marihuānas lietotāji cenšas attaisnot šo vielu, tomēr, ne velti tā ir nelegāla, jo tā ir narkotiskā viela ar visām tās sekām. Runājot par to, ka marihuāna ir sākums citām narkotikām ir mīts. Tā jau ir cilvēku izvēle un tās robežas, cik tālu viņš spēj aiziet un cik lielā mērā sevi kontrolē.

Piebildīšu, ka šīs vielas nodara katra savu kaitējumu jūsu veselībai. Lūdzu, prātīgi. Bet tu pats atbildi par to, ko dari. Par sekām nebrīnies. Nedari labāk neko, nekā sāc lēkāt ap tavuprāt mazāko ļaunumu.

44 8 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nomirt veselam ir tā kā žēl.

11 0 atbildēt

Dzīvosi kaitīgi, vai nekaitīgi, tāpat gals visiem viens...

5 1 atbildēt

es esmu kaitīgs.

3 1 atbildēt

vāu, kārtējais izglītojošais raksts, par to ka smēķēt un dzert ir kaitīgi. 

es izlasīju, bet vai atmetīšu- nē. vajdzēs kko vairāk par šo :D

2 0 atbildēt

es šito rakstu izprintēšu un pienaglošu pie sienas virs datora

1 0 atbildēt

marihuānu mēs nelietojam tik bieži, lai no tās daudz ātrāk nomirtu, bet no alko un cīdziņām gan. Tāpēc mans viedoklis ir, marihuāna ir vismazāk kaitīga, jo to mēs var teikt nekad neizmantojam!

1 0 atbildēt

Vot. Interesanti, kāpēc tad zaļo aizliedz, bet alkoholu un tabaku nē? Visur lomu spēlē nauda. Loģiski būtu ja varētu mājās audzēt zāli savām vajadzībām, tāpat kā tas ir ar kandžas dzīšanu, cik nu esmu dzirdējis.. Protams, tas jau vairs nebūtu izdevīgi, tapēc labāk aizliegt >.<

1 0 atbildēt

marihuāna ir kaitīga! Bet es labāk veikala plauktos gribētu redzēt pakeķikus ar tīru marihuānu nevis alko un cigaretes!  

1 1 atbildēt

Vai tad es rakstīju, ka marihuāna nav kaitīga? Ir jau ir.

1 1 atbildēt

Keep it green! Smoke is the best! :)

0 0 atbildēt

Vispār kaitgas ir tikai veikalā un to4kās pērkamās cigaretes, kurās iekšā ir visa periodiskā tabula. Īstā tabaka, kas ir Kubā un Indijā nav ne gramu kaitīga, tāpat kā pašaudzētā zālīte.

0 1 atbildēt