local-stats-pixel fb-conv-api

Kas MAN besī mūsdienu BĒRNOS.296

Katrs veido savu dzīvi kādu to vēlas, bet šis, manuprāt, ir par traku 13-14 gadniekiem un pat jaunākiem BĒRNIEM. Zinu, ka ir jau bijuši raksti par šo tēmu, bet centos rakstīt par citām lietām, kas man besī sīkajos.
1556 36 296 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 296

0/2000

Varu pateikt, ka esmu zēns un man ir 13 gadi, taču manī nepiemīt neviena no šīm īpašībām. Varētu teikt, ka es brīžiem jūtos daudz saprātīgāks, apzinīgāks un prātīgāks par saviem draugiem. :) Kaitina, kad ejot pa ielu visu laiku lieto vārdus b*e, pi*ģets un tamlīdzīgus. Protams, kaut kur dzīvoklī kad neviena nav, tas var būt diezgan normāli, bet ejot pa ielu garām cilvēkiem, vistrakākajā gadijumā maziem bērniem...

286 6 atbildēt

ZELTA VĀRDI, VECĪT.

168 0 atbildēt

Man ir četrapadsmit, esmu meitene, pati pagājušajā gadā piedzīvoju to, ka par tevi smejas klases biedri. Smejas jau lielākoties nevis tāpēc, ka tu nelieto kosmētiku, bet gan tādēļ, ka nedzer, nepīpē utt.. īstenībā jau vairāk tāpēc, ka nepakļaujies apkārtējo spiedienam un nekļūsti par tādu pašu kāds ir spiediena izraisītājs, kurš ir spēcīgāks, tas saucamais ''krutais''. Bet es neko krutu tur neredzēju un neredzu joprojām. Meitene, kas lamājas (  pati lietoju necenzētus vārdu, bet lielākoties tikai tad, kad esmu saniknota un mazu bērnu klātbūtnē izvairos, ko tādu teikt, pašai neērti un mammai pēc tam arī būs kauns par tādu bērnu), atgriežamies pie ''krutās'', jā viņa ir meitene, kas pīpē, dzer un krāsojas kā ķekavas apļa karaliene. Tāda kāviņa  mani nepiepiedīs būt tādai pašai, arī nepazemos vai fiziski neaizskars. Tas bija vienīgais, kas toreiz lika pretoties viņai, turpināt labi mācīties un darīt visu pārējo, jo tas bija briesmīgi. Tā sāpēja.  Un patiesībā apsmej tikai tos, kas ir spēcīgas personības, nevis pelākā masa, kas klausa ''krutajam'', vai tam līderim, kas mēģina pakļaut visu klasi savai ietekmei, jo redz tikai viņš klasē ir vienīgais cilvēks, citi jau nav nekas, tikai tukšas vietas. Tāpēc būsim personības un neļausim nevienam bojāt mums dzīvi. (sun) Patiesībā, gribēšu redzēt, kur nonāks tā meitene, kas mani pazemoja. Ticu, ka zeme ir apaļa, viss vienmēr nāk atpakaļ. 

Patiesībā par dažiem punktiem var strīdēties. Ne jau visas meitenes ir palaistuves, kas izkrāsojušās, kā klauni. Iespējams viņas tādā veidā jūtas skaistas, jo ziniet, jūs zēni paši neesat nemaz tik nevainīgi, jo ja pēc tādām nebūtu pieprasījuma, tad nebūtu arī preces. Tā tēlaini izsakoties.

Pati nekrāsojos, īsti neizprotu tā jēgu, zoieķēt sev uz sejas brūnu draņķi, lai tikai būtu skaista. Lietoju tikai tušu un higēnisko lūpukrāsu, uz spoguļplauktiņa protams stāv tonālis krēms un pūderis, bet šīs abas lietas lietoju tikai tad, kad uzstājos, jo vairāk kā sešus gadus dejoju. Iespējams arī šīs meitenes dejo un nāk no kāda koncerta un tu viņas vinmēr satiec pēc pasākumiem. Labi joks. :D Patiesībā esmu samirinājusies, ka neviens nav ideāls, bet katrs ir unikls un tāpēc sadzīvoju ar savām nepilnībām gluži labi. Bet labs raksts autor! Malcis. emotion

120 0 atbildēt

Vismaz šis raksts nav par mani. emotion

105 2 atbildēt

njā.. diemžēl tā ir patiesība.

Un var teikt visas no šīm lietām mani kaitina.

75 0 atbildēt

Nepretendēju uz "feministes" lomu, bet tas, ka ja tieši -meitenes- laiž apkārt ar visiem [kas protams nav forši] , visi viņas sauc par maukām. Savukārt, ja to dara puiši, viņus sauc par mačo, vai sliktākajā gadījumā brunču medniekiem. Netaisnība. emotion

78 6 atbildēt

3. Nepiekrītu. Es principa pēc tās vecās omes nelaižu, pirmām kārtām es maksāju par to, ka braucu sabiedriskajā, značit, ja ir brīva vieta es sēdēšu, un man nav pienākums nevienu laist savā vietā. Otrkārt, tās vecās omes skrien daudz ātrāk par mani, pirmās nesās pie durvīm kad piebrauc transports, lec iekšā un momentā sacenšās par to talona pīkstināšanu. Nē, ja es redzētu, ka kādam vecam cilvēkam (vai jaunam) ir patiešām slikti, tad jā, palaistu. Bet tā ir cita lieta, jo arī veci cilvēki mēdz būt bezkaunīgi un riebīgi reizēm.

57 7 atbildēt

autor,esi pacenties!emotion

ļoooti piekrītu tavam viedoklim,jo īpaši par tām uzmālētām sejām un laišana pa labi,pa kreisi.

43 0 atbildēt

Man besī, arī tas, ka man ir DAUDZ draugu, kuri samālējās ar MAKE-UP, tad safočējas, bildes ieliek dr.lv un galevenais, vienā galerijā - viena bilde ar visādiem šitajiem nosaukumiem -"***buč***" , "Rain over me"..... U.C un tad galerijas autors uz VISIEM komentiem atbild ar šitādiem -"pālds saawļ :** tju vēl smukāka!" , "vot ierunājās dievinu tevi!"...

39 2 atbildēt

Man ir 15 gadi,es nedzeru un nepīpēju,un man par to prieks :)

37 1 atbildēt

Musdienu meitenes sikaļas 16 gadigas ir tadas *auķeles! (labi jau labi nevisas, bet noteikta liela daļa). sakeasojas un dirš na ir pilngadigas un  tu ka priduraks ieberzies.

35 3 atbildēt

man nav ko piebilst

27 1 atbildēt

Un atkal - vēl viens raksts, kur visus liek vienā maisā. Labi, man pašai krīt uz nerviem tas, ka daudzi cilvēki manā vecumā (15) un pat vecāki joprojām lielas ar to, ka dzer. Tie cilvēki tiešām dzer tikai tapēc, ka viņi tad var sajusties kruti. Nu es spriedīšu, ka pats raksta autors/e nedzēra alkoholu pirmo reizi mūžā 18 gadu vecumā. Mūsdienu pasaule liek 15 gadus vecam cilvēkam būt tik pat nobiedušam, kā iepriekšējā paaudze bija 18 gados. Un par kosmētiku... man ir tiešām slikta sejas āda, bet es esmu iemācijusies pareizi lietot kosmētiku, lai to noslēptu. Protams, uz kaut kādiem pasakumiem es uzlieku tā pavairāk kosmētikas, bet cik esmu dzirdejusi no citiem, tad es māku izskatīties labi arī ar diez gan spilgtu make up, jo vienkārši māku to pareizi izdarīt un zinu, cik tālu ir smuki un kad jau paliek bezgaumīgi. Un var būt, kosmētika mūs nepadara vecākas, bet var likties izskatīties vecākām gan. Man vienmēr benzīntankos (ja es ieeju nopirkt kafiju vai kkā tā) paprasa, vai ir arī degviela. Tad laikam padomā, ka es esmu pietiekami veca, lai ar kaut ko brauktu. Un to neprasa visiem.  par ballītēm. Meitenes attīstās par apmēram 2 gadiem ātrāk, nekā puiši, līdz ar to, tas ir loģiski, ja 15 gadīga meitene tusē ar 17 gadīgiem puišiem (jo vienkārši prāta līmenis līdzīgāks) un 17 gados jau cilvēks ir gandriz pieaudzis.

29 4 atbildēt

Labs raksts un patiess. Kad vecāki un vecvecāki stāsta, kādas izklaides ir bijušas viņu laikos, tad pašai skumīgi paliek. Labi. Bija jau arī tas alkohols, bet ne tā kā mūsdienās. Tagad tos tā saucamos baļļukus saprot tikai kā ''Atnākšana-nodzeršanās-iemigšana/vemšana-pamošanās ar sāpošu galvu''

Žēl,ka aug tāda jaunatne.

23 0 atbildēt

lol nu ir kā ir ar jauno pāaudzi-pats esmu viens no viņiem(nejaunu 9 vai 10 gadi ) Vienreiz tā gāju viens pats mājās un pretī nāk bariņš sīko-sāk riktīg dirst nepa jēgu! nemaz nepazīstu viņus-es knapi savaldījos-Knapi. Tad nākamajā dienā viens no viņiem nāk pretī-čalis ar cietu seju pajiet garām(varonis ķipa) vot tas man besī!!

Un vēl viens gadījums-4alis 12 gadi(man 16)čalis baigi sablatojies iet un man saka -bļad es tevi 4ista atpisīšu pret zemi.galvā dabūsi.!!!!D:D    cik žēl,ka varēja attaisīt miskasti no iekšpuses :D

20 0 atbildēt

Lai gan ne pārāk sen pārkāpu pilngadības slieksni, tomēr nākas jau teikt šādus tekstus --> Manā laikā tā nenotika !

12 - 14 gados vēl ar lellēm jāspēlējas, nevis jātēo krutā bāba, kas māk iedzert, uzpīpēt un puisi dabūt !!!!

16 0 atbildēt

šitam visam piekrītu, teiksim tā dēļ musdienu "bērniem" kas ir pilnīgi idioti, (ne visi) tā pasaule arī aizies postā.. visi lidz pingadibai jau bus atkarigi no alkahola, cigaretēm, baigie ballišu zvēri utt, nevisn neko strādāt negribēs... un musdienu sīko uzskats ir tāds: "Jo ar vairak pretēja dzimuma parstāvjiem nolaid, jo krutāks/a tu citu  sīko acīs esi!" 

13 0 atbildēt

es tev pilnīgi piekrītu, par visu, izņemot kosmētiku. Ja kosmētiku katru vakaru kārtīgi noņem, kā arī lieto to, nestaipot seju, tas nebojā ādu ;] tu esi džeks, tu par tādām lietām neko nezini, tpc labāk neraksti :DD sejas āda var tikt sabojāta tikai tad, ja nemāk pareizi lietot kosmētiku un kopt ādu. ;] un nedomāju, ka visas meitenes, kas lieto kosmētiku, cenšas izskatīties vecākas ;] un par to tonālo- ir cilvēki, kuriem zem acīm ir ļoti tumši riņķi, vai arī āda ir nevienādā krāsā, tpc to lieto.

vispār- meitenes sāk agrā vecumā krāsoties arī bieži vien džeku dēļ. džeki parasti saka, ka viņiem patīk dabīgas meitenes, taču paši tiekas vien ar kkādām samālētām ma*kām. tā protams nav ar visiem, bet tomēr.  starpcitu, es NEKAD neesmu redzējusi, ka pavisam dabīgajās meitenes neatstumtu un neapdirstu skolā. neesi ievērojis, ka skolās populāras ir tieši tās krutās dzērājas, smēķētājas un tās kuras baigi krāsojas? tā nu tas ir. un pārējās meitenes taču arī grib kādam patikt, grib tikt pamanītas, tāpēc lieto kosmētiku. par kosmētiku kādu var apdirst tikai tad, ja viņš to nemāk lietot.

par devīto punktu pilnīgi nepiekrītu. pat ja meitenes dzer un tusē visu laiku, taču nenozīmē ka laiž ar visiem. tādu cilvēku attiecībā uz normālajām meitenēm [ domāts kā ar tām, kas nelaiž ar visiem] nav pārāk daudz.

runaajot par 8. punktu- man draugos ļoti bieži ir tādas galerijas..

 

man pašai ir tikai 14 gadi, un man besī ārā tie muusdienu bērni, un pati es tāda noteikti neesmu. + par rakstu.

30 21 atbildēt

es nelaižu vecās tantiņas sēdēt. es samaksāju par vietu, pilnu biļeti, un es arī sēžu. gribi manu vietu, maksā!

9 0 atbildēt

Visam piekrītu, bet ja to visu izlasīs cilvēki, kas to dara, vienalga nekas nemainīsies..Kaut viņi to saprastu emotion

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »