local-stats-pixel fb-conv-api

Kairā seksuāli pazemo ASV Žurnālisti29

282 9

Cik atceros, pa televizoru stāstija, ka 11.Februāri ir atkāpies Ēģiptes prezidents Hosni Mubaraks. (Ja , jā - tas pats, kas Ēgiptiešiem aizliedza Internetu)

Šausmu filmas cienīgs sižets norisinājās Brīvības laukuma, kad apmēram 200 cilvēku nonākuši specīgā eiforijas stāvokli uzglūnejuši kādai ASV žurnālistei.

Lara Logana (CBS žurnāliste), ar filmēšanas grupu tajā brīdi veidoja sižetu, kad pēksņi milzīgais pūlis atdalija viņu no pārjiem. Eģiptieši kas grupveidā bija aplenkuši Laru, neliedza sev to prieku, vinu iekaustt, un seksuali pazemot simtiem acu pāru priekšā. ( Nēesmu drošs, vai drikstu komentēt, bet manuprāt šāda rīcba ir tieš atspulgs tam, ka ilgāku laiku nabaga Ēģiptieši nav ielogojusies, kadā no 18+ web lapam...)

Kā vēsta žurnālistu Komiteja : Laikā, kad Ēģiptē esot norisinājušās nekārtības, cietuši ievērojami daudz žurnālistu un vel vairāk ir nonākuši vietējās varasiestādēs.



282 9 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Uz kurieni iet pasaule?! emotion emotion

26 0 atbildēt

Pa, tā intervija ir tagad, pēc notikušā??? Tad jau 200 cilvēku uzbrukums viņai neko īpašu nav nodarījis. Nu, ar domu, ko darītu jūs, ja 200 cilvēki jums uzbruktu, piekautu un seksuāli paz*tu? Es nekad mūžā tur neatgrieztos. Bet izskatās, ka tas viss ir izpaudies kā vienk. iebiedēšana, pagrūstīšana un piedāvājumu izteikšana. neticu, ka pēc nopietna uzbrukuma cilvēks tik ātri būtu jau gatavs atgriezties atpakaļ. Vai arī viņa ir tik nojūgusies ar savu darbu??

25 0 atbildēt

Surprise buttsex!

10 0 atbildēt

Musu sandijam paveicas, kas bija aizbraucis uz  Kairu, vai ari kkas tiek noklusets?! :)

5 0 atbildēt

smuka jau ir, bet es tomēr izvēlētos aizvest viņu uz kafeinīcu...

4 0 atbildēt

Ka ilgu laiku nav ielogojušies 18 + lapā emotion emotion emotion

4 0 atbildēt

kur bildes / video ??

4 0 atbildēt

Debīlie cilvēki ,tiešām vinās žēl 

5 1 atbildēt

tie melnie tachu vnk  ir debiili...

3 0 atbildēt

Tā, kaut kā Banāli virsraksts saskan ar pozitīvo balsojumu skaitu, neuzspiežot uz raksta, sajūta tāda , ka visiem patīk, ka viņa ir paz*ta! :D 

3 0 atbildēt

Es to sievieti laikam nesaprotu!Nu kā pēc kaut kā tāda var gribēt atgriezties atpakaļ?un tik neilgu laiku pēc visa notikušā.Šausmas,tai sievietei kaut kas nav ar galvu vai arī viņa ir pilnīgs sava darba fanāts,vai arī viņai patīk,ja viņu seksuāli izmanto un fiziski iespaido ap 200 vīriešu! emotion

2 0 atbildēt

Kā Mubaraks prom, viņi uzreiz sāk ballīti. emotion

2 0 atbildēt

Ndā.

1 0 atbildēt

Vāks

1 0 atbildēt

tos pegikus pasus bleg izvarot

zel man to sievietiemotion

1 0 atbildēt

Kas tur pa piekaušanu. Pat zila acs nav. Un kur nu vel morālais pārdzīvojums pēc izvarošanas.   Pēdējās muļķības. Domāju ka tas ir kārējais amīšu triks lai izceltos.

0 0 atbildēt

nabaga sieviete. kur nu vēl publiskāks paz*jums PS. ēģiptieši <- raksta ar mazo burtu un vārdu neesmu <- šādi :D  

0 0 atbildēt

Par šī raksta erudīcijas līmeni var spriest jau pēc pirmā teikuma, kur par Mubaraku kā vienīgā un svarīgākā info ir tas, ka viņš aizliedza internetu emotion Bet nu whatever..

0 0 atbildēt

Bet nopietni kā var pēc kkā tāda atgriesties atpakaļ.. Manuprāt ikviena sieviete neizies no mājām ja viņai pat vienš lohs uzbruks.. bet ja 200. Nu nezinu..

Un kapēc viņš aizliedza ēģiptiešiem Internetu ?? Debīls vai ??

Pirms kāda gada pa skolu klīda kāds video kur / arābi laikam / piekāva kādu sievieti, izģērba un tad uzmeta gāzbetona ķieģeli uz galvas lai viņa neko navarētu pateikt...

Cik zemu jākrīt lai paz*tu sievieti.. viņas ir jāmīl ! Protams tagad varētu strīdēties jo ir arī daudz sliktu sieviešu bet tāpat..

Un ja es varētu piņemt kaut vai vienu likumu.. tad noteikti tas būtu ka par pedofīliju un izvarošanu būtu piespiedu kastrācija. !!

Šitas laikam mans garākais komentārs :)

1 1 atbildēt

Tie islamisti taču ir debīli.

1 1 atbildēt