local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pagatavot "rolton"106

344 83

emotion 

p.s. uztveriet ar humoru ;)

344 83 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.manavirtuve
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 106

0/2000

Vov, paldies, tagad zināšu, ka tas klucis jāpārlej ar ūdeni, nevis jāliek uz maizes.

29 0 atbildēt

vo paldies a  es paka udeni leju gruti ta est ziniet

16 1 atbildēt

tu man ļoti palīdzēji, iepriekš es nevarēju iedōmāties kā tas ir jādara, bet tu man atvēri durvis uz jaunu pasauli, Rolton pasauli. :D:D

13 0 atbildēt

garšvielas? tagad tā to sauc?

tie ir netīrumi kas saslaucīti rūpnīcā uz zemes

10 0 atbildēt

hehe uztaisa lame orģinālrakstu, lai dabutu ātri cepumus ar spēju orģinālautors emotion

10 0 atbildēt

Roltonu pagatavošana man par sarežģītu.

9 0 atbildēt

Lol un es visu laiku nezinaju kaa pagatavot .. paldies par tutoriallu :D

8 0 atbildēt

kulinaarijas briinums

8 0 atbildēt

Bļe, un es viņus vienkārši izņēmu no paciņas un sajaucu ar krējumu..

Tāpēc domāju, ko garšo tik neēdami.. :/

7 0 atbildēt

Sēnes = Fuj

Labāk vistas roltonu, koju laikos tas bija mans iecienītais. Atceros, ka pirms gadiem 4 maksāja kādi 10 santīmi paciņa :)

7 0 atbildēt

Nezinu, kas jums tur ir ar tām 7-8 min. Man arī aptuveni 4min makaroni ir pilnībā mīskti! :)

6 0 atbildēt

Bezjēdzīgs raksts, jo uz roltona jau viss ir uzzīmēts. Bet "+" no manis par bildēm un niecīgo bilžu aprakstu.

7 1 atbildēt

Es savus makaronus paciņā parasti sadauzu, lai pēc tam nav jāēd tie garie staipekņi un uzsmērēju kārtīgu maizes šķēli piekošanai

5 0 atbildēt

Nepareizi! Roltonam nevaig likt visas garsvielas! Atstat zem vaka vaig visamz 7-8 minutes, lai nudele gatava. Nokasot udeni pec tam var pielikt kecupu vai sieru, kas kuram tuvaks.

4 0 atbildēt

Nereti es noleju ūdeni un ēdu kā spagetti ar tomātu mērci, man tā garšīgāk... emotion

4 0 atbildēt

Kurš te pa to ūdeni kautko teica, lai nekas nepeld tā saucamā "kriška" jāpatur ilgāk lai tie makaroni iesūc to ūdeni un būtu makaroni kā makaroni, nevis makaronu grauzdiņi garšvielu peļķe.

4 0 atbildēt

Laba recepte.! emotion

3 0 atbildēt

kas ir kriška? ;D 

3 0 atbildēt

To jau man liekas Latvijas tauta ir iemācijusies :D

iliec arii  kā kādu citu ēdienu pagatavot :)

3 0 atbildēt

Vsp ir ests ari ta ka kad uztaisa visu nokash nost lieko udeni un tad parkaisa pari sieru un ljauj tam izkust.. tav vel var kadu locinju vai dilliti piemes :mm:

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »