local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ārzemnieki vērtē latviešu meitenes?230

2639 40

Vai tiešām latvietes ir vienas no skaistākajām sievietēm pasaulē, vai tomēr tas ir mīts? Savos viedokļus dalās vīrieši no dažādām pasaules valstīm, atklāti paužot savus subjektīvos spriedumus par latviešu sievietēm.

2639 40 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

pieriebies jau dzirdeet komentaarus par sekstuurisma galvaspilseetu!!! vareetu padomaat,ka visi tuuristi brauc tikai uz Latviju un tikai lai "nokoljiitu" latvieshu meichu un viss. un citaas valstiis tuuristi nebrauc lai izklaideetos arii ar meiteneem? un ja arii latviete piekriit seksam ar aarzemnieku??? taa ir vinjas izveele, taapat kaa darot to ar latvieshu puisi. pilna pakalja ar gudrajiem spriedeejiem,riebjas pilniigi!

9 0 atbildēt
dea avatarsdea

Redz, vismaz kaut kas pzoitīvs tajā, ka pie mums ir augsts bezdarba līmenenis -meitenēm vairāk laika, lai sevi sakoptu un labi izskatītos. :D

10 2 atbildēt

nu bet ko tad var gaidīt, ja ārzemnieki lielākoties ballējas pa klubiem, bāriem- tur jau arī atbilstoša sabiedrība apgrozās. un vispār kāda jums daļa, ar ko un kad latviešu meitenes tiekās un guļ un visu pārējo. ko grib, to dara.

7 0 atbildēt

Kurš gan cits vērtētu latviešu meitenes, kā ārzemnieki.

7 0 atbildēt

Ja Tev ir auto, kādi lieki lati dažiem kokteiļiem un vieta kuremotion, tad tukšā nepaliksi. (protams būtu ieteicams arī daudz maz sakopt savu ārējo izskatu un prast runāt saliktos teikumos ) 

7 1 atbildēt

Nu nezinu, nezinu. Pati neesmu vairs Latvijā, un kaut kā liekas, ka uzmanību pievērš mazliet vairāk, bet ir bijušas tieši šādas sarunas ar daudziem, neviens nenoliedz, ka skaistas ir, viss ok. Bet tikai latviešu bāleliņi krīt par savējām un stāsta, ka te visskaistākās. Leiši to pašu saka par savējām, un brazīļi uzskata, ka viņu latīņamerikānietēm ir daudz labākas figūras nekā eiropietēm un paliek pie savējam. Tā kā, šķiet, ka ja vien mazliet patriotisms sirdī, tad atbalsta savējās, vismaz ar vārdiem, jo bieži jau darbos redz ko citu. 

angļu tūristus un citus ārzemniekus Rīgā neuzskatu par apspriešanas vērtiem, viņiem ir savs mērķis, tāpēc arī tā saka. 

7 1 atbildēt

Nomierinieties tak- ĪSTAS LATVIETES (nu cik tas īsti ir iespējams nespriedīšu) ir neglītas. To var elementāri redzēt skolās, birojos ārā... dajebkur! Kartupeļdeguni, mazais, asimetriskais augums ar desiņām pirkstu vietā!

Īstās skaistules ir tās, kurām vecāki ir pretējas tautības, parasti latviete+krievs :) Es to redzēju savām acīm, kad mācījos ar 28 meitenēm vidusskolā man bija trīs gadi ko analizēt :D

9 3 atbildēt

Mūsējās meitenes vienozīmīgi ir lābākās un skaistākas ,tur neko pielikt ne atņemt emotion

11 5 atbildēt

Es piemēram, tādam "nogribējušam" džentlmenim, ne reizi vien esmu "iecirtusi pliķi sejā", lai perādītu, ka ne visas ir tāds, kuras var ar pāris šampja glāzēm iegūt. Bet viss beidzas ar to, ka mani nosauc par visos zināmajos lamu vārdos:D:D

6 0 atbildēt

Nomaini pēdējo bildi! :D

Skatoties uz bildi, gribas neteikt- NĒ! :D :D Bet tā reāli- jā, ir.. Un nav jau  tā, ka Eiropu neesmu redzējusi.. :D

6 0 atbildēt

nesaprotu to cepienu par viegli ieguustamaam. come on, ir 21. gadsimts, visi ar seksot ar ko vien veelas, cik biezi veelas, bet veeljoprojaam tiek paarmests sievieteem, ka vinaam sis process patiik? uz viiriesiem gan nez kapeec netiek attiecinaats termins viegli ieguustams. tad ko viiriesi grib? - seksiigu, atraisiitu un aktiivu meichu vai tikumiibas iemiesojumu, kura ar gultas lietaam nenodarbojas? kautaa liekuliigi sanaak

6 0 atbildēt

Tūristi principā apgrozās tikai Vecrīgā, pabos, bāros un striptīzklubos. Un tad viņi grib, lai tur sastaptās sievietes būtu kādas mūķenes vai? Tāds tādu atrod! Man, protams, arī ir kauns, ka deļ tādām šalavām pēc tam latvietes uzskata par viegli iegūstamām un lēti nopērkamām, jo mums ir daudz skaistu un kārtīgu meiteņu. :)

6 1 atbildēt

NU vai ziniet, piekritīšu mūsu bāleliņi ir izlutināti. Kādēļ meitenes iegūst ārzemnieki? Salīdzināsim, pie tam piemēru izteica Itālis: Latviešu puikas, ir garlaicīgi neuztver meitenes par īpašām un parasti uztver kā pašsaprotamas - Latvijā meitenes cīnās par puišiem. Ārzemnieki - pat nepiepūloties ir laipni un ucina meitenes, jo citur ir pieņemts, ka vīriešiem jācīnās par meitenēm. Atbrauc uz Latviju, kur meitenes cīnās un praktiski vienmēr ir pirmās, kas sper soļus uz uzaicinājumiem, ārzemnieks apreibst nevien no skaistuma, bet arī no pretējās kultūras. Līdz ar to ir arī tās, kas izmanto...

7 2 atbildēt

Latvijā meitenes ir dabīgi skaistas, Ārzemēs mākslīgi skaistas.

Latvieši vēlas iegūt ārzemju meitenes, jo pieraduši pie Latviešu meitenēm.

Ārzemnieki vēlas iegūt Latviešu meitenes, jo pieraduši pie Ārzemju meitenēm.

5 0 atbildēt

Tikai daudzi vīrieši to nevar novērtetemotion

7 2 atbildēt

Ta beidz vēl 10 gadi un mūsējās arī būs besformīgas, vnk tagad dzīvo uz savu mātu labajiem gēniem, UN neko nedara , ne sporto, ne normāli ēd !!

Pēc 10 redzēsi GALVOJU !!

4 0 atbildēt

Kāpēc skaistas..jo kompleksi,konkurence un vēlme izpatikt. Bet meitenes mums patiešām gudras (es nerunāju par tām,kuras ņem aiz vaiga atejā).

4 0 atbildēt

Nost rokas, no mūsu meitenēm.

4 0 atbildēt

Francisko no Francijas :DDDDD

4 0 atbildēt

 

Liekas,ka nēesi nekur pa Eiropu bijis ! 

Esmu izbraukājis lielāko daļu Eiropas un VISUR tu vari dabūt meitenes ja tik pavicini naudu un pasaki pāris vārdus . Tas viss ir redzēts un pieredzēts :) 

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »