local-stats-pixel fb-conv-api

Internets samazina draugu skaitu?38

443 30

Sveicināti!

Atkal atgriezīšos pie interesantām tēmām, nevis pie cilvēku „Nod*ršanas”, kā man pēdējā laikā tiek pārmests, ka redz es to vien darot. Lai nu kā, atkal tiks pausts mans viedoklis un, ja jau esiet tik augstprātīgu, vai aprobežoti, ka citu domas neinteresē, tad pastāv iespēja šo rakstu aizvērt un turpināt rakņāties par redtube. Šoreiz temats būs par to kā un kāpēc sociālie tīkli mūs atsvešina no draugiem un kādi vēl ir mīnusi no pārāk lielas uzturēšanās internetā.

.

.

http://www.spoki.lv/profils/launic/

443 30 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

..nenožēloju ka nelietoju to TWITTERU.

45 0 atbildēt

Par twitter pilniiba piekriitu . Tu vairs nesi interesants cilveks , jo visu par sevi jau esi atklajis twittera emotion

42 1 atbildēt

Nēē, piemēram es twitterī esmu reāli tapēc, lai redzētu visus sporta, reddita, un citu populāru mājaslapu jaunumus, pats es tur nēsmu ierakstijis pilnīgi neko par sevi, vienkārši atbildējis, vai ieteicis kaut ko! Protams raksts ar savu taisnību    aha       emotion

18 0 atbildēt

man viss šis raksts atgādināja tieši to par ko tu zākājies šajā rakstā

15 0 atbildēt

pajāj, pajāj - ja ievieto rakstu, tad vismaz cieni tos, kuriem tas jālasa...tā uzrunas daļa ir nu..khm, khm.

 

Bet visādi citādi - par saturisko pusi piekrītu!

15 3 atbildēt

Virsraksts varētu būt- "Emo dienasgrāmata".

10 0 atbildēt

Tiešām piekritīšu par to, ka ir apnicīgi un garlaicīgi klausīties par to, ko cilvēks sadarījis pa dienu, ja to jau esmu izlasījis twiterī. Twiteri es apmeklēju diezgan bieži, bet tikai tāpēc, lai paskatītos ko cilvēki sadarījuši un kas jauns spokos vai vēl kādā neaprobežotā vietnē, čiviņu es tur ļoti reti, jo pirmajā mirklī tas likās, ka ir forši un tā, bet laikam neesmu tas cilvēks, kuram patīk šādā veidā komunicēt. Bet graudiem.lb runāt sadaļa tiešām izceļās ar savu naidu un visu parējo slikto. Tur tiek ievietoti tik jēli un nesaprotami joki, ka to jau sen vajadzēja likvidēt.

5 0 atbildēt

Es tāpēc vairs neesmu nevienā publiskajā sociālajā tīklā, kur ir obligāti jāizmanto savs īstais vārds. Ir daudz interesantāk dzīvot, kad neviens nezin, kas ar Tevi notiek. Ir vērts iedzert kafiju ar kādu nejauši satiktu paziņu uz ielas. :)

3 0 atbildēt

Šis likās nedaudz smieklīgi, jo pirmkārt, man nav nauda, emotion

3 0 atbildēt

Ja kāds labais onka pārgriestu galveno interneta kabeli,tad būtu milions pašnāvības,milions rauduļu un pēc visa šī cilvēki atcerēsies cik jautri bija iziet arā un papļāpāt par to kā iet,nevis lasīt twitterī, vai "čatot". Vemt no tā neta gribas.

5 2 atbildēt

žulgti :D spoki mani nobeigs ;D

5 3 atbildēt

Dažreiz tiešām liekas, ka tādas mājaslapas kā twitter, draugi ir priekš aprobežotiem, zemas pašapziņas apdāvinātiem cilvēkiem, kas to tik vien vēlas, lai kāds viņam uzrakstītu "cik Tu skaists, gudrs un vispār ideāls" tipa tekstus.

2 0 atbildēt

Es laikam esmu absolūti atpalikusi, bet man nav un nekad nav bijis twittera konts emotion emotion

2 0 atbildēt

Nice raksts :)

2 1 atbildēt

HU daudz labu dziesmu. Internetā vieglāk atrast interesantus cilvēkus ar līdzīgām interesēm, protams, visas iespējamās informācijas par sevi atklāšana gan sucks. :)

1 0 atbildēt

2. Es no savas vilcienu reliģijas nezaiziešu.

1 0 atbildēt

Izrādās epilogs ir tik pat draņķīgs...

un nē - visiem nepatīk fotografēties.

1 0 atbildēt

Paradoksāli, taču veidojot šo rakstu tu pats atņēmi sev laiku, ko varēji pavadīt ar draugiem... emotion

1 0 atbildēt

sēžu internetā vismaz pusi dienas. draugu skaits nav mainijies, kā bija 0 tā ir. twitteri nelietoju. internetā nesūdzos, un labi ja reizi mēnesī nomainu savu bildi. 

1 0 atbildēt

Tavs pasīvi agresīvais prologs ir diezgan nebaudāms.

0 0 atbildēt