local-stats-pixel fb-conv-api

Gribi troļļot? Laipni lūgts spoki.lv!9

Spoki.lv ir absolūtākā troļļu paradīdze. Rakstu ievietošanas noteikumi ir balstīti uz formu nevis saturu. Tu vari rakstīt kādu vien mēslu gribi - padauzīt pa klaviatūru 15s, savācot nepieciešamo zīmju/vārdu daudzumu, vai arī ja esi īpaši apdāvināts deģenerāts, minūtes laikā paintā uzzīmēt 3 atsevišķus ķeburus, salikt tos vienā rakstā un lūdzu - noteikumiem atbilstošs raksts ir gatavs.

Arī nedaudz izsmalcinātākiem troļļiem šeit ir ko darīt. Tā kā Latvijā trollisms nav īpaši izplatīts, ar pastāvīgas domāšanas spējām neapdāvināti cilvēki, kuru šeit ir AFIGETJ CIK DAUDZ, trolli uzreiz neatpazīs un ielaidīs ar viņu strīdā. Un ko vēl vairāk trollim vajag?

Katrā ziņā, tā kā Latvijā viss tiek pārņemts no arzemēm, it īpaši jau interneta vidē, tad īpaši tālu aiz kalniem nav uz Latviju nākošā troļļu armija. Un kā jums liekas, uz kurieni viņi varētu doties? Kurā mājas lapā ar visnotaļ pieklājību apmeklējumu ar minimālu piepūli galvenajā lapā var ielikt jebko, ko tavas trolliskās smadzenes spēj izdomāt? Tieši tā, spoki.lv.

Katrā ziņā, ja nekas nemainīsies, internets nogalinās šo jau tā nepārāk veselīgo interneta vietni un katru rītu dzerot kafiju/tēju un cerot atrast spokos kaut ko interesantu, tu, lasītāj, aizvien biežāk uzdursies kam šādam - http://www.spoki.lv/foto-izlases/Desu-izlase/278406

Dirst ir viegli, palīdzēt grūti, bet nu es būšu tik jauks un piedāvāšu dažus pavisam vienkāršus risinājumus.

1) Izmainīt noteikumus, lai būtu pamats dzēst augstāk redzamā raksta radiniekus.

2) Rakstus, kuri savāc konkrētu +/- attiecību, automātiski dzēst.

3) Nezinu cik grūti ir iegūt Žurnālista statusu, bet man ir stipras aizdomas, ka tas nav īpaši grūtāk, kā, ummm, ēēēm, atklāti sakot, otru tik vieglu darbību, par kuru pienākas jebkāda veida privelēģijas, ir grūti iedomāties.

4) Optimālākais, bet nu arī zināmu darba apjomu prasošs, līdz ar to šeit visnotaļ nerealizējams, variants - izlaist cauri apstiprināšanai visus rakstus. Rakstu pārāk daudz? Banot tos idiotus, kuru raksti tiek atkārtoti noraidīti.

Jacky kaut kur nesen baigi priecājās, ka spokos katru dienu tiek ievietoti vairāk kā 600 raksti, tik tāds sīkums, ka random gatera darbinieks var uz savas rokas pirkstiem izskaitīt cik no tiem rakstiem nesamazina lasītaja IQ vai arī nav jau šodien piecreiz ielikti. Tik pat labi izgāztuvi var salīdzināt ar veikalu un vēl piebilst, ka izgāztuvē ir daudzreiz lielāks preču klāsts, tas nekas, ka mēsli, galvenais, ka vairāk.

Āmen, esmu runājis.

57 7 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Žultspūslis.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

daamn nu baigi zem jostasvietas daudziem iesiti!...good luck pok*nu upgreidaa...par to var runaat un runaat ,bet nekas labaak nepaliek!

2 0 atbildēt

Ļoti labs ieteikums par žurnālista statusa piešķiršanu. Varētu uzlikt to no kāda 5.līmeņa tikai, tad redaktoriem būs ļoti daudz darba - iziet cauri un apstiprināt rakstus.

Labi domājiet paši, man tāpat liekas, ka ar katru dienu šis portāls iet uz leju ( rakstu ziņā )

1 0 atbildēt

Hah, iemācies ielikt pa priekšu īstajā sadaļā, tad bļauj cik viss ir slikti emotion

2 1 atbildēt

Piekrītu tev.. Diemžēl spoki.lv sākuši pamazām pārvērsties par troļļu paradīzi jo šeit prasības uz rakstiem praktiski nav nekādas.. Liela daļa lietotāji cenšas pamodināt kādu kas to visu savestu kārtībā un troļļiem piešķirtu atvaļinājumu...taču kaut kā neviens vēl nav pamodies lai to darītu..jeb kaut vismaz dotu ziņu ka tiks darīts kas lietas labā...emotion

1 0 atbildēt

6 mīnusi nākuši no troļļiem.

0 0 atbildēt

Как много текста и ниодной картинки... ты издеваешься? emotion

2 8 atbildēt