local-stats-pixel fb-conv-api

Future shorts2

26 0
Future Shorts ir dibināts 2003. gadā Londonā un piecu gadu laikā ir izveidojies par plašāko starptautisko īsfilmu tīklu ar pārstāvniecībām vairāk nekā 25 valstīs. Katru mēnesi Future Shorts organizētos pasākumus apmeklē vairāk nekā 25 000 skatītāju. Future Shortstīkls ir kļuvis par veiksmīgu filmu izplatītāju un ar kino saistītu notikumu organizatoru, padarot kino skatīšanos par aizraujošu piedzīvojumu. Latvija Future Shorts tīklam pievienojās 2006. gada maijā, kad tika uzsāktas regulārās īsfilmu skates Rīgā (Andrejsalā un kinoteātrī "K-Suns"), kā arī Liepājā (Fontaine Palace) un Daugavpilī. Sākot ar 2008. gada septembri, Future Shorts tīklam pievienojās arī Valmiera un Ventspils. Ikmēneša Future Shorts pasākumi apliecinājuši sevi kā unikālu, regulāru īsfilmām veltītu pasākumu, kas spējis īsā laikā iemantot plašas, daudzveidīgas un lojālas auditorijas uzticību.

Future Shorts skates ir vienīgie īsfilmām veltītie regulārie pasākumi Latvijā. Tie ik mēnesi iepazīstina vietējos skatītājus ar jaunu un vēl neredzētu īsfilmu izlasi no visas pasaules. Programmās tiek demonstrētas gan starptautisku festivālu laureātes, gan jauno autoru darbi un vietējo kino mākslinieku veikums. Future Shorts Latvijas pārstāvju mērķis ir piedāvāt plašāku skatu uz kino mākslas nozari un radīt alternatīvu komerciālā kino piedāvājumam. Līdzšinējie Future shorts pasākumi Latvijā ik mēnesi pulcējuši vairāk nekā 1000 skatītāju. Uz Future Shorts jaunumiem pierakstījušies vairāk kā 800 interesentu.

Kopumā varētu teikt, ka šie video nav līdzīgi tradicionālajam kino. Katrā īsfilmā ir kāda doma, kreatīva ideja. Tas arī ir tas, kas piesaista daudzum daudzus skatītājus visā pasulē.
FutureShorts mērķis arī nav saņemt naudu par filmām, vienīgais par ko jūs maksājat apmeklējot filmu ir atrašanās zālē un kino demonstrēšana.
26 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
aizmirsu pieminēt ka ieejas maksa ir 2Ls (ar Open karti 1Ls) un pats labākais ir tas ka redzētais paliek atmiņā.
0 0 atbildēt
a kad notiks?
0 0 atbildēt