local-stats-pixel fb-conv-api

Foto spēļu revolūcija - nāves spriedums?33

83 2

Daudzi spoki gan jau nezina kas ir foto spēles, tāpēc iedošu linku, kas aizvedīs uz noteikumiem, kuri bija spēkā pirms revolūcijas - http://www.spoki.lv/foto/Foto-Speles-Noteikumi/58748.

Ja neko nezināt par revolūciju, tad ejat uz šo linku - http://www.spoki.lv/foto/Revolucija-FOTO-spele/186514.

 

Kā es sāku spēlēt foto spēles?

Es (tā pat kā lielākā daļa) foto spēles uzsāku kā vienkāršs lietotājs, kuram bija jāgaida apstiprināšana rakstiem. Atceros pirmo tā, it kā tas bija vakar (tas notika - 09.04.10 22:10) - eju gulēt un mamma saka ka nopirkusi Selga cepumus. Es jau pa pusei aizimdzis paprasu kādus un mamma saka ka nopirkusi.... ar tiramisu garšu. Tieši tas bija iebremzējis foto spēles un es kā bulta uzšāvos gaisā un skrēju bildēt. Rokas nedaudz trīcēja no satraukuma, tad vēl bija jāgaida kad apstiprinās un...... sākās jauna ēra manā mūžā! Ja man aprēķini nemaldās, tad no 397 rakstiem, kurus esmu uztaisījis, 174 ir no foto spēlēm (pirms revolūcijas).

Cik daudzi spēlētāji tur ir?

Kopš tā laika daudzi ir nākuši un daudzi aizgājuši, bet tikai daži tomēr ir palikuši tikpat uzticīgi foto spēlēm kā es. Viens no tiem ir koudman009. Viņš ir viens no tiem, kuri pa vasaru nebija aizmaldījies pārāk prom no foto spēlēm. 

Kāpēc man patīk foto spēles?

To spēlē diezgan interesanti un jautri spoki, kuri dažreiz izdomā visdažādākos uzdevumus. Jauniņie diezgan ātri aprod ar atmosfēru, kas valda foto spēlēs.

Kāpēc esmu pret revolūciju?

Vairs nevar izdomāt neko interesantu, tikai to, no kā taisīt ciparus. Tagad foto spēles nevarēs spēlēt arī jauniņie lietotāji, jo kamēr viņi sagaidīs apstiprināšanu, tikmēr žurnālisti būs jau tikuši daudz tālāk. Un tagad pilnīgi visu varēs izdarīt neizejot ārā. Vecajās foto spēlēs šad tad nācās iet ārā lai kaut ko nobildētu, bet tagad 24/7 varēs sēdēt pie datora un lauzt zobu bakstāmos.

 

Kā jums šķiet, interesantāk ir pildīt pašu spoku izdomātos uzdevumus vai vienkārši ciparus taisīt no kaut kā?

Un tagad visas bildes, kuras esmu licis foto spēlēs. =] Dažas atkārtojas, jo uzdotais sakrita ar jau nobildētu bildi. 

« 1  2  3  4  5 »
83 2 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

you rock WTF !

4 0 atbildēt

Akd.. esmu pret.. mani pilnīgi apmierināja vecie noteikumi.. tie nu gan nebija garlaicīgi, drīzāk skaitļu  bezgalīga taisīšana būtu nogurdinošāk, kautvai arī tapēc, kā tevia WTF, ka sēdēs, un lauzīs zobubakstāmos..

Neesmu tur tik nežēlīgi sen, bet nu apm. zinu vietējos, akas tiešām ir aktīvi, un kam patīk tādiem tur būt,   ja arī iegrimstu atmiņās, tad sākumā es tikai skatījos, kā tā spēle tur notiek, pēc kāda laiciņa tikai sadūšoos arī kko nofotografēt, un tad bija uzdevums ar sērkociņiem.. tad es tā uztraukdamies skrēju pie sekcijas un ņēmu prāgas sērkociņus, nofotografēju, ieliku rakstu laigan nebiju pārliecināta, vai to daru pareizi , un tad man bubble atšūta vēstuli, ka mans raksts ir izdzēts. es skumjās skatos tālāk kā spēle iet, un tad bija uzdevums ar maximas čeku.. es ātri skrēju prasīt mammai vai mums ir tāds čeks, tad paskatījos atvilknē un nopriecājos ka ir, to visu darīju cik vien ātri varēju.. fotošopā aizklāju pikrtās preces un liku čeku iekšā.. bet tad atkal atsūta, ka raksts izdzeeēsts.. es jau panikā nezināju ko darīt, vēel sadūšojos un prasīju aktīvajam marchello95, kā viņš liekot rakstus un kapēc manējos nepieņem =D  smaids atceroties.. tagad esmu iemanījusies to darīt ātri un kā.. bet ar cipariem gan tas nebūtu tik jautri =//

nu nez .

2 0 atbildēt

bet tā ka'viss ir atcelts, viss ir super =DDD

2 0 atbildēt

Eu dvj visi kas ir pret plzzz uz foto spēlēm :) Liekat rakstus kā agrāk bija! Protestējam!!!

1 0 atbildēt

Kā mazs bērns :D:D:D kkadus sūdus fočē? Un ko tas vis nozīmē kad safočēji?? :D:D:D:D:D:D Lol debīlnieks!

2 1 atbildēt

PRET REVOLUUCIJU :)

0 0 atbildēt

 

Pret

Pirmo reizi jabut pret jacky noteikumiem .. bet tas tgd ir tikai labak =)

ehh atceros savu pirmo reizi .. jsu tur cjakarejatries ar telefoniem .. bija ievilcies ar sitiem 6 telefoni divas kruzes .. tad es cik atri varedams pakjeru divas lielakas kruzes un mekleju telefonus .. atcjohnijos ka viens panjemts ir un man tikai 5 .. ieliku to pastaisitu koka telefonu =D un to peiprasija agurs kurš ar vairs šeit nenāk =D sākumā jau ar biju tāds frīks kurš pirmais ko pateica bija WTF ja kāds nebija ielicis "radit tikai noteiktaja kategorija" tad pēc kkādiem 3 rakstiem kļuvu par žurnālistu un varēju likt uzreiz =D un tad atklāju fotospēli .. 3 reizes pārlasīju noteikumus lai pirmajā reize neko nesajauc =D

0 0 atbildēt

varētu gan  jauno versiju (ar skaitļiem), gan veco, kas iepriekš bija tastāt!

0 0 atbildēt

Smiekli nāk par šo visu.

0 0 atbildēt

PRET

0 0 atbildēt

Tipo tev jāpateicas parto, ka tgd fotospēle ir tāda kāda tā tgd ir?

0 0 atbildēt

Sākumā vienmēr nepierasti. pieradīs un būs ok, patiks labāk

1 2 atbildēt

Tavs raksts iesīkā Ķer -

0 2 atbildēt