local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas rimeiks? Bet domājām, ka oriģināls!5

Pēdējos gados filmu industrijā ir ļoti grūti izdomāt kaut ko inovatīvu, dādēļ daudzi režisori izmanto vecas (varbūt pat nemaz tik vecas), bet skatītāju auditorijas atzinīgi novērtētas filmas "karkasu" un uztaisa "jaunu dziesmu vecās skaņās", cerot uz tik pat labu vai vēl labāku rezultātu, jo īpaši zinot to, ka liela daļa mūsdienu "izlutinātā skatītāja", kuram daudz tuvāks ir amerikāņu produkts, oriģinālo versiju nav redzējuši. Kādēļ? Nu, cik daudziem no Jums patīk skatīties melnbaltas filmas un vai Jūs daudz labrātāk neizvēlaties skatīties filmas, kur spēlē šobrīd populāri un "glancēti" aktieri  nevis kaut kādi, tā teikt - "bijušās paaudzes elki" (jā, jā - arī es principā pārstāvu šo kategoriju, bet ar izņēmumiem)?

Tapēc šoreiz Jūsu vērtējumam un salīdzināšanai filmas kvantitatīvi zināmākā (arī jaunākā versija) jeb rimeiks un filmas oriģināls (labi pazīsatmus rimeikus šajā rakstā neminēju ).

Filmas cerams atpazīsiet pēc titulbidēm: nosaukums (jaunākā jeb rimeiks - sākumā), tapšanas gads, režisors un SVARĪGI - IMDb reitingi, pēc kuriem starp citu redzams, ka pārsvarā oriģināls ir labāks! Tādēļ iesaku noskatīties!

56 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Mūmijas gan nav līdzīgas, tā vecā filma ir diezgan liels murgs, kur vesels prāts nesapratīs.

1 0 atbildēt

Ne visi domāja...

Daži zina, kuras filmas ir "rimeiki"...

1 0 atbildēt

bet akutko jaunu jau grūti izdomāt ir

0 0 atbildēt

2005. gada "Čārlijs un šokolādes fabrika" nebija tās vecās filmas rimeiks, bet gan Tima Bērtona versija par Roalda Dāla grāmatas ekranizāciju

0 0 atbildēt