local-stats-pixel fb-conv-api

FIFA 2007 Turnīrs...108

32 10
Sākums:
Nu tā es ilgi domāju un sapratu, ka varētu uzraut , ja ne īsto futbolu, tad vismaz virtuālo, jo īstajam futbolam vajag parāk daudz kā, ko grūti izdarīt, bet virtuālajam vajag vienkārši mazliet laiku, mazliet interneta :D un mazliet spēlēt prasmes, kas nav obligāta.
Tātad aptuveni no vasaras sākuma jeb kautkur no 7.jūnija (ja mēnešus sajaucu tad sorry man gadās xD) līdz vasaras vidum es domāju 13.jūlijam , varētu uzspēlēt "FIFA 2007" turnīru, jā zinu, ka tā ir tāda veca FIFA versijas, jo jau ir "09" un drīz būs arī "10", nu labi nemac cik drīz arī nebūs :) , bet 'te paņemta cik veca versija, jo tas ir tāds kā tikai Test turnīrs, kam vēlāk ja būs veiksmīgs šis, būs arī turpinājums ar jaunākajām versijām, un tas vairs nebūs īstenībā turnīrs, tā būs tāda kā Spoku Virslīga, kura sastāvēs no 10 Komandām.
Čempionāta norise ir pavisam vienkārša, visas komandas izies 2 rinķus, jeb kā jebkurā parastā līgā , kas ir uz šīs pasaules, un gūs punktus, par uzvaru 3, par neizškirtu 1 un par zaudējumu 0, un visi punkti skaitīsies kopā , kuram vairāk, tas ir uzvarējis, tas itkā manuprāt būtu skaidrs.
Pieteikties var līdz 31.maijam.
Pieteikties var sūtot man PZ(privātu ziņu) ar norādēm
Niks(tas tā pat būs norādīts, jeb prikola pēc var)--->Komanda---->Sauklis (Prikola pēc)

Kā notiks viss?:
Viss būs pavisam vienkārši līdz 31.maijam var pieteikties, un līdz 31.maijam var pieteikties ar jebkuru klubu ja vien tas jau nav aizņemts un visas pieteikšanās laikā var mainīt, klubu. Pēc tam no 31.maija līdz 04.jūnijam tiks gatavota turnīra tabula , ar visiem spēles laikiem, netieši laikiem , bet datumiem, un tiks izsūtīti visiem dalībniekiem, kuriem būs 2 dienas laika sūtīt savas pretenzijas, jeb piemēram ielikta spēle 17.jūnijā, bet tajā datumā ir dzimšanas diena un nevar spēlēt un lai tā neiznāk būs laiks pārdomāt visus datumus.

Noteikumi:
Noteikumi tikai pārs, un tie ir tādi.
1 - Ja mača laikā tiek pamesta spēle, tiek automātiski pieškirts zaudējums 3:0 , ko var labot tikai vēršoties, pie līgas organizātoriem (manis) un paskaidrojot iemeslus ir iespēja pārspēlēt spēli, ja vien tam piekrīt abas puses.
2 - Iepriekš nebrīdinot par neierašanos uz spēli (jeb nebūšana online) arī tiek uzskatīts par automātisku zaudējumu 3:0, ja vien atkal kautkādi ārkārtas situācija ir bijusi, jo tomēr viss, kas var gadīties.
3 - Kad spēle ir beigusies, ir jāuztaisa screenshot's un jaatsūta, man , lai zinātu, kas ir uzvarējis un, kam dot punktus.

Kur var dabūt:
FIFA 2007 - Var iegādāties veikalā.
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=fifa+07+piratebay&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 <--- Nezināms anonīms cilvēks pateica , es neko nezinu, māte google.lv vainīga :)
Patch Kas nepieciešams un, kas bija pilnigi par brīvu pieejams:

http://kasis007.filer.lv/FIFA_2007_Online_Patch/file-onlinepatcher.exe.htm


P.S.
Atvainojos, par gramatiskajām kļūdām :)
32 10 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000
Ideja laba, lai gan gribētos īsto fuci uzubāt... kautvai kādā skolā kur ir laukums un divi vārti, bet nu ko.. novilkšu sev 2007 fuci.. apradīšu ar viņu un viss būs labi, jo sen nav spēlēta fifa :)
20 2 atbildēt
vasaraa jaaiet aaraa nevis jaaseezh maajaas un jaaspeelee fifas! :)
20 3 atbildēt
Es jau esmu pieteicies , ja kas Kasisi007-->Real Madrid---> Lai uzvar , naudīgākais :D :D
19 2 atbildēt
SharK Es arī gribētu, īstu fuci tāpēc cenšos noorganizet komandu un p[iedalīties Mitava Open, tu jau arī savā pusē vari komandu uztaisīt ! :) Bet pagaidām naksies pamierināties ar FIFA 2007 :( Un es ar kādu laiku neesmu spēlejis, būs japatrenējas :)
18 2 atbildēt
Okey ? And? Ko tu ar to gribēji pateikt, to ka nepiedalies? tAS MAN ĪSTI NEINTRESĒ MAN VAJAG TOIS, KAS SPĒLES UN KĀDAS SPĒLES TEV PATĪK ? gONKAS, CS ? CSS?
17 1 atbildēt
TukiTuki Nav nejausmas :D Bet , kā jau teicu, tas tikai test režīmam :) āzis bet nekas daudz tur jau nav mainījies :) SharK Nav par ko! Ceru, ka noderēs informācija un , ja tas ir ķipa viņu sadarbība tikai besī ārā ka viņi vēl prasa dalības maksu :(
18 2 atbildēt
SharK Tas ir skatoties, kāds pieradusm, es piemēram vienmēr esmu spēlējsi ar klavišu , tāpēc man ar viņu vislabāk patīk :)
17 1 atbildēt
Būtībā, man vienalga, jo spēlēju tikai Manager Mode emotion Bet tagad papisu bezvadu džoistikam to USB pļurķi, bet ar klaviatūru netaisos spēlēt emotion
18 2 atbildēt
pagonkot arī būtu interesanti :) fifu jau novilku, tagad tik jāpatrenējas un aidā :)
17 1 atbildēt
Kāds vispār vēl spēlē FIFA07?
18 2 atbildēt
Nu, ko tu? FIFA 1 spēle aizņem pāris minūtes tikai , un tad ej kur gribi, tev nav jau jāsēž visu dienu pie daotra, es piemēram vasarā ļoti maz sēžu pie datora, bet kādas 20 min kautvai reizi 2 dienas man būs fifai :)
19 3 atbildēt
īstenībā varētu būt forš pasākums ;] laikam normāli skilāri spēlēs...
18 2 atbildēt
Tukituki - ja nemaldos tad 09 nebija valstsvienību izlases iespējas vienkāršajā spēlēšanā :)
18 2 atbildēt
nepatīk man ne FIFA ne NHL ne visas pārējās datorspēlēs kas saistītas ar sporta veidiem kur iesaistas skrienoši vai slidojoši cilvēciņi)
17 1 atbildēt
mm.. mītavas Open.. pasaki kur var izlasīt par to pasākumu ?! vnk nez.. neesmu par tādu dzirdējis.. varētu savākt draugus un braukt uzspēlēt :) vakar vienīgais pa nakti ekskursijā psp 2009 fifu uzrubāju, bet nu tas nav tas kas spēlēt uz PC :) tpc jāpatrennējas būs..
18 2 atbildēt
www.mitavaopen.lv Laikam kautka tā, ja, kas es par šito turnīru nesen rakstu biju publicējis, vari arī tur paskatīties, http://www.spoki.lv/aktuali/Prata-Vetra-Turnirs/44051 <--- Tur prāta vētra, rakstīt, jo tikā tas ir sadarbības rezultātā radies turnīrs, nu zini tur kur ir reklāma ar prāta vētru.
18 2 atbildēt
kapeika, mans kaimiņš tavu kaimiņu "sabāzīs" 5:0 mans kaimiņš krutāks!!! :D
17 1 atbildēt
Es jau labak prieksroku dotu 08 fifai, bet nu pameginasu pie sii pierast paris dienas :) Kasis007--- es neatceros vai tev aizsutiju vestuli, bet profilaksei velreiz pateiksu :) Piesaki mani ar sim turniram Spelesu ar Juventusu un klicka bus Spalvis :)
17 2 atbildēt
TUsmirdi - tava raksta stils un garumzīmju neievērošana ir nepanesama. Labāk neraksti ! :p :D
17 2 atbildēt
Nu nezinu gan vai daudz kas nav mainījies es, nesen paspēlēju kādu fifas d* (08 vai 09 neatceros) un kompis mani iekš iesācēja lvl salika veinos vārtos, es pat uz vārtiem uzsist netiku emotion emotion emotion takā būtībā būs jāmācās no jauna spēlēt Fifu emotion
17 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »