local-stats-pixel fb-conv-api

Esi forever alone?78

1064 15

Arī tu kādreiz esi žēlojies par to, ka esi forever alone? Par to, ka nevari atrast savu īsto. Arī es tā agrāk darīju, bet, vai zini, ir iemesls, kādēļ tā notiek.

Tie, kuriem ir šaura pasaules uztvere, lūdzu, tālāk nelasa.

1064 15 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Viens ir skaidrs! Domā Tu pareizi. :)

Ir jāmaina sevi, nevis pasaule. Ja mainīsi sevi, tad mainīsies arī pasaule.

167 14 atbildēt

Vispār..ja esi viens, Tu jūties brīvāks. Tev ar neko nav jādalās.

84 8 atbildēt

Esmu forever alone. Sauciet par naivu vai vienkārši stulbu, bet tomēr man patīk ticēt, ka kādreiz satikšu to meiteni, kuru ieraugot, būs skaidrs - šī ir īstā.. Bet nu pagaidām savos 17 man gribās būt brīvam, izbaudīt visu, ko dzīve piedāvā kamēr vēl to varu atļauties. Cik tad nopietnas attiecības šajā vecumā var izveidoties?

63 0 atbildēt

Protams , to visu labāk zinās cilvēks , kurš jau ir forever alone :D

59 4 atbildēt

jo vairāk tu zini jo mazāk spēj sajustemotion

25 0 atbildēt

Apņemos 2012 gada pamest draudzeni.. vnk man citu apņemšanos nav.. 

25 2 atbildēt

Es izšķīros, atmetu smēķēšanu un alkohola lietošanu, vispār jebkāda veida apreibinošo vielu lietošanu! Normāli sportoju, ieguvu labu fizisko formu! Bet man sāk palikt garlaicīgi, un es domāju, ka jāatgriežas atpakaļ! Mana evolūcija notiek pa riņķi! Vajag nogimt, lai atkal paceltos!

27 7 atbildēt

nū cik zinu jauniešiem ir tā ''Rītā piecelšos darīšu to un to un viss būs savādak......trampataram..krhhh krhh krhh <-- viņs krāc ......TRRRR 7:00 celsies dēliņ, klik ieslēdzam datoru, O_o paspēlēsim spēlītes, wouw ir jau vakars drīz vajadzēs doties gulēt, hmm ber rīta es točna darīšu to un to...paiet nakts un čuš visa vecā dziesma sākas no gala" Mūsdienās jauniešiem ar to motivāciju ir pašvakāk.

19 0 atbildēt

''apņemies jaunajā, 2012. gadā, kaut ko sevī mainīt uz labo pusi! Piemēram, atmest smēķēšanu, mazāk lietot alkoholu, saudzēt veselību'' 

ehh, smags gads priekšā...

16 1 atbildēt

Nevajag apņemties no Jaunā gada vai mistiskās "rītdienas", kura vienmēr arī paliek tikai rītdiena, vajag tagad un tūliņ sākt kaut ko darīt...

14 0 atbildēt

Tu buusi taads,kaads tu gribeesi buut!

9 0 atbildēt

Jauns gads – jauna dzīve... nezinu gan! Drīz vien aizsākas vecie paradumi. Piedodiet, ka es te sagrauju kāda ilūzijas, bet visi, kurus es pazīstu, VISI, izkrīt pēc pirmās nedēļās, tāpēc vienkārši attīstīties tālāk, uzlabot kaut ko kādā dzīves jomā, bet nevar tā vienkārši sākt jaunu dzīvi...katru gadu!

9 0 atbildēt

nu esot forever alone nepardzivoju sevii lidz redzu kadu pariti savu acu prieksha milinamies :D tad gan sak krist uz nerviem. bet es izbaudu vientuliibu.. apkart ir tik smuku puishu uz kuriem paskatiities. ;D

8 0 atbildēt

Taas jaungada apnjemshanaas ir pilniigs suu... tas tiek aizmirsts peec pirmaas nedeeljas!

4 0 atbildēt

Nepietiek ar to ka tu katru dienu skatoties uz bildi tas piepildisies,uz to ir jajiet jacensas no visas sirds un tad bus rezultati.

4 0 atbildēt

esmu forever alone, jo uz doto brīdi īsti nav ko piedāvāt tam otram cilvēkam.

3 0 atbildēt

Galvenais jau ka mazāk lietot alkaholu , bet neatmest. Pīpēšana jau jāatmet :D :D

3 0 atbildēt

Labs raksts emotion

4 1 atbildēt

Ah..es gan gribu palikt forever alone xDD

4 1 atbildēt

Nuja, lai būtu par ko runāt, ir jādzīvo, un jādzīvo no visas sirds - jo vairāk būsi pieredzējis, jo vairāk tematu būs, par ko runāt. Nu kay, tas nebija jāsaprot tā - tagad visi nonarkosimies un būsim baigi pieredzējuši. Dari kaut ko traku, dzīvo no sirds! Man nodzīvota šķiet tikai tā diena, kurā ir izdarīts kaut kas tāds, uz ko parasti neuzdrošinos - kaut vai dziedāt un dejot septiņos vakarā pilsētas centrā - vienmēr būs ko atcerēties! Lūk, tā, manuprāt ir jādzīvo. Otrā pusīte atnāks, kad būs laiks. Vai arī, pie tās atnāksi tu. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »