local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīves morāle1

Es biju laimīgs. Mēs ar draudzeni satikāmies vairāk nekā gadu un izlēmām apprecēties. Mani vecāki mums palīdzēja sagatavoties kāzām, draugi apsveica un meitene – viņa bija sapnis!

Bet bija tikai 1 problēma – mana nākamā sievasmāte. Viņa bija gudra karjeras sieviete, diezgan seksīga, bet reizēm viņa flirtēja ar mani likdama man justies neērti.

Kādu dienu viņa man piezvanīja un aicināja pie sevis pārbaudīt ielūgumus. Es arī devos pie viņas. Kad biju tur, viņa bija viena un čukstēja, ka es drīz būšu precējies, bet viņai ir jūtas un alkas pēc manis, kura viņa vnk nespēj ignorēt. Tāpēc pirms apprecos ar viņas meitu, viņa grib tikai vienu reizi ar mani mīlēties.

Nu k lai es saku? Es biju totālā šokā un nevarēju uzdabūt ne skaņas. Viņa man sacīja, ka ies uz savu guļamistabu un kad būšu gatavs, varēšu iet un viņu dabūt. Nu un tā es arī noskatījos, kā viņas kārdinošā pakaļpuse nozūd, kāpjot augšā pa kāpnēm.

Kādu brīdi es vnk stāvēju, tad pagriezos un devos pie durvīm. Kad atvēru tās un izgāju no mājas, tad pagalmā stāvēja viņas vīrs ar asarām acīs un apskāva mani, un sacīja : Mēs esam ļoti laimīgi un pagodināti, ka jūs esat izturējis mūsu mazo pārbaudi, laipni lūgts ģimenē! Nebūtu nemaz uzdrošinājies vēlēties savai meitai labāku vīru!

Morāle: Vienmēr turi prezervatīvus mašīnā.

12 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

vecs kaa pasaule 

shitas pat reklaamaa ir uztaisiits 

0 0 atbildēt