local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainas lietas, kas uzbudina vīriešus65

459 6

Pārdzīvo, ka tavas nonēsātās sporta čības un neuzkrāsotā seja var tavam vīrietim izraisīt nepatiku? Nesteidzies ar secinājumiem! Īpaši tev mēs sastādījām vairāku pārsteidzošu lietu sarakstu, kas vīriešiem sievietēs šķiet uzbudinoši.

Kosmētikai NĒ
Zinātnieki ir aprēķinājuši, ka vidēji rietumu sievietes dzīves laikā kosmētikas iegādei tērē vairāk kā 100 000 latu. Tomēr, pēc seksologu uzskatiem, šo naudu būtu labāk tērēt kaut kam citam, jo liela daļa vīriešu dod priekšroku sievietes dabīgajam skaistumam, un pārlieku liels kosmētikas daudzums visdrīzāk viņus atbaidīs.

Apaļš vēderiņš
Mēs visas sapņojam par ideālu figūru un trenētiem vēdera muskuļiem, tomēr izrādās, ka vairums vīriešu ir sajūsmā par nelielu vēderiņu. Vīriešus piesaista omulīgas sievietes, tāpēc neliels, tvirts vēderiņš viņiem šķiet ļoti dabisks un uzbudinošs.

Laba ēstgriba
Laiks, kad sieviete romantiskās vakariņās aprobežojās ar salātu lapu un glāzi vīna, ir pagājis. Psihologi apgalvo, ja sieviete ēd un dzer ko vēlas, nevis pārdzīvo, ko par viņu padomās apkārtējie, tas liecina par viņas pārliecību par sevi un saviem lēmumiem. Turklāt laba apetīte un atbrīvotība alkohola ziņā liek vīriešiem domāt, ka gultā viņa būs tik pat nepiesātināma.

Mazas krūtis
Tas var šķist dīvaini, bet ne visi vīrieši ir krituši uz sievietēm ar porno zvaigžņu ārieni. Mazas krūtis ir tvirtas, tās liecina par jaunību un fizisko veselību. Vīriešus pievelk jaunības un dzīves enerģijas atribūti, jo zemapziņa diktē, ka šī sieviete dzemdēs viņam veselīgus pēcnācējus.

Ikdienas apakšveļa
Pārsvarā mēs visas ikdienā valkājam ērtu kokvilnas un sintētikas apakšveļu, atstājot atlasu un mežģīnes īpašiem gadījumiem. Tomēr vīriešiem patīk šī parastā apakšveļa. Tas viņiem šķiet ļoti seksuāli, jo, par spīti tam, ka sieviete it kā nav plānojusi seksu, viņam, pateicoties viņa valdzinājumam un mākai pārliecināt, tomēr ir izdevies viņu iegūt.

Staigāšana basām kājām
Neapstrīdami, augstpapēžu kurpes ir ļoti seksuālas, tomēr pēc klubā pavadītas nakts sieviete diez vai vēlēsies tajās pavadīt arī dienu. Psihologi apgalvo, ka basas kājas ir mājiens, pat savā ziņā solījums, ka novilktas tiks ne tikai kurpes, bet arī viss pārējais. Baskājaina sieviete vīriešiem šķiet dabiska un neformāla un bieži izraisa viņos seksuālas fantāzijas.

Nesaprasta anekdote
Katrai dāmai ir gadījies nokļūt situācijā, kad lielākā kompānijā izstāstīts joks izraisa smieklu vētru, bet tu apjukusi centies saprast jautrības iemeslus. Pāru psihologi apliecina, ka daudzus vīriešus atbaida intelektuālas sievietes, tāpēc neliels stulbums padara sievieti daudz pieejamāku un tuvāku. Šādas sievietes kompānijā vīrietis jūtas daudz atbrīvotāks, jo viņam nevajag pastāvīgi pierādīt savu prātu un intelektuālās spējas.

Prasme atrast kopīgu valodu ar bērniem


Tev šķiet, ka vērojot, kā tu spēlējies ar draugu vai radu bērniem, draugs tikai nopūšas un nobola acis. Visticamāk, tu kļūdies. Laba saprašanās ar bērniem vīrietim parāda, ka no draudzenes sanāks laba māte. Pacietība un rūpes zemapziņā atgādinās viņam paša bērnību un māti.

Rokturīši, kas pārkaras pār bikšu malu

Domā, ka neideālas figūras īpašniecēm nevajadzētu aizrauties ar apspīlētu bikšu nēsāšanu? Tomēr daudzi vīrieši nelielus rokturīšus uzskata par ļoti seksīgiem. Sievišķīga figūra vīriešiem asociējas ar sievietes spēju iznēsāt un dzemdēt veselīgus pēcnācējus, tāpēc neliels apaļīgums pilnībā atbilst šai koncepcijai, rosinot dabiskos instinktus viņu zemapziņas dzīlēs.

459 6 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

tad jau liela daļa sieviešu ir gandrīz ideālas.. tikai žēl, ka veči sabiedrībā labāk iziet ar kannainiem skeletiem, nevis ar to,ar ko labprāt guļ.

27 2 atbildēt

par krūtīm piekrītu , man patīk tādas samērā pat kā citi teiktu mazas , vispār meitenēm jābūt slaidām :)

23 2 atbildēt

pilniigi un galiigi par kosmeetiku taisniiba!

16 1 atbildēt

atbildot uz Mazaa komentāru " Nu piemēram man ir 10 esmu apaļīga bet man ir... "

 

fāāāāāāāāāk, kā es smējos, jopcik! :D:D:D:D:D  

15 0 atbildēt

kopvsavilkumā - resna, glupa, neuzkrāsojusies, draudzīga sieviete, ar mazām krūtīm un basām kājām = sexy ? :d 

laabi, laabi.. raksts tiešām foršs. :) +

17 3 atbildēt

njaa tik nez kapec vinjii izvelas tiesi tas kuras nav pec sii kriteerija? :D

13 0 atbildēt

Daļēji piekrītu ;)

11 0 atbildēt

Par to vēderu vairākkārt dzirdēju, bet man pašai tas nepatīk, tāpēc man labāk patīk, kā lai pasaka (vāji attīstīta presīte) :D

Bet par pārējiem, nav nemaz tik dīvaini, bet interesanti bija palasīt

10 0 atbildēt

 

atbildot uz Kedas komentāru " nu tas laikam ir ļoti reti. ;D piemēram pa t... " kārtējais stereotipiem bagātais cilvēks :) mazāk tv skaties, vairāk uz to, kāda ir reālā pasaule

11 1 atbildēt

Njā, tas, ka mums (nu vismaz man) patīk stulbas sievietes ir pilnīgs fufelis....

10 0 atbildēt

Par to intelektu gan taisnība, ir gadijies tikties ar tām pārgudrajām grūti komunicēties, jo viņas jau visu zin un saprot, bet vispār nevienam nepatīk pārgudreļi, ka pa daudz muld.

Draugu lokā ja pat kāds pasaka muļķibas es parasti paklusēju, lai neliktu justies viņiem neerti, jo kko pierādīt kādam tam nav nekādas jēgas  . 

10 1 atbildēt

Par mazajaam kruutiim piekriit(nejau galiigi mazaam) Man piem. nepatiik kannaam uzgjeerbts kruushturis.

9 0 atbildēt

āāāā, jā, kā izrādās, tad sievietes mēs vērtējam pēc spējas iznēsāt bērnus...

āāāāāāāā...

6 0 atbildēt

atbildot uz Kedas komentāru " nu tas laikam ir ļoti reti. ;D piemēram pa tā... " bet kpc gan ne? tu vnk piederi pie citiem gadījumiem, :P ;)

6 0 atbildēt

kāpēc dīvaini?

6 0 atbildēt

man patika ;)

5 0 atbildēt

vai tik to nav kāda vecmeita rakstījusi?

7 2 atbildēt

nu tas laikam ir ļoti reti. ;D piemēram pa tām mazajām krūtīm. ;D

6 1 atbildēt

100% rakstījusi kāda meitene ar lieko svaru :D :D 

12 7 atbildēt

A kur palika neskūtās paduses un aizaugusiī bikini zona? Tad būtu viss komplekts emotion

5 1 atbildēt
« 1  2  3 »