local-stats-pixel fb-conv-api

Daži mīti par vodku6

24 0

1. mīts – Ir vodkas no kurām nav paģiru.

Paģiras liecina par to, ka ir pārsniegts vēlamais alkohola patēriņa apjoms, kuru spēj normāli uzņemt organisms. Vislabākais līdzeklis pret paģirām ir atbildīgs alkohola patēriņš . Lai nu kā, zināmu iespaidu uz paģiru „smagumu” var atstāt arī alkohola tīrības pakāpe, proti, ja alkohols nav pietiekami destilēts tad tajā var atrasties nevēlami piejaukumi, kuri var atstāt iespaidu uz paģiru smaguma pakāpi.

2. mīts – Visas vodkas ir pagatavotas no kartupeļiem.

Tā nav tiesa, patiesībā salīdzinoši nedaudzas vodkas šķirnes tiek izgatavotas nokartupeļiem. Galvenokārt tiek izgatavotas graudu vodkas.

3.mīts – Jo dārgāka vodka, jo tā ir labāka.

Tā nu gluži nav, jo galvenie kvalitātes kritēriji ir izmantotie izejmateriāli un destilācijas process, kā arī vodkas izgatavošanas tehniskās puses kvalitāte, kā, piemēram, iepildīšana pudelēs. Līdzīgi kā ar smaržām zināmu daļu no produkta cenas sastāda iepakojums, jo tas ir sarežģītāks un dārgāks, jo vairāk par to ir jāmaksā arī pircējam. Daudzas cenas ziņā demokrātiskākas vodkas kvalitātes ziņā var būt pārākas par dārgajām, izsmalcinātajos iepakojumos sapildītajām vodkām.

24 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

jo vairāk izdzer, jo mazāk paliek pudelē.

šis ir tikai mīts, jo vienmēr kāds labais gariņš turpina papildināt vodkas krājumus emotion

2 0 atbildēt

nu sāksim ar to ka spirtu no kā taisa vodku taisa arī no zāģu skaidām, akmeņoglēm utt. . labarotoriski nav iespējams atšķirt no kā spirts ir taisīts vinam ir 99, kautkas % tīrība.

1 0 atbildēt

Nu varēja bišku vairāk un ar bildēm, bet + tāpatās tev emotion

0 0 atbildēt

man vienīgajam liekas, ka te ir plika di*šana?

0 1 atbildēt