local-stats-pixel fb-conv-api

Cilveki - Dāzrezeņi, jeb "Reiz sen senos laikos" 1 daļa53

186 14

Es jums soliju rakstu, par mūsdienu pasaules modeli, par NWO, par pasaules banku, kāpēc tādas ir, un kam tas ir izdevīgi. Lai kontrolētu cilvēkus, viņus ir jāpataisa par zvēriem. Atbildiet uz šiem jautājumiem! Man un Jums interesēs atbildes!

1. Kas es esmu ?
2. No kurienes es rados?

3. Kāpēc esmu šeit ?
4. Kas ar mani notiks pēc nāves?
5. kāpēc es vispār dzīvoju?
Ja uz šiem jautajumiem nevar atbildēt, tatad cilvēkiem nav mērķa. Cilvēks bez mērķa ir marionete.

Sāksim ar lielāko apmanu cilvēces vēsturē. Izcelsmi. To, ka jums 12 gadus vidusskolā skaidro ka jūs esat nulles, nomirsiet ka nulles, jo esat cēlušies no tukšuma.

Raksts būs sadalīts 16-20 daļās, domāju tā es vieglāk varēšu jums pastāstīt tā, lai jūs visu saprastu. Sāksim ar pašiem sākumiem. Ar pasaku... Kura nesākas ar vārdiem „reiz sen senos laikos”, bet gan ar vārdiem „pirms 20 miļjardiem gadu notika lielais sprādziens”

 

Ir 24 pasaules rašanas modeļi, bet neviena nevar izskaidrot kā radās pasaule. Pats populārākais modelis ir „liela sprādziena” teorija. Liekā sprādziena teorija – 20 miljardu gadu atpakaļ matērija koncentrējas vienā reģionā, kura varētu būt mazāka par punktu teikuma galā. Praktiski ne no kā radās kaut kas! Neskaidru iemeslu pēc šis punkts uzsprāga un izveidoja galaktikas. (tas paris vārdos, visi tāpat zina „big bang teoriju”)



« 1  2  3 »
186 14 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

turbo...ok šis man jau patika..malacis..tā tik turpināt...vienīgais šī gluži nav sazvērestības teorija bet gan cita teorija kas oponē esošajai...palasi...(bet kopumā...vismaz smadzene strādā...:):))

http://www.tribine.lv/foto/Sazverestibas-teorija/7645

loading...žēl ka nevar ielikt +10

0 0 atbildēt

atbildot uz Boneless komentāru " meenesim nav atmosfeeras un gravitaacija ir 6... "

 

Ok...  Neaceros ka tas likums saucas, man liekas ka "atpakalj ejoshas proporcionalitates likums" . Nav laika tagad vinju nolasiit, atrodi i-neta, palasi. Bombordeeshana ? Krateri uz menes nav vienmerigi noklati, tas liecina tikai par to ka vinjam ir maz ticis...paskaties piemeram uz merkuru. Tur var redzeet ka planetai ir daudz ticis, un krateri iz izklati vienmeriigi pa planetas virsmu. Meness nerote ap savu asi, putekliem bus samazinata kinetika, lai tik viegli pazustu no meness virsmas

2 2 atbildēt

Zinat man pilniigi vienalga par to ka dazi labi sheit mani nodirsh :) Protams ka daudziem nav skairds ka ta ir tikai 1ma dalja. 2-4 dalja buus par biibeli, kaa vesturisku gramatu, nevis religisku. Tiks ari pievienota meisnera teorija. 5 - 6 dalja bus par 3-4 shkiras individiem, un dominantas domashanas veidu. Sapratisiet ko no mums izaudzinaja. 7-10 dalja par simboliku, un to nozimi. Turpat pievienoshu aprakstus par dazadiem ordenjiem, kas ir saglabajusies liidz shai dienai.  

Talak redzesim :)

0 1 atbildēt

atbildot uz Susliks28 komentāru " Man uzreiz atsita atmina dokumentalo filmu ko... " Shii teema ir aktuala peedejo laiku. Kents Hovards ir shis teorijas pirmsacejs. Un tur ir jabut kadam izbrinimam ka ir literatura par sho teoriju, ka ir filmas par sho teoriju ?!?  

1 2 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Jū un zeme ir visuma centrā un ir plakana. ... " :D +1  

1 2 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " Visi vecie astronomi, varētu kādu konkrētu as... "

Protams. Seno maiju raxti, seno egiptiesu raxti. Par ssiem raxtiem intersejas vienmer. Pirmais kas saaka petit egiptiesu ieinterseetibu par zvaigznem bija musu miiljie, dargie filosofi. Piemers Aristotelis, vins intersejas par zvaigznem, bet saules sistemas kartiba vinjam likas nepenjemama, tapec izvirzija teoriju ka griezas viss ap zemi, un kaa kustibas pirmceloni izvirzija Dievu. Eikliids (Aleksandrs Eiklids) Aprakstija sakariibu starp piramidam un oreona jostu - Precizs attelojums (Liela suna zvaigznaju). Ir aprakstis ari taads fakts, ka 25 decembri oreona josta nostajas viena liinija ar siriusu un norada uz to vietu kur atdzimst RA...jeb paradas saule. Siriusu vinsh ir aprakstiji ka sarkanu zvaigzni. Galileo Galilejs gan domaja savadak, jo vinja laika Siriuss jau bija balta zvaigzne. Egiptiesiem Sirius ari bija sarkana zvaigzne, nevis kaa musdienas - balta

 

1 2 atbildēt

atbildot uz zhakijs komentāru " taatad.... 21 punkts... palasi kautvai te h... " 20 punkts - dzivniekam vajag tikai 0.9% NaCl organisma, jeb izotonisku vidi. Hipotoniska, vai hipertoniska vide organisma izraisa neatgriezeniskus bojajumus celularaja limeni. 21 - 75% blavaka, bet Co2 visu darija saules vieta... Pamekle jedzienu Hiperkapnija (celulara limenii) ! Shunas VISU laiku nevar no Co2 sintizet O2, pie tam shim procesam ir vajadziga saules energija. Ir mikroorganismi kuriem nav vajadziga saules energija, bet vinji izmanto daudz stipraku katalizatoru neka oglekli - tie izmanto skabekli.  

1 2 atbildēt

 

nu teiksim tā...skolās kkas ir jāmāca un medijiem kkas ir jāstāsta, bet tā kā mēs visi neesam zinātnieki, tad to pasniedz vienkāršotā un saprotamā veidā un ik pēc pāris gadiem apdeito informāciju.

un šeit tu vienkārši stāsti to tā jau vienkāršoto informāciju, kas neskaitāmas reizes klejojot pa interneta rakstiem ir kļuvusi vēl vienkāršotāka un neprecīzāka, zaudējot pēdējās kripatiņas zinātniskās patiesības.

uz taviem jautājumiem nav jēga atbildēt, jo paši jautājumi jau ietver nepatiesu informāciju.

un šajā rakstā tu nonāc pretrunās - saki, ka mums melo lai padarītu par zombijiem bez mērķa un tāpēc mums ir jāuzdod jautājumi, bet tu pat bez neviena jautājuma uzdošanas notici "zombijiem bez mērķa TEORIJAI".

teorija - tavs tik ļoti izceltais vārds, ko tu liki kā pierādījumu runājot par visuma jautājumiem.

manas domas ir vienkāršas - uzņem visu informāciju, ko tev sniedz, bet izmanto tikai to, kas tev liek justies labi!

jo, ja jutīsies labi, tad tev arī būs vienalga cik cm putekļu kārtai ir jābūt uz mēnes!:D

0 1 atbildēt

atbildot uz zhakijs komentāru " slikti skatijies filminju par gredzniem.... s... " Neesmu tadu redzeejis, atsuuti saitni !  

0 2 atbildēt

atbildot uz Kārlis komentāru " Gandrīz visiem "faktiem" un "pētījumiem" tā v... " gr*shu tavu informaciju! zhakijs - Menes girezas ap savu asi, cikls 28 dienas, bet tik un taa redzam tikai vienu meness pusi, tapec sapisos. Runajot par sauli - 400 km diametra nav arii maz, nj*t veera to ka sferas laukums palielinatos, lidz ar to arii butu izdaliits vairak siltuma. Es velreiz atgadinu ta ir tikai teorija.   

0 2 atbildēt

1. Pieminu tieshi to ka eksistee spiralveida galaktijas, kas ir pieradijums tam, ka galaktika nav lidz galam noformejusies. Par galaktiku koluziju esmu lasijis, intersejies. Melnie caurumi, pulsari un supernovu spradzieni var arii izjaukt galaktiku stuktuuuru, un paiet miljardiem gadu kamer taas noformejas no jauna, bla bla bla, tapec katra 3sha galaktika mums nav noformejusies un ar spiralveidigiem galiem. 6. Esmu skatijies filminju par saturna gredzeniem! Un kas talak ? Gribi pateikt ka tur nebija teikt ka gredzeni ir nestabili ?  Pashi piemineja faktu ka gredzeni attalinas, un jaunu elementu pieaugums pie gredzeniem ir vaajsh. Ko tas noziime tavuprat ? 7. 400 km ? 3. Tada gadijuma kapec menes negriezas ap savu asi ? ka puteklji tad vareja sabliveeties ? 14 un 15 punkts...ir tada forsha lieta ka spektraala analize, un redz peec astes paliek var pateikt ka kometai ir miljoniem gadu. kur tad mees iegusim tik daudz materiala miljoniem gadu ? es zinu kaa formejas fisums, esmu lasijis Big Bang teoriju ! Un ?

0 2 atbildēt

atbildot uz Spocenite komentāru " Interesanti bija palasīt. ++++ Bet prasās b... " spoceniit,  gramatiku esmu piemersis. Galva aizsista ar medicinu, gramatika otraja plaana. Niksoo - Ka vinji zin ka kauliem kuri vinji izrok ir 100 000 gadu ? Peec reaktiva ogleklja pussabrukshanas perioda ? Pats interesantakais fakts ir taads - viena kaula dalja varbuut 8000 gadu veca, otra 120000 gadu veca. Shis fakts ir ljoti labi zinams daudziem. Tas pats bija ar mamontiem. Pats mamonts bija 300000 gadu vecs, bet partika kas saglabajusies mamonta vederaa 4400 gadu veca.  Vienigais ko var pateikt peec kaula ir tas, ka dzivnieks ir miris :D  Pret so metodi ir vismaz tris iebildumi. 1. Nav iespejams noteikt, kads gaisa bijis sakotnejais radioaktiva oglekla C-14 daudzums. Pedejo gadu merijumi liecina, ka ik gadus rodas par 25% vairak oglekla C-14 ka sabruk. Tadejadi sa elementa daudzums gaisa senak bijis mazaks ka tagad - fakts, kas saskan ar radisanas teoriju. Tas tapat nozime, ka aprekini pec minetas metodes vienmer dod parspiletu rezultatu. 2. Taapat ka gadijuma ar «urana - svina>> metodem, radioaktiva oglekla sabruksanas atrums ar laiku vareja mainities, piemeram, kaut vai ieprieksmineto dalinu blakusiedarbbas del (neitrino un brivie neitroni). 3. Ne visi organismi piesaista vienadu parasta un radioaktiva oglekla daudzumu. Piemeram, nosakot ar radioaktiva oglekla metodi dazu musdienas dzivojosu molusku caulu vecumu, izradijas, ka tas ir 2300 gadi. Kas vel nav skaidrs ? Perkons, talak buus intersantak :) es iesildos :D -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

... 2010-04-12 20:28:21

"Mūsdienās Sirius ir baltā zvaigzne. Pagājis ir tikai 2000 gadu, bet mācību grāmatās raxta ka vajag miljonus gadu."

Šito teikumu nesapratu.

Musdienas siriuss ir baltais punduris. Senajos raxtos tas ir aprakstis kaa sarkana zvaigzne, iespejams kaa sarkanais milzis.  

0 2 atbildēt

atbildot uz zhakijs komentāru " un veel par 21 punktu.... nejau saules izmers... " Saule parvertisies par sarkano milzi un zeme tiks sadedzinata...esmu dzirdejis ? Un ? Teorija. Un ir kadi pieradijumi tam ka saule paplashinaas ? nevis otradaak ? ka saule peec miiiljardiem gadu paliks lielaaka ?  

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »