local-stats-pixel fb-conv-api

Cilveki - Dāzrezeņi, jeb "Reiz sen senos laikos" 1 daļa53

186 14

Es jums soliju rakstu, par mūsdienu pasaules modeli, par NWO, par pasaules banku, kāpēc tādas ir, un kam tas ir izdevīgi. Lai kontrolētu cilvēkus, viņus ir jāpataisa par zvēriem. Atbildiet uz šiem jautājumiem! Man un Jums interesēs atbildes!

1. Kas es esmu ?
2. No kurienes es rados?

3. Kāpēc esmu šeit ?
4. Kas ar mani notiks pēc nāves?
5. kāpēc es vispār dzīvoju?
Ja uz šiem jautajumiem nevar atbildēt, tatad cilvēkiem nav mērķa. Cilvēks bez mērķa ir marionete.

Sāksim ar lielāko apmanu cilvēces vēsturē. Izcelsmi. To, ka jums 12 gadus vidusskolā skaidro ka jūs esat nulles, nomirsiet ka nulles, jo esat cēlušies no tukšuma.

Raksts būs sadalīts 16-20 daļās, domāju tā es vieglāk varēšu jums pastāstīt tā, lai jūs visu saprastu. Sāksim ar pašiem sākumiem. Ar pasaku... Kura nesākas ar vārdiem „reiz sen senos laikos”, bet gan ar vārdiem „pirms 20 miļjardiem gadu notika lielais sprādziens”

 

Ir 24 pasaules rašanas modeļi, bet neviena nevar izskaidrot kā radās pasaule. Pats populārākais modelis ir „liela sprādziena” teorija. Liekā sprādziena teorija – 20 miljardu gadu atpakaļ matērija koncentrējas vienā reģionā, kura varētu būt mazāka par punktu teikuma galā. Praktiski ne no kā radās kaut kas! Neskaidru iemeslu pēc šis punkts uzsprāga un izveidoja galaktikas. (tas paris vārdos, visi tāpat zina „big bang teoriju”)



« 1  2  3 »
186 14 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Jū un zeme ir visuma centrā un ir plakana.

Ignorējam visu ko zinātne ir atklājusi pēdējo gadsimtu laikā. Man slinkums atbildēt uz visiem tiem jautājumiem jo diezvai kristieši varētu skaidri paskaidrot no kurienes radās dievs un kapēc pasaulē pastāv ļaunums utt un ar kādām metodēm visumu radīja dievs. Tā ir akmens laikmeta domāšana - ja nezin kā radās zibens tad pieņemsim ka to raidīja zibens dievs, un visi ir laimīgi jo domā ka zin patiesību bet ja aizdomājas tālāk tad nekas nav skaidrs tāpat.

8 0 atbildēt

emm no kurienes tos faktus izrāvi?? :D saulei diametrs palielinās, pēc apmēram 4miljardiem gadu nevūs vairs ne merkūra, ne venēras, tos aprīs saule, iespējams ka zemi arī , saturna riņķi ir viņa pavadoņa  izvurdumu rezultātā radušies,  par putekļiem uz mēness - šis atrodas arpus zemes magnēstiskā lauka, un tur valda diezgan skarbi apstākļi, visticamākais ka putekļus vnk aiznes prom saules vējš, zemes magnētiskais lauks nesamazinās, viņš mainās, pie kam periodiski pamainot arī magnētiskos polus. var bik pameklēt un uz visiem taviem jautājumiem atrast atbildes, jo tur nav ņemti vērā daudzi blakus faktori, tikpat labi var jautāt, kapēc upēs vislaik ir ūdens, un kapēc okeānos ūdens nepaliek vairāk, ja viņos ietek tāds daudzums ūdens.. bet fakti interesanti!!  + par rakstu :))

7 0 atbildēt

Par to lidmašīnu Grenlandē: pamēģini pats nolikt metāla monetu uz ledus kluča. Tā pati no sevis izkausēs ledu un izkritīs tam cauri. Tikai tapēc, ka metāls ir daudz labāks siltuma vadītājs. Pietiek tiaki parīs grādu starpību, lai tas notiktu. Ilustrētajā zinātnē lasīju ka šobrīd projektē zondi, ko laidīs uz Jupitera pavadoni Eiropa kuru klāj ap 100 km bieza ledus kārta, kas ir līdz pat - 190 C grādu auksta :) un tikai ar metālu labo siltumvadīšanas spēju cer izkausēties šai kārtai cauri :D  Protams neceri, ka šis kušanas proces notiks fantastiski ātri, bet iespejams tas ir. 

5 0 atbildēt

Piekrītu tam, ka zinātne nav spējīga atbildēt uz daudzim jautājumiem, pagaidām. Bet kopuma es tev nepiekrītu. Jo tas, ka mēs vel esam stulbi un nevaram atbildēt uz jautājumiem nenozīmē, ka vissa teorija ir aplama.

Citiem vārdiem sakot. Apgalvojums  "Mēs to nevaram izskaidrot, tātad tas ir nepaties"  ir tuvredzīgs.

5 0 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " reliģija ir lielākie meli, ar kuriem var no... " Es tev pilnīgi piekrītu. Jo arī bībeli sarakstīja tikai cilvēki, ne jau nu dievs sāka mums viņas mest zemē no debesīm.

5 0 atbildēt

Baigi interesanti, iepriekš neko tādu nebiju lasījis .

4 0 atbildēt

ar nepacietību gaidu nākamo daļu !

4 0 atbildēt

atbildot uz Anninja komentāru " Jā, ir gan tas jautājums uzreiz - Kā radās ma... " reliģija ir lielākie meli, ar kuriem var nopelnīt kārtīgu naudu! To vien pierāda fakts, ka pasaulē nav vienotas, kopīgas reliģijas. Visi uzskata ka viņiem ir taisnība, taču gan jau, ka viņi visi kļūdās :)

3 0 atbildēt

Jā, ir gan tas jautājums uzreiz - Kā radās matērija? Jo ir teiciens - Nekas nezūd, un nekas nerodas no jauna.

Un arī par to - Kas notikas ar mani pēc nāves? - Man šķiet, ka nekas. Tu vienkārši nomirsti un viss. Ka ja tu dzīvo, tad dzīvo tagad, nevis domā, kas būs pēc tam.  Es arī uzskatu, ak nav tādas aizsaules. (Bet tās ir tikai8 manas domas).

3 0 atbildēt

Raksts jau bija patiešām interesants :) Bet nu daudzos faktos nav ņemts vērā tas, ka Zeme nemitīgi mainās. Gan jau tas pats notiek ar visiem citiem visuma objektiem, kā piemēram Sauli. Putekļi ne tikai nosēžas uz Zemes, mazākā vēja iedarbībā tie tomēr atkal nonāk gaisa un varbūt pat uzlido tik augstu, kur planētas gravitācijas spēks ir tik mazs, ka nespēj šo putekli vairs pievilkt sev klāt. Un es nesen kautkur lasīju, ka Zemes magnētiskais lauks pirms ļoti ilga laika bija pretēji vērsts, tas laikam ir izskaidrojams ar to, ka Zeme visu laiku nepaliek vienā un tajā pašā leņķī, bet ir kādā neliela nobīde. Saules magnētiskais lauks ļoti ietekmē Zemes magnētisko lauku, varbūt tādēļ arī viss notiek tā, kā tas notiek :)

4 1 atbildēt

Par to - Kāpēc es vispār dzīvoju? - atbildi meklē katrs pats, jo neviens cits nevar pateikt tev to, kapēc tu dzīvo.

Un uz jautājumu - Kas es esmu? - ja skatās no bioloģiskā viedokļa, tad es esmu saprātīgais cilvēks, Homo Sapiens, kurš ietilpst zīdītāju klasē :D

2 0 atbildēt

Ideals raksts :)

2 0 atbildēt

+++ zinātnieki kas tagad ir uzskata ,ka viss ir formulas un teorijas.BULLSHIts tas ir.

Istenībā mēs neko nezinam un diezvai uzzināsim :(

P.S. nevaig reliģiju ar zinātni jaukt

2 0 atbildēt

Pacenties esi, malacis + :)

2 0 atbildēt

labs rakst +

2 0 atbildēt

mja buutu kaut viens apstiprinaajums kaut kam... visi fakti tikai kaut ko apstriida un liek uzdot veel vairaak jautaajumu... nekaa konkreeta... katrs ko taadu var samurgot :) pat veel labaaku :D -

2 0 atbildēt

atbildot uz Boneless komentāru "meenesim nav atmosfeeras un gravitaacija ir 6 r... " lo mazaaka gravitaacija , jo mazaak sabliiveesies.......vajadzetu buut taa kaa sausa purvaa......  

2 0 atbildēt

meenesim nav atmosfeeras un gravitaacija ir 6 reizes mazaaka ka Zemei. vinji var pacelties gandriiz tikpat viegli, kaa nolaisties.

putekliem ir arii savs svars. jo biezaaka puteklju kaarta, jo smagaaka taa ir un jo vairaak pieblieteejas apksheejie puteklji.

menesi ir bombardeejushi tuukstoshiem(varbuut vairaak) meteoriitu/asteroiidu. iedomaajies cik puteklju aizlido kosmosaa, kad meenesii ietriecs 1 meteoriits.

2 0 atbildēt

Interesanti palasīties,bet........

1 0 atbildēt

gudrs gan!!!+++

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »