local-stats-pixel fb-conv-api

Cigaretes un smēķēšanas ļaunums50

90 1
90 1 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000
Njaa... Esmu šat tad pamēģinājis (bērnībā un pālī), bet nu absolūti nesaprotu, kas tajā cigaretē ir tāds, lai es sāktu pīpēt n-tās reizes dienā... Baigais prieks dūmus rīt? Un vēl tagad tas prieks kļūst baigi dārgs... Tad jau labāk inhalēt ēteriskās eļļas vai vīraku kūpināt... Nezinu... Negribās braukt augumā tiem, kas nevar atmest smēķēšanu, bet manuprāt tas tomēr ir tikai un vienīgi gribēšnas jautājums- visi tie plāksteri un kožļenes, man domāt, ir tikai tāda placebo efekta veidošana... Man domāt, ka racionāli ir pēc krievu metodes "kļin kļinom vibivajut"... Atvaļinājuma laikā aizbrauc pie vecmāmiņas palīgos uz dziļajiem laukiem (saņemies un nepaņem līdzi cigaretes), un sāc pašīt kārtīgu fizisku darbu- no 5:00 līdz 22:00 (ja nenoplīsīsi ātrāk). Man domāt, ka organisma pamatvajadzības (padzert, paēst, pagulēt... pēc mēneša- nodrāzties, galu galā) atstums vēlmi pēc cigaretes tik tālu fonā, ka aizmirsīsi no kura gala to piededzina... Nu ja negribās pašīt, tad ko? Nu tad jāsēd ar pacaniem rajonā, jāsūc cīga un jaŗaud, cik grūti tomēr atmest smēķēšanu...
10 0 atbildēt
...no atkritumu spaiņa tiek ņemti izsmēķi. visidiotiskākais, ko jebkad esmu dzirdējusi!? Mazāk fantazēt vajag. Smēķēju jau ļoti ilgi. Nekad arī neesmu mēģinājusi atmest, iespējams, ka tik viegli nemaz nebūtu. Pieļauju, ka pat tīri smagi būtu atmest pavisam. Bet šādi raksti mani nesatricina nemaz. Katrs dara kā grib un ko grib!
6 1 atbildēt
Es jau ta lasu vairak neka sezu pie datora...Skola stradaju bez mitas un tomer tas 5 min kas brivas...blin tas bezdarbs.....rokas tric...visi aizvakusies smeket...tu sedi un judzies nost...Es sev majas pat teju nevaru uztaisit mierigi vislaik kas cits vell jadara lai tik laisk sitas nost! Gribu pateikt paldies par padomiem ...Laikam tiesam jajiet dzert teju un lasit kadu interesantu vielu... Par Nicorettem runajot...Rit janoperk!
5 0 atbildēt
es biju ielikusi kko lidziigu - pret atkaribu izraisosam vielam, bet kkads ma*ta rakstu izdesa. malacis, sis raksts tiesham ir labs :)
4 0 atbildēt
šogad cigaretes maksaa emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
4 0 atbildēt
Par rakstu +! Un cerams ka izlasot paša likto rakstu arī atmetīsi smēķēšanu.
4 0 atbildēt
arī ottokāra apdoms ir noderīgs. Principā noderīgāks, par nikotīna aizstāšanu ar tizlām košļenēm. Tikai viena piebilde... Jau pierādīts, ka visas šīs lietas katram ir iedzimtas. Dzīvnieki, kā redzam bieži vien ir ļoti vienādi, bet cilvēki ir dažādi. Atkarība uz smēķēšanu un alkoholu ir iedzimta lieta. Ar to , protams , ir elementāri cīnities, nemaz šīs lietas neuzsākot. Tāpēc reizēm ir dzērāju ģimeņu paaudzes, pat tad, ja viens otru neredz, tāpatās uzzina, ka abi (brālis un māsa katrs savā krajā) met pa nopietnam... reāli gribasspēks salauž visu... pat nāvi... ceru, ka tas nav ģenētiski iedzimts. tad ir žopa xD
4 0 atbildēt
ok, smeekjeet ir slikti un punkts!!!! ja jau iebraucaam veseliibas, tad kapeec piemeeram netiek nekas teikts resniem cilveekiem ar lielu lieko svaru, lai piemeeram domaa ko eest utt tas jau arii nav veseliigi resnajiem iet un baazt riiklee big mac! ar ko vinji atshkjiras no smeekjeetaajiem?! kapeec nav raksta eu tu resnaa cuuka peec ka tu izskaties, domaa ko eed!!!
4 0 atbildēt
Starpbrīžos ar klasesbiedriem var kārtis uzspēlēt!
4 0 atbildēt
izrādās cigaretes ir kaitīgas, paldies par info, nezināju p.s. kāds nav mēģinājis vienkārši pīpēt līdz nelabumam (tā kā filmās)
4 0 atbildēt
pavliks ieteikšu vienu! Aizej pie ģimenes ārsta un uzprasi viņam lai izraksta tev tabletes pret smēķēšanu. Iziesi mēneša kursu un vairs uz cigarešu pusi pat negribēsi skatīties. Nu labi tās tabletes maksā 30 Ls, bet tomēr ir vērts.
3 0 atbildēt
pīpēt līdz nelabumam? cik tas būtu daudz? es reiz paciņu bez apstājas nopīpēju, un man tikai galva griezās, nelabi nepalika.
3 0 atbildēt
nevajag nekādas tabletes rīt un košļāt kkādus draņķus,ja nemaz nav veeleeshanaas atmest. ja ir gribasspēks, tad var atmest. tas ir pats galvenais - gribēt! (nesmēķēju jau apm. 3 mēn. - atmetu ar gribasspēku u.c.paliidziibaam) vēlu veiksmi!
3 0 atbildēt
Es atmetu smēķēšanu lasot grāmatas un dzerot zaļo tēju :) Tas palīdz!
4 1 atbildēt
Naw jegas likt tadus rakstus ka rade prakse tie "Aktivie" pipetaji izlasot tadus rakstus pipes taalak ka nekas nenotiktu ;)
2 0 atbildēt
Nu es enzinu ko darit....Divus gadus nesmekeju tad tagad atkal saku nevaru nomest....Es nezinu ka rikoties...pirms gada bija gruti, bet tad vismaz bija draugi kas atbalstija!Tas bija milzigs + , bet tagad...Nu nav vairs to draugu un...Vislaik smeket gribas....Hujova,bet nu ko darit!? Varbut kads ieteikums...
3 1 atbildēt
pavlikam: Nicorettes žvačkas... Ja nav paaugsgināta jūtība , tad nebus problēmu. Reāli izraisa kuņģa svilināšanu, galvassāpes un caureju... 1 mēnesi uz stiprajām - arī pašas košļenes centies arvien retāk lietot līdz brīdim ,kad negribas. Ar vienu pačku elementāri, lai gan ārsts izrakstītu noteikti vieglās... Vēlāk vienkārši atrodi, ko iebāzt mutē (perversajiem šeit brīvā vieta reklāmai) - lielākoties košļenes jebkādas, taču ar tām arī nevajag aizrauties... atrodi ar ko nodarboties, kas prasa koncentrēšanos un kas ir kkas tāds, no kura nevar un nedrīkst atrauties... (perversajiem atkal brīva vieta reklāmai)
4 2 atbildēt
Kad mans Kentiņš maksās virs 2 ls atmetisu uzreiz bez problemam es domaju :P nu lab pa nedeljas nogaleem jau no kada drauga noslauksu noteikti kaadu bet nu zinu ka varu atmest jebkura bridi :)
2 0 atbildēt
tas apakšā ir mans komentārs emotion
2 0 atbildēt
Nepīpēju un nedomāju sākt tapēc nelasiju! bet rakst ganjau labs! +
3 1 atbildēt
« 1  2  3 »