local-stats-pixel fb-conv-api

Bērnudārzs pieaugušajiem62

1145 10

Mēs esam pamanījuši viņu bērnus uz ielām un zinām, ka viņi mācas speciālās skolās. Esam dzirdējuši par labdarības akcijām, lai palīdzētu šiem cilvēkiem, taču pēc tam viņi kaut kur pazūd. Viņus vairs nevar sastapt veikalā vai sabiedriskajā transportā, bet viņi pastāv. Daudzi no viņiem ātri mirst, bet tie kuri izdzīvo ir nepieciešami tikai viņu vecākiem. Kāds krievu žurnālists pavadīja vienu dienu nevalstiskās labdarības iestādē Turmalīna, Krievijā, pieaugušajiem ar intelektuālās un garīgās attīstības traucējumiem.

Vēl interesanti un kvalitatīvi raksti šeit.

« 1  2  3  4  5 »
1145 10 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

aizkustinošs raksts. Prieks, ka ir tādas iestādes, jo šāda cilvēka aprūpe tiešām prasa uzmanību 24/7 ..

104 1 atbildēt

Burvīgs raksts. žēl, ka Latvijā nav šādu iestāžu..

64 5 atbildēt

viņiem sanāk ļoti skaisti darbi. 

55 1 atbildēt

man sagribējās kādam kaut ko palīdzēt!

36 0 atbildēt

Ļoti labs raksts. Paldies, ka atgādināji par tām divām vasarām, ko pavadīju kopā ar šādiem cilvēkiem. Viņiem ir liela interese un pacietība līdz izdarīs darbiņu līdz galam. Viņi ir vispatiesākie cilvēki.Vēlreiz paldies par rakstu! :)

30 0 atbildēt

prieks ka tadas iestades ir, vini tak tomer ari ir cilveki

21 0 atbildēt

vismaz vini dara vairak neka tie kas sež spoki.lv emotion

23 3 atbildēt

Aizkustinoši.. 

Super, ka ir cilvēki, kuri ir aizdomājušies par to, ko mēs savā ikdienā pat neievērojam, par cilvēkiem, kuriem mēs varam palīdzēt un dāvināt prieku. Jā, šī iestāde patiešam ir kaut kas  vienreizējs! 

17 0 atbildēt

Cik skaisti. Ka kāds palīdz un izglīto;)

15 0 atbildēt

Pēc tiem māla traukiem galīgi nepateiksi, ka kādam tur ir garīgas problēmas, ļoti skaisti, šaubos vai pašam kaut kas tāds sanāktu.

Bet nu nav jau viņiem arī īpaši slikta dzīve, vismaz tur viņi ir kā liela ģimene un ar viņiem nodarbojas, daudzi normāli cilvēki nekad nesaņemtu tik daudz mīlestības.

11 0 atbildēt

Ir tik laba sajūta saprast, ka ir cilvēki kas palīdz. Esmu pati to darījusi, un es apbrīnoju cilvēkus kas to spēj, jo diemžēl es to nespēju ilglaicīgi, personisku iemeslu dēļ gan, nevis citu iemeslu dēļ. 

emotion 

10 0 atbildēt

Tie darbiņi ir tik skaisti. Galvenais, cik daudz tajos ir ielikts un cik ļoti kāds ir centies, nevis māla pika iemesta mašīnā un radīta lai pārdotu. Unikāli. Liels +

7 0 atbildēt

Labsemotion

7 0 atbildēt

Aizkustinošs raksts tiešām!

Neviens no mums nenovērtē, kāda mums ir laime dzīvot pilnvērtīgi. Protams daļa no šiem cilvēkiem ir labestīgāki un draudzīgāki par  pēc izskata normāliem cilvēkiem kuri parasti apsmej, nepalīdz, nejūt līdzi!

6 0 atbildēt

35. izskatās pēc Dr.House

6 0 atbildēt

Nesaprotu kāpēc šim rakstam kāds liek mīnusus. 

Ļoti jauks raksts, lika aizdomāties. Latvijā šādu iestādi neviens nevēlētos uzturēt, jo patiesībā latvieši ir diezgan egoistiska tauta, protams, ne visi, bet lielākā daļa diemžēl. Esam vienaldzīgi pret citiem, es ar to nevēlos teikt, ka citur tā nav, un nevēlos noniecināt latviešus, bet tā tomēr ir Latvijas lielākā problēma. 

5 0 atbildēt

Pilnīgi asaras saskrēja acīs, paldies par rakstu, malači, ka izveidoja tādu bērnudārzu.emotion

5 0 atbildēt

Nu katrā gadījumāes tur pat uz minūti atrasties negribētu :D

4 0 atbildēt

pff tas jau pieaugušo dārzs emotion

4 0 atbildēt

Liek aizdomāties! Super! Dodu +!

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »