local-stats-pixel fb-conv-api

Beidz ienīst savu ķermeni!194

1616 22

Pasaulē ir tik daudz cilvēki kuri sevi uzskata par neglīties,resniem utt,bet katrs cilvēks ir skaists ja pats tā domā.Tulkoju šos tekstus lai daži civēki saprastu,ka netikai tievi cilvēki ir skaisti,bet gan visi cilvēki ir skaisti,tikai katrs ir skaists savādākā veidā.

Kurš ir teicis, ka skaisti cilvēki ir tikai tievi,muskuļaini un tie kuri ir izcepušies kā vistas solārijos,ar silikonu katrā vietā kur vinu var iebāzt?

Skaisti cilvēki ir tie ,kas tic ,ka viņi ir skaisti un kuri NEIENĪST SAVU ĶERMENI.

Gribu tikai pateikt: '' Ejiet visi ieskrieties kuri domā,ka apaļīgi cilvēki nevar būt perfekti un mīlēti.''

1616 22 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000

Tracina, ka cilvēki, kuri nav resni, sauc sevi par tādiem un žēlojas. emotion

436 5 atbildēt

Vispār dažkārt svars nosaka to, kas tu esi. Mani kā kaulainu cilvēku vairums ierindo pie vārguļiem, kaut gan es spēju vairāk nekā viņiem šķiet. Bet raksts liek aizdomāties..

193 1 atbildēt

Šīm meitenēm nebūtu tādu problēmu, ja viņu tēvi no bērnības būtu iedēstījuši apziņu, ka tu esi skaista [topošā] sieviete. Ar to būtu jāsāk! Tikai tēvi meitām var iedot pašapziņu un pārliecinātību par sevi. Pašpārliecināta sieviete vēlāk satiek foršu vīrieti, kurš turpina tēva iesākto, un tāda sieviete ir skaista un laimīga. Viss! Tik vienkārši!

175 2 atbildēt

+++++++!

Lielākajai daļai meiteņu vienmēr ir kompleksi ar savu figūru , bet tas ir arī dažiem džekiem [Personiski man ar ir daži kompleksi] emotion

112 0 atbildēt

Jām ja cilvēks ir resnīts bet labs cilvēks tad viss ir normāli bet ja resns un dirsīgs tad es pateikšu kādu skarbu vārdu. emotion

97 0 atbildēt

Es nesaprotu tās meitenes, kas būdamas nedaudz apaļīgas, ar mazu riepiņu, uzskata sevi par resnām un baigi streso par to, aiziet uz sporta zāli vai ievēro diētu, ja viņām to nevajag un viņām piestāv tie pāris liekie kg. Bet tomēr izdomā to darīt, lai foršu, formīgu, seksīgu dibenu pārvērstu par kaulainu 12 gadīga zēna pakaļu, vai arī zaudētu pusi no sava prieka un lepnuma - krūšu - izmēra, tikai tādēļ, lai nomestu 0,5 cm tauku. Tādām, kā šajās bildēs, vismaz ir vairāk kur iegrābties xD

Nu tas, protams, kā kurai piestāv, var jau teikt, ka tev patīk tikai tievi cilvēki, bet nākošajā dienā tu jau vari būt iemīlējies kādā, ko vakar būtu saucis par resnu govi.

Bet nu ja tu vispār esi gigantisks kuilis, cik garš, tik plats, tad nu sorry, sevi nosaukt par skaistu, tā vietā, lai dabūtu kaut cik normālu formu ir tizla padošanās un vairāk nekas. Ne jau nu kādam kretinētu tavi tauki, bet tas, ka cilvēks vienkārši nepilnvērtīgi dzīvo savu dzīvi, tā vietā, lai reāli lepotos ar ķermeni un to, ko viņš spēj izdarīt, viņš pasaka, ka uzskata sevi par "skaistu" un izbauda savu diabētu, un necenšas vispār neko labot tajā. (Es drīkstu nosodīt tādus, jo pats pirms kādiem 3 gadiem biju 105 kg uz 1.80m, tā kā nepiekasīties, ka nezinot kā viņi par sevi jūtas un tamlīdzīgu bullshitu.) Tagad esmu ilgi centies un dabūjis 85 uz 1.85, un ne tikai varu izdarīt n-tās reizes vairāk un labāk, bet arī jūtos tik pat daudz labāk, nekā tad. Tā kā pāris reizes saprast, ka tauki nav forši ir bijis labāk, nekā, ja visi teiktu, ka esi perfekts tāds, kā esi.

65 1 atbildēt

Žēl, ka mūsdienās ļoti apceļ cilvēkus..  tas liek zaudēt pašnovērtējumu.. Un brīnos, ka vismaz šoreiz komentāros neizskan , ka raksta autors pats cīnās ar lieko svaru...  (žel, bet spokos tā notiek bieži) ...

57 0 atbildēt

kaut vai es apzinos,ka neesmu resna,bet normāla.atrodās viens čalis,es nezinu ko es viņam vispār esmu izdarījusi,kas vienmēr,vienalga ,kur nosauks mani par resnu,tas tomēr iedragā.

41 1 atbildēt

ajj..šitie teksti nepalīdz..emotion

71 35 atbildēt

Man personīgi ir tīri interesanti un tai pat laikā neizprotami grūti ar sevi sadzīvot. kapēc? aizbraucu ciemos pie radiem, un noteikti dzirdešu tādas frāzes kā - Viņai jau nederēs, viņa mums liela .. Man neder, bet viņai noteikti derēs .. Ak dievs, tu ar katru reizi paliec ar vien lielāka ! un galvenais, ka to saka radinieki, ieskaitot mammu emotion

savukārt šeit pilsētā dzirdu pilnīgi pretējo .. dažreiz draugi mēdz pat teikt - varbūt esam vienkārši pieraduši pie tā kāda tu esi un neredzam, ka tu būtu liela vai pat apaļīga, uz ielas sveši cilvēki atskatās, jūties kā normāla meitene, kurai ir viss, huge pupi, JLo dibens, brīžiem mazliet riepiņa parādās un Bejoncī gurni. Bet tomēr atrodas, kuri tevi nonievā. Grūti ar sevi sadzīvot, domāju jebkuram, ja apkārtējie tevi velk uz leju.

30 0 atbildēt

Ja cilvēks ir resns, un dēļ tā žēlojas un ir nelaimīgs tad tas tomēr kaut ko liecina par viņu - tas liecina, ka viņam ir vājš raksturs, viņš nespēj sevi disciplinēt (nerīt tik daudz, piespiest sevi sportot), nespēj mainīt savus ieradumus, vājības.

Cita lieta, ja cilvēks ir resns un ar sevi apmierināts.

24 6 atbildēt

Liki aizdomaties. ++ 

19 2 atbildēt

tava avatara dēļ nevar normāli komentāru izlasīt :D:D

17 0 atbildēt

Pēdējā bilde, mm, jauks spilvens

20 3 atbildēt

Nezinu kas ar mani, bet man pēdējā bildē, tās sievietes ķermenis likās pievilcīgs. Vismaz uz ķermeņa ir gaļa, un protams ir arī lieli pupi :D            ( es gribu teikt ka tās nežēlīgi tievās modeles ir galīgi nesmukas un tādi ķermeņi ir pretīgi, bet meitenes protams nevajag pārspīlēt ar ēšanu un vajag but vismaz normālā formā)                                                                          VISS!!!!!!!

16 0 atbildēt

Tak beigsies šīm meičām skolas/koledžas (vai kas tur viņiem) gadi, aizies lielajā dzīvē un atkritīs visas šīs problēmas dēl tā, ka apsmej. Jo apsmej jau tādi paši sīkaļas, vai vēl jaunāki, bērni bieži ir cietsirdīgi un apsmej jebkuru, kurš ir atšķirīgs - vai nu tievs, vai resns, vai pusaudzei nav pupu, vai ģērbšanas stils citādāks, nav kādu krutu pričendaļu (vecāki nevar atļauties). Uz cita fiziskiem trūkumiem un nepilnībām norāda tikai tie, kuriem pašiem ir kompleksi, un tad tik meklē trūkumus arī citos, lai varētu pašam sevi nomierināt, ka nav tas sliktākais. Vai mīlestības trūkums dzīvē, un tad vēlās arī citiem ierēbt.

Pazīstu pāris patiešām resnus cilvēkus (nu tur pēc skata vien pāri simtam), bet ir laimīgas sievietes, vienmēr smaidīgas un pozitīvas. Nu un, ka tanka lielumā - man ar viņām nav jāguļ vai uz viņu plikajām miesām jāskatās. 

Resnums pretīgs tad, kad big mama cenšās iespīlēties šaurajos džinsos un uzvelc apspīlētu maiciņu, un tad vēders veļas pāri džinsu jostai un kratās līdz ar katru kustību. Vai pludmalē uzlvelk mini bikini, kas pāris izmērus mazāks, un tad biksītes aizmugurē pazūd starp tām celulitainajām bulkām. Vai šaurajos džinsos apsēžās un viss dibens pliks, varam aplūkot neskūto dibenrievu (bet tas arī tievajām gadās, kad velk džīnas ar pārāk zemu jostasvietu). Karoče - ja neesi standarta auguma īpašniece, nu ir biku jāpiedmā pie tā, ko tu velc mugurā. 

11 0 atbildēt

Tikuntā esmu resna un neglīta

19 8 atbildēt

nu shitas raksts ne ipashi iedroshinaja mani un lika sajusties skaistakai. pff vng man ir un bus kompleksi.

10 0 atbildēt

Cilvēks beigs kompleksot tikai tad,ja viņam to kāds viņš ir patiešībā parādīs tas cilvēks ,kurš viņam nozīmē viss vairāk..emotion

9 0 atbildēt

Es neienīstu sevi par to, ka man ir smuki pupi un labs dibens. :D Bet, ja pavisam nopietni, tad piekrītu visiem tiem, kas saprot, ka ne jo visi noēdas un nesporto. Es, piemēram, skatos, ko ēdu, katru dienu skrienu, eju uz trenniņiem, bet es reāli apzinos, ka nekad nebūšu tāda, kā citas, nekad neesmu bijusi nekāda smalkās uzbūves vai kaulaina. Un nekad arī nebūšu. Gēni. Tur neko nevar darīt, tikai pieņemt to, kā ir.

9 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »