local-stats-pixel fb-conv-api

ASV-Latvija23

74 10

Sveiki.

Izdomāju aiz garlaicības uztaisīt rakstu,kura valsts ir labāka - Amerika vai Latvija. Tā nu es nonācu un jau sen zināju ,ka tā, protams, ir LATVIJA. Es uzskatu, ka Latvija nav tik samāklota un ir skaista zeme,kur ir brīnišķīgi cilvēki,jā,iespējams ,ka Amerikā ir daudz kas vairāk nekā Latvijā,bet Latvija ir un paliek labākā zeme man.

74 10 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

atradi ko iebzt pie salidziajuma par muzikem..

11 0 atbildēt

nekur uz pasaules nav tādi meži kā mums....

11 2 atbildēt

Mošk vaidzēja likt Dienvidtiltu nevis to sarūsējušo dzelzceļtiltu? Varētu palepoties ar D-tilta cenu, nevis ar dzelzceļtilta pagātni (kura protams nevienam neintrisē :D)

5 0 atbildēt

Te nu pēc bildēm jābūt baigam patriotam lai piekristu tavam tekstam..  :D

7 2 atbildēt

Tu doma Latvijas isti lauki salidzinot ar teiksim kaut kadiem rancho utt. shtatos ir smukaki un labaki , kads no jums ir bijis istos latvijas laukos?

2 0 atbildēt

USA:D

2 0 atbildēt

ASV 1,3,4,5,6,7,8,9,10 Latvija no shiem diemzhel gust tikai 2 puntku, Zatlers man nepatik, bet Obamas politika vienkarshi besi. 

2 0 atbildēt

usa,usa,usa

1 0 atbildēt

Amerikā nav jūras , tākā bildes arī ņem uz babeni :)

0 0 atbildēt

Beidzot rakstā kurā ir kaut kas salīdzināts, nav pārspīlējumi emotion 8. bildē tie vairāk kā dziesmu svētki izskatās bet vienalga raksts foršs :)

0 0 atbildēt

Autors diemzhel ielika daudzas lietas kas ar sho valsti ir wrong, dziedoni bez talanta kas velk slikti latvieshu valoda un anglu valoda dziedot ir shausmigi , 3 klasniekam ir labaka anglu valoda, tas ka mes baigi lepojamies ar saviem dancishiem nu ak kungs, kas tur dizhs leka 3 bernu maminas apkart, hokejs ir musu nacionala vertiba ne nav neko neesam vina sasniegushi un vinsh te ne radas ne ir spelets vairak par kadiem 50 gadiem, parejie punkti vnk ASV ir labaki, es milu sho valsti, bet nu tikai pashu valsti

Oh starp citu Rihanna nav asv muzike vina ir no kaut kadas salas neka nesaistitas ar ASV

1 1 atbildēt

LATVIJA LABAKAA ! 

1 1 atbildēt

Salīdzināji pīzdu ar plaušām....

0 0 atbildēt

Gaidīju kaut ko smieklīgu :]

0 0 atbildēt

USA the BEST :)

1 2 atbildēt

ASV nav spoki.lv PAR LV!!!

0 1 atbildēt

Latvija labākā !!!!!

0 2 atbildēt

Mums viss ir labāks !

0 2 atbildēt