local-stats-pixel fb-conv-api

A true love story9

Trīs dienas pēc savām kāzām, Anna Koslova noskūpstīja savu vīru Borisu uz atvadām. Krievijas sarkanās armijas karavīram bija jāatgriežas savā militārajā vienībā. Jaunais pāris gaidīja, ka drīz vien atkal būs kopā, gatavi sākt izbaudīt laulības dzīves priekus un sākt audzināt bērnus.

Bet, kad Boris atgriezās mājās no karagājiena, māju viņš atrada tukšu un aukstu. Kad viņš sauca savas sievas vārdu, atbildes vietā bija vien viņa saucienu atbalss. Anna bija prom.

Zem brutālā Staļiņa režīma, Anna un viņas ģimene tika pasludināta par valsts ienaidniekiem. Borisa jaunā līgava bija nosūtīta trimdā uz plašajiem līdzenumiem Sibīrijā, bez jebkādām iespējām kontaktēties ar vīru. Viņš nezināja vai viņa pat vēl bija dzīva.

''Es draudēju izdarīt pašnāvību labāk nekā braukt prom, jo nevarēju bez viņa dzīvot,'' viņa teica ''Telegrāfam'', ''bet beigu beigās mani piespieda braukt. Tas bija pats nelaimīgākais manas dzīves laiks.''

Boris pavadīja gadus meklējot savu pazudušo mīlestību, bet nekad neatrada pat kādus pavedienus saistītus ar viņu. Gadiem ejot, abi Boris un Anna apprecējās vēlreiz un abiem bija bērni. Bet viņi nekad neaizmirsa viens otru. Pēc tam, kad Boris kļuva par rakstnieku, viņš veltīja grāmatu Annai, sievietei, kuru viņš bija mīlējis un ar ko kopā bija dzīvojis vien trīs naktis.

Tā kā laiks gāja uz priekšu, Borisa un Annas laulātie nomira. 2007. gadā Anna, vientuļa atraitne, devās atpakaļ, lai apciemotu veco māju, kur viņa un Boris bija pavadījuši tās tik ļoti dārgās naktis. Tagad, būdama veca sieviete, viņa gribēja izrādīt cieņu laikam, ko viņi bija pavadījuši kopā, zinot to, ka viņa savu vīru vairs nekad neredzēs.

Apbrīnojama likteņa pagrieziena dēļ, pilsēta sagaidīja vēl kādu sen neredzētu viesi tieši tajā pašā dienā - 80 gadus vecu vīrieti, kurš bija ieradies nolikt puķes uz savu vecāku kapakmeņiem. Bet ieraudzījis sievietes siluetu pāri ceļam pretī, viņš zināja, ka kaut kas cits bija viņu šeit atvedis.

''Es domāju, kaq acis izspēlē ļaunu joku ar mani.'' Anna teica. ''Es redzēju šo pēc izskata pazīstamo vīrieti man tuvojamies, viņa acis veroties manās. Mana sirds palēcās. Es zināju, ka tas bija viņš. Es raudāju no prieka.''

Tas bija Boris, vīrietis, kuru viņa domāja, ka bija zaudējusi jau 60 gadus.

''Es pieskrēju pie viņas un teicu: 'Mana mīļā, esmu tevi gaidījis tik ļoti ilgi. Mana sieva, mana dzīve...'' viņš teica.

''Es nevarēju novērst savas acis no viņas. Jā, es mīlēju citu sievieti, kad bijām šķirti. Bet viņa bija mana īstā dzīves mīlestība.''

166 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

tas ielieciet plusiņu sabojāja noskaņu

14 0 atbildēt

aawwwwwemotion

3 0 atbildēt

zinu pāri gados ar līdzīgu dzīvesstāstu :)

1 0 atbildēt

Par plusina diedelesanu plusina nebus, kaut gan stasts tiesam skaists :)

1 0 atbildēt

nav bilžu, galīgi neauzkustina

5 5 atbildēt

tas bija miilji :)

0 0 atbildēt

ieliku pirmo miinusu:D

0 0 atbildēt

paldies arī par to :D kaut gan nesaprotu, kapēc visiem tas tik ļoti izbojā rakstu. jēziņ, es taču jūs nespiežu likt to plusu, vnk parasti visi izlasa apskata un nenovērtē vispār. bet labi, nākamreiz no jums neko tādu neprasīšu! emotion

0 0 atbildēt