local-stats-pixel fb-conv-api

5 mīti par ieročiem.37

301 1

Lielākā daļa mūsu uzskatu par ieročiem ir no filmām, Bonds, cietie rieksti, komando, Mūmija un citas. Patiesie fakti reti kuru interesē, jo filmās taču ir patiesi! Tad lūk 5 ierastas lietas par ieročiem, kas nav patiesas.

Vēl pārīts rakstu man profilā!

P.S. Nesmejieties par avataru, tomēr paintā zīmēts.

301 1 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Eh, nozagi man ideju :D Būtu labāk, ja katrs kaut ko zinātu par ieročiem. Šitajiem mītiem tic nenormāli daudz cilvēku. Ir gadījies paklausīties, kā ieročus apspriež ahūnie CS geimeri. Pretī strīdēties ir bezjēdzīgi (tu taču nespēlē CS, kā tu to vari zināt :D) tāpec atliek tikai stāvēt malā un klusiņām zviegt :D

25 0 atbildēt

tātad, AK47 un springfīldas sērijas šautenēm ir pielāgotas arī drum magazīnas, līdz 70 lodēm kapacitāte. Arnolds lietoja nevis tikai mkas bet arī pāris ložmetejus kurus protams kā mačo turēja katru savā rokā ko praksē nevar izdarīt neviens. 

bruņuvestes gandrīz taisnība, klusinatajs ir tikai vienam ierocim kurš šauj ar subsonic lodēm, tādām kas neveido skaņas vilni. pārējie ir slāpētaji un arī ļoti labi strādā. tas triks ar spilvenu un pudeli ir ļoti reāls un strādā. slāpētājs nav metāla caurule bet sarežģīta sistēma, 

drošinataju pirms šaušana klikšķina gan . bet tas nav draudīgi tas tikai liek domāt ka šaut nebija paredzēts ņ*t līdzi ieroci jo drošinātājs nolaists neļauj izšaut nemaz. tapēc to paceļ pirms šāviena. savukārt gaili atvilkt vajag lielākoties revolveriem , pistolēm ir aizslēgu atvelkot automātiska gaiļa uzvilkšana. un arī revolveris šauj ez uzvilkšanas tikai spiediens jāpieliek lielāks kas novelk no mērķa.

par lodēm kas visam liek sprāgt tas ir tik vecs joks ka man pat neliekas vairs smieklīgs.

njā

par automātiem, sprostuguni parasti rada ar ložmetējiem lai gan arī automāts strādā gluži ok.

7 0 atbildēt

Lieku plusu, ļoti albs raksts, taču gribu piebilst, ka ir liela atšķirība starp suppressor un silencer.

6 0 atbildēt

baigi izglītojoši :)

3 0 atbildēt

Jau pasen pa raidījumu "Zebra" par 5. rādija. ;)

2 0 atbildēt

Kopumā interesants raksts ir lietas kam piekrītu ir lietas kam nepiekrītu bet nu tas lai paliek manā ziņā.

Taču vienu svarīgu mītu tu gan piemirsi pieminēt, proti, trāpot cilvēkam ar lodi tas noteikti aizlidos vairākus metrus kas reālajā dzīvē tomēr nenotiek, taču izskatās labi visās filmās :)

1 0 atbildēt

lielā asiņošana, kad trāpa arī ir mīts.

0 0 atbildēt

Par klusinātajiem gan gluži nepiekritīšu......

0 0 atbildēt

4. atvelkot aamurinju gailis ir jaaspiezh mazaak (mazaak speeka jaapieliek)  jo atvelkot puse darba ir jau padariita .

5. kaa nevar sasaut degvielas tvertni ? liekas ka var vieglak par vieglu .... nu spraadziena nebus vnk degviela tecees laukaa ....

piemeram ar kalasnikovu var izshaut dzelzelja sliedei ( plaanaakajai vietai sliedee ... nez  paars cm  kaadi metaalaa)  . kapeec lai nevareetu izsaut degvielas baaku  , arii ar stiprii vaajaaku ieroci ? domaaju ka pat ar lr.22 lodi var .

0 0 atbildēt

Lai arī neesmu mērķauditorija šim info, + par rakstu un bija interesanti palasīt!

0 0 atbildēt

standarts lielākajai daļai triecienšauteņu 30 patronas

0 0 atbildēt

bija nesen pa discovery raidijums kur bruņuvesti uz granātas testēja ... bet tā bija speciāli taisīta bruņuveste armijas vajadzībām...un tāa granāta tikai ārēji iedragāja brunuvesti...

0 0 atbildēt

Raksts, ok. Kā jau te komentos minēja - ir arī pagarinātās un drum tipa aptveres ar lielāku ietilpību. Vēl būšu riebīgs un drusks piekasīšos vārdiem - aptverēs ir patronas, nevis lodes. Lode ir tikai tā svina vai cita materiāla figņa, kas tiek izšauta. Otrkārt - runājot par "automātiem", derētu precīzāks nosaukums, jo automātiskais ierocis tik pat labi var būt arī pistole Glock18 vai arī AA-12 šotgans. M4 un AK-47 ir triecienšautenes.

Bet visā visumā paldies par rakstu - gan jau Rembo saskatījies jaunietis kaut ko būs iemācījies no šī :)

0 0 atbildēt

"M4, AK-47 ir 30 ložu aptvere, automātiski šaujot, lodes beidzas pēc 4-5 sekundēm." Meli!! M4 un AK-47 ir 32 ložu aptvere, vispār šaubos vai kādam no ieročiem ir 30 ložu aptvere, nu tikai CS'ā, un visas 32 lodies automātiskā režījumā izšauj divās ar pus sekundēm. :)

0 0 atbildēt

Liekas jau dīvaini filmās, kad varonis no 365 dienām vienu dien uzvelk vesti un tad pastaigājoties pie lielveikala no busiņa kāds izšauj no shotgun  un varonis ielidu skatlogā visiem stikliem sašķīdot un ...VIŅŠ IZDZĪVO

Happy end of stupid story emotion

0 0 atbildēt

vabše brunuvestem ir vairākas kategorijas, un manliekas armijas večiem bija pirmspēdējā (protams atkariba kas pa armiju un budžetu) .... ASV special forces manliekas neizmanto neko īpaši augsto kategoriju jo taas tomer ir pasmagas.. bet gad vieglakas un labakas lai pret maziņu automātiņu butu aizsardziba :D (tomer ātrums galvenajā vietā )

0 0 atbildēt

Par 3o....tgd jau diezgan sen ir izdomātas bruņu vestes, kas ir vieglas, un pasargā no jebkura AK-47 un M4

0 0 atbildēt

Par pirmo gan es pasaubitos,jo ir izgudrotas ari specialas patronas kuras jau pasas rada minimalu troksni un ja to vel appvieno ar klusinataju ta tur ari sanak knaps purkskis. Skatijos Future weapons.

0 0 atbildēt

tur nav nepareizi, ar nosaukumiem jā, ir slāpētājs. Bet es rakstiju ka šie mīti ir radušies no filmām, un tak visās filmās skaņa ir tik maza ka to nevar dzirdēt cauri sienai. Bet tā nav, troksnis tiek mainīts. klusinātājs noņem šāviena skaņu bet ne paša ieroča, un tā ir pietiekami skaļa lai saprastu ka ir noticis šāviens.  

0 0 atbildēt

" Bet atkal, lai arī degvielas tvertni sašaut nevar, mašīnas durvīm iet cauri kā sviestam. Tad nu lūk pilnīgi nepareizs un maldinošs skats ir, ja filmā galvenais varonis slēpjas aiz mašīnas, kurai nevar izšaut cauri, un vīņš tikmēr spridzina slikto čaļu mašīnas ar 9mm pistoli."

Sašaut var, un kā vel... Tie paši mītubojātāji šāva pa bāku sacaurumoja bet nekas nenotika, tomēr manliekas ka viņim pēcāk izdevās lietojot trosējošās lodes(neredzēju līdz galam tpc neesmu pārliecināts).

0 0 atbildēt