local-stats-pixel fb-conv-api

420=?166

2658 57

Šodien daudzi jautāja- kas ir ar to skaitli- 420. Tad nu es tagad jums to izskaidrošu! :)

2658 57 166 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 166

0/2000

4:20 pēc kuras laika joslas?

201 7 atbildēt

Varbūt Tu pusstundu mēģināji pierunāt peles kursoru lai tas, patstāvīgs būdams, pats nobrauc no monitora augšas līdz pogai "pievienot"?! :D Pēc div' labiem dūmiem viskautkā var gadīties :)

148 1 atbildēt

a Jūs iedomājaties kas tgd notiek nīderlandē emotion

94 0 atbildēt

Rīt visi vēnā špricētāji 18:30 - duramies!

147 75 atbildēt

HAPPY 420 EVERYONE!

Starpcitu, tas skaitlis man šodien seko.. Gandrīz visās mācību stundās kkur uzradās... :D

42 2 atbildēt

4:20 mans laiks emotion

33 2 atbildēt

Bļāāāviens, tagad varētu tā nodot pāris foršas frāzes krievu valodā.

Jā - marihuāna nav nekāda brīnumzālīte vai kaut kas tamlīdzīgs, bet cik tupam jābūt, lai viņu pielīdzinātu opiātam. Kāds te ir smagi pelnījis par žokli... :D

Ķersimies pie vecajām labajām pārbaudītajām metodēm, salīdzināsim ar populārāko apreibonošo vielu - alkoholu... Pietiks ar vienu pārliecinošu faktu - katru gadu alkohola dēļ vidēji mirst 75'000 Neesmu pārliecināts, vai tie ir pasaules vai tikai ASV vietējie dati, sīkāk neizpētīju, bet es domāju, ka tas ir diezgan iespaidīgs skaitlis jebkurā gadījumā.

Gribēju ievietot statistiku par marihuānu.. bet nesanāca, laikam būšu pārkurījis saprātu, jo nekādi nevaru atrast. Ja kāds atrodiet, padodat ziņu, lūdzu, okei? 

Labi - varbūt šāda statistika ir, bet tās ir tādas "marijuana related" nāves gadījumi, lai gan vienalga grūti iedomāties.

STOP - Jā, kā jau atzinu - marihuāna nav brīnumzālīte, savā veidā viņa tomēr ir kaitīga, taču, dārgie stouneri - esam saprātīgi - nepārkurījamies. Reizi, divas nedēļā... Tāpat kā pāris aliņi pie televizora mūs taču nenovāks.

Esmu ar visām ķepām par legalizāciju, jo prikols jau ir tajā - tie, kas grib smēķēt marihuānu, to jau dara un darīs... Pilnīgi mierīgi! Tikai gadās, ka kādu neuzmanīgu dīleri vai stouneri noķer un soda. Nafigam? Tā ir lieka naudas izšķērdība. 

21 1 atbildēt

 

Paga, paga, kur manā tekstā Tu izzīdi, ka es salīdzinu zāli ar alkoholu vai cigaretēm? Kur?

Nekas no ta nav veselīgs un zāles smēķētājs ir metams viena maisā ar parastajiem smeķētajiem un alkoholiķiem.

Un, kurš saka, ka es neesmu mēģinajusi? Esmu. Un? Ne sliktak, ne labāk nepalika. Nav tā, ka vienīgais veids kā relaksēties un labi atpūsties būtu tikai smēķēšana. Nespried par visiem pēc sevis.

Bet, ja jau mēs apskatām Tavu teoriju, kādēļ zāle netiek legalizēta? Ja jau ir tik laba štelle, kas visiem patīk un- nē, nav narkotika! 

Vienmēr uzradīsies kāds murmulis, kurš man te dzīvot mācīs!? Es eju un kādam situ pa pirkstiem? Katrs pats atradīs veidu, kā paspēt sevi degradēt līdz 30 gadu vecumam, bet nu nav ko nākt te ar savu karogu un man gar degunu vicināt!? Tiešām riebjas. Ne man jūs visi un jūsu kurīšana rūp, ne ko, tikai nevajag te nakt un stāstīt, ka viss šitas mēsls ir dikti labs! 

19 4 atbildēt

421 ---> FOREVER ALONE

13 3 atbildēt

Gaidam 420 emotion

10 1 atbildēt

bļin man koju istabiņas numurs ir 420 :D

7 0 atbildēt

Īstais brīdis uzvilkt un palūrēt how high :) emotion

7 0 atbildēt

mana klase ir idioti neviens skaitli 420 nepiemineja emotion

9 4 atbildēt

Legalizēt zāli emotion

4 0 atbildēt

KĀDA VELNA PĒC MAN NEVIENS NEPATEICA?????

3 0 atbildēt

zvaniet policijai

3 0 atbildēt

Nu es arī pazīstu dažus, kas ir nokurījušies galīgi stulbi, bet tie ir kkādus spaisus pīpējuši un tamlīdzīgas lietas. Problēmas jau rodas no tiem visiem piejaukumiem. No tīras marihuānas jau īsti halucinācijām un tādām lietām arī nevajadzētu būt. Ja šitā manta būtu legalizēta, tad varētu arī vairāk nokontrolēt vai sīkie nepērk un kvalitāti, lai galīgus sūdus nepārdod. Vai arī kā Čehijā - audzēt un lietot var, bet pārdot nedrīkst. Priekš sevis taču kvalitatīvu audzēs un tad arī problēmu nebūs. 

3 0 atbildēt

It sevišķi, ja Tev nav vēža! 

2 0 atbildēt

visnekaitigaakaa, bet nu saak ar mazuminju un beidz adataam un u.t.t vai taa nav?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »