local-stats-pixel fb-conv-api

30 seksīgas lietas latviešu vīrietī.8

85 6

Biju pamanijis rakstu "30 seksīgas lietas latviešu sievietē".Šoreiz griežam visu ar kājām gaisā – aplūkosim latviešu bāleliņus! Kāds tad ir īsts un seksīgs latviešu vīrietis?

Citi intresanti raksti:

http://www.spoki.lv/profils/ponco

« 1  2  3  4 »
85 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

''10.Viņš ir ar mieru doties šopinga tūrē, tas nekas, ka tā viņu it nemz neinteresē, viņš vienkārši zina, ka šādi var izpelnīties bonusa punktus.'' SEKSU? NU, JA SEKSU! emotion

13 0 atbildēt

Pie Zatlera bildes ideāls apraksts emotion

7 0 atbildēt

šis raksts būs populārs :)

2 0 atbildēt

Kārtējā prostitūcijas reklāma. Mīnuss!

2 1 atbildēt

Es cienu vīriešus! Viņi padara dzīvi interesantāku, viņi padod roku, atver durvis un pērk šokolādi un kleitas. Viņi var aizsniegt grāmatu no augstāka plaukta, viņi palīdz nest mūsu somas, viņi sagaida mūs lidostā, viņi skatās, ja mēs viņiem sakam "Paskaties!", viņi prot pārinstalēt Windows, viņi karos, ja sāksies karš. Viņi ir drosmīgi. Viņi saka: "bez problēmam" - un problēmu, tiešam nav. Viņi atbrauc mums pakaļ uz darbu vai kad mēs esam ciemos, viņi aizved mūs uz mājām, apsēdz ar segu; viņi nekad nepamana sabojātu make-up, viņi pārnes mūs uz rokām pāri peļķei, viņiem šķiet, ka mēs esam maziņas, tāpēc vienmēr mūs apķer. Viņiem ir taisnība! Visbiežāk viņu vārdi sakrīt ar viņu rīcībām. Viņi labāk par mums zina, ka kadreiz, pat pēc 100 gadiem viņi noteikti mums piezvanīs. Viņus vienmēr interesē kur mēs esam un ko mēs daram. Viņi uzstājīgi grib maksāt par mūsu kafiju, kaut gan, jau sen paši nezina kāpēc to dara. Viņi pacieš mūsu kaprīzes un saka saviem draugiem: "Viņai ir neciešams raksturs, bet viņa ir tik skaista!" Viņi mums piedod absolūti visu, katru sīkumu, kaut gan mēs viņiem nepiedodam itin neko.. Viņi ir stipri. Es cienu vīriešus! Bet tikai VĪRIEŠUS, nevis vīrieša dzimuma personas..

1 0 atbildēt

Normāli mēs džeki, nav ne vainas 

0 0 atbildēt

un man likās ka cilvēki ir atšķirīgi, dažas īpašības no šīm nemaz vēl nebiju atklājis

0 0 atbildēt

cik seksīgi komentāriņi par seksīgajiem latviešu bāleliņiem, ak, vārds baleliņš vispār ir tik seksīgs, vispār, vajag lai viss un visi te būtu seksīgs.

0 0 atbildēt