local-stats-pixel fb-conv-api

10 labākās sieviešu atrunas7

115 12

Gribam vai negribam tam ticēt, bet jau no pašiem aizsākumiem sievietes uzskata, ka vīriešiem nevar uzticēties, un viņus ir grūti pārveidot. Un, lai kā mēģinātu, šo faktu ir grūti apgāzt.


Ieklausīsieties kādā feministē, un pats sāksiet par to aizdomāties, kā vīrieši 24h diennaktī maigo un trauslo dzimumu pārstāves, sievietes, noniecina. Un tādēļ sievietēm ir savi veidi kā atmaksāt.
10 sieviešu atrunas, un to atšifrējums.


1. „Skaistums nav galvenais. Galvenais dvēsele”, vai „Nauda nav galvenais. Galvenais dvēsele.”


Par šo tēmu parasti patīk parunāt mūsu dārgajām dāmām, kas mēdz uzstāties skaistulīšu un bagātnieku priekšā. Jūs parasti dzirdat šādu frāzi no viņām. Kā izskatās, meiteni nesen kā pametis kārtējais Banderas vai Bils Geits. Un tas bija iemesls kāpēc viņa nolēma pārspriest šo tēmu. Bet neļaujaties kārdinājumam. Kā sacīja kāds mans draugs „sieviete vienreiz izjutusi mašīnas priekšējā krēsla labumus, nebrauks ar Jums trolejbusā”. Tāpēc, tāda sieviete, sadziedējusi savas brūces, uzsāks atkal medības pēc sava ikdienas ideāla.


Tulkojums:


„Vīrietim ir jābūt bagātam, skaistam, un pēc iespējas saprotošākam”.


2. „Piezvani man”


Klasiskā telefona atruna. Ja sieviete no Jums tā īsti neko negrib, katru reizi kad Jūs viņai zvanāt, izrādās, ka viņa ir vannā, vai sazvanījāt nepiemērotā brīdī, vai arī jau guļ, vai tikko pamodusies. Vai arī dotajā brīdī „nedaudz aizņemta”.


Tulkojums:


„Man ir daudz svarīgākas lietas ko darīt, nekā ar tevi runāt”.


3. „Tu man patīc kā draugs”, vai „Tu man esi kā brālis”.


Droši vien katrs vīrietis savā dzīvē ir ko tādu dzirdējis. Uzaicināja simpātisku sievieti vakariņās, dāvināja ziedus, un visādi lutināja. Un tad centās virzīties tālāk uz galveno mērķi. Bet atsitās pret nepieejamu sienu. „Kur problēma?” domā viņš. „Nē, atbild viņam. Tu esi labs draugs, un patīc kāds esi.” Ne vairāk, ne mazāk. „Un kā esam mēs tagad, mani ļoti apmierina. Vienkārši jūsu draudzenei ir garlaicīgi, un viņa vēlas, lai kāds aplido. Ja Jūs tas apmierina, varat arī turpmāk viņai izdabāt. Bet ņemiet vērā, ka viņu aplidos arī citi!


Tulkojums:
„Tu neesi pietiekami labs man”.


4. „Neesmu tagad gatava nopietnām attiecībām”


Šāda atruna parasti mēdz būt pēc pirmās atrunas. Tajā gadījumā, ja Jūs iekrītat runās par iekšējo skaistumu, tādējādi pievēršot visu uzmanību tam, nesatraucoties par maka iekšējo būtību. Visu, uz ko varat cerēt pēc šādas frāzes, ir „drauga” statuss (3-ais attaisnojums), vai arī „draudzenītes” statuss. Tādā gadījumā Jums pat pasūdzēsies „cik grūti ir atrast labu vīrieti”, un Jūs pilnībā sajutīsities idiots.


Tulkojums:


„Tu neesi nekāds skaistulis, vai naudas maks, tad kāpēc mums kļūt tuvākiem?”


5. „Man kritiskās dienas”


Kā liekas, šajā brīdī mūsu apburošajām dāmām nekas labāks neienāca prātā. Nācās iztikt ar mājienu, ka dotajā brīdī labāk ar viņu nesieties. Ja būsiet sekojoši līdz, sapratīsiet vai tie ir meli, vai patiesība. Protams, ja atruna tiek izmantota jau pirmajā reizē.


Tulkojumi:


„Neko labāku nevarēju izdomāt”.


6. „Ne šodien. Man sāp galva/ esmu pārāk nogurusi/ nav noskaņojuma”


Tradicionālā atruna precētām dāmām. Pagaidām, kamēr nav gredzena uz pirksta, tikmēr seksu gribošas dāmas. Kas galu galā var viņas saprast: ar seksu nodarboties var pēc tam, bet seriālam atkārtojuma nav. Starp citu, Jums ar ir iespēja: masturbēt, lelle no intīmpreču veikala, vai varonīga noturēšana.


Tulkojums:


no „Klusu, bērni izdzirdēs” un „Šodien pat televizoru rādīs manu mīļāko seriālu”, līdz pat „Pēc tam tak ir jāmazgājas…”.


7. „Izmēram nav nozīmes. Svarīgi, kā to pielieto.”


Ja Jūsu partnera draudziņš nespēj sasniegt to ko gaida sieviete, tad iespējams viņš ir mazāks nekā ir bijis kādam citam iepriekš. Tad Jūs cenšas nomierināt ar šādu frāzi: „Patiesībā runas par lieliem locekļiem, kas patīk sievietēm, ir tikai leģendas.”


Tulkojums:


„Vēl tavam draudziņam augt un augt.”


8. „Viss, kas mans ir arī tavs.”


Šo frāzi izteic sievietes, kas labprāt vēlas savu roku iebāzt Jūsu makā. Un ņemiet vērā, ka viss, kas pieder viņai un viņas vecākiem, ir, un galu galā paliks viņas. Tāpēc, ja vēlaties precēties ar sievieti, kurai ir kāda mantība (dzīvoklis, vai māja), labāk iegādājaties to uz pusēm, vai pats nopērkat.
Citādi, uz visiem laikiem kļūsiet par „vīrieti, kas aizgāja dzīvot pie sievietes”. Kas attiecas uz naudu, un citām materiālām vērtībām, ko Jūs neesat ieguvis personīgi, iztērēsiet līgavas labad. Ticiet man, viņa to uzskatīs kā pienākumu. Un iespējams, laicīgi Jums izsniegs Indulgenci. Pēc tam tāpat nāksies samierināties ar šo frāzi….


Tulkojums:


„Un viss, kas pieder tev, protams, ir mans.”


9. „Es gribu tevi darīt laimīgu”


Nav grūti mīļo vīrieti izvadāt pa sieviešu apģērbu veikaliem, vai pie pašas mātes ciemos. Lūk, tev laime! Vai tad Jūs to nezinājāt?! Domājāt, ka laime nosēsties pie TV ar aliņu rokās, un skatīties dažādas sporta pārraides? Naivi!


Tulkojums:


„Dari to, ko es lieku, un viss būs kārtībā.”


10. „Katram ir tiesības uz privāto dzīvi.”


Tā ir visu atrunu māte. Protams, privātā dzīve attiecās uz sievietēm. Jo sieviete privātajā dzīvē ir noslēpumaina. Bet vīrietis nevīžīgs, cietsirdīgs, un melis. Spriežot pēc gadsimtu pieredzes, pēc šādas frāzes varat pielikt punktu, ja nu vienīgi esat sadomazohists.

115 12 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

:D spēcīgi

4 0 atbildēt

ir veel tads teikums sieva-Man vajag naudu. vīrs-Cik? sieva-nezinu :D

4 0 atbildēt

Un šo rakstu ir publicējis vīriešu kārtas pārstāvis, kuram nesen ir nodarījusi pāri šāda tipa sieviešu kārtas pārstāve, tāpēc visas sievietes uzreiz liek vienā maisā.!

3 0 atbildēt
g5c avatarsg5c

emotion

2 0 atbildēt

Par 3 punktu.... esmu tā teikusi un tas tā burtiski man ari ir domāts. Varbūt zemtekstā varētu pamatīt arī frāzi.... atšuj no manis.... bet šie puiši tiešām ir forši, bet kā draugi. 

1 0 atbildēt

obaanaa  bet ta tak balta patiesibaa :D

0 0 atbildēt