local-stats-pixel fb-conv-api

[!] Roku darbs... to pamana!110

668 18

Rīgas Satiksme jeb RS jau sen ir saskārusies ar kādu problēmu - huligāniem, kuri apzīmē, apķēpā, izdemolē un visādi citādi izārda Rīgas sabiedriskos transportus.

Noteikti, arī tu esi ievērojis kādu no šiem "mākslas darbiem" un varbūt pat esi bijis acu liecinieks mākslas tapšanā.

Līdz šī gada aprīlim (aprīļa beigām) norisinās akcija pret vandālistiem, kuri demolē šos tramvajus un pieķertos, nodotos vandālistus sodīs īpaši bargi.





668 18 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

Es saprotu, ja uzbliež normālu bombu pa visu tramvaju, bet priekš kam tur kkādu ķēpu ar marķieri, vai balonu uzrakstīt savu vārdu.Un arī priekš kam tur kko plēst un skrāpēt...? Man riktīgi patīk, NY metro.Tas dod pat tādu, kā pilsētas sajūtu.Tur ir suki, no āras smuks zīmējums, iekšā viss tīrs un smaržīgs.Nekāda sīkā huligānisma :)

66 1 atbildēt

interesanti, kādēļ vandāļi nevarētu uzrakstīt ko patīkamu un visiem saprotamu? piemēram "Pasmaidi", vai "Veiksmīgu dienu" ? būtu tak daudz patīkamāk :) pi tam neviens tāpat nesaprot kas tur saskribelēts :D

45 2 atbildēt
epg avatarsepg

normālās valstīs uzstāda kameras un nekas tāds nenotiek, nevis gaužās un cenšas kaunināt...

43 9 atbildēt

Man pazina strada RS par tramvaja vaditaju. Un zinu ka, ja tadi kropli apzime, d*le, lauz tramvaju tad par to maksa ari vaditajs, kuram alga nav ta lielaka, varbut tie kas d*le aizdomasies ka vini nodara launumu ne tikai RS, bet gan vaditajam kuram ir berni un gimene, un kuram ari vajag est, un ari par to ka pasiem ari par to bus jamaksa.

Nokertu rokas norautu un dirsa iespraustu, lai paprove tad uzkepuret savu drankigo "makslas" darbu.

P.S nekad neesmu manijis uz sab. transporta normalu grafiti, tadu ir maz sastopams, parsvara tas ir huliganisms. Ka saka nemaki - nelien!

28 0 atbildēt

100% tie malači, kas apzīmē tramvajus ar tieši tādiem pašiem ķeburiem ir apzīmējuši visas savas skolas klades un ne tikai. Savāktu bilžū mapīti un uztaisītu reidu pa Rīgas skolām. Domāju, rezultātus nebūtu ilgi jāgaida.

20 0 atbildēt

nu to graffitti vareja gan atstāt, bet tie taggeri butu vnk jānošauj "in sight"

piem tas abc naak no pamulku kopienas agenskalna cik zinu, paspejushi apdirst visus sturus.

15 0 atbildēt

lohu bars! dzīvoju savā dzīvoklī nu jau 19 gadus visu laiku viss ir bijis kārtībā, protams mēnesi atpakaļ apzīmē visas āru druvis sienas utt! noķertu zobus izdauzītu! 

9 0 atbildēt

pretekļi.....

8 0 atbildēt

lai nekraaso tramvajus baltaa kraasaa ... nebuus tik garshiigi uz vinjiem ziimeet emotion

9 3 atbildēt

Tā ir problēma arī Liepājā. Ja mēs aizbraucam uz kādu citu valsti un palūkojamies kādos rajonos tiek apzīmētas māju sienas utt? Sūdīgajos! Vietās, kurās valda augsts noziedzības līmenis un  ielās patrulē neizglītotu cilvēku bandas. Un kādēļ tad Latvijā visi centri jāpadara par debilo cilvēku rajoniem? Māja, kurā dzīvoju ir kultūras piemineklis. Tās sienas izskatās tā, it kā kādam rakstītāju baram būtu bijusi lēkme. Un tāds izskatās viss Liepājas centrs. Metāla apmali viegli ir notīrīt ar spirtu, taču pašu sienu gan ne. Man patiešām ir lielas dusmas uz šiem dīvaiņiem, kam nepielec tas, ka ja gribi apzīmēt māju, apzīmē savu māju.

6 0 atbildēt

andergraunds

6 1 atbildēt

Tas ir tas pats kas dirst bloda no kuras pats ari rij.

5 0 atbildēt

Tak uzspridziniet kāds tos tramvajus,tāpat miskastes vecas un aukstas,bet maksā dārgi,Rīgas satiksme vispār Ohujela,tādas cenas.

ejat ar kājām vai riteni u8n ietaupiet co2 un $

7 3 atbildēt

8 sexaAY ;X >:DD

4 0 atbildēt

nu labi,bet es nesaprotu,kas tu esi tāds? kkāds RS darbinieks or what? vai arī kārtējais pusaudzis,kuram īstenībā ir pie dirsas,galvenais jau plusi? aha. labu dienu.

5 2 atbildēt

Pats smieklīgākais ir tas ka tie lohi pec tam staigā un plātas , ka redz viņš esot vareejis ko uzzimeet.  Lohi ble .

3 0 atbildēt

Tageri ir kā maniaki,ja tur sargās viņi atradīs sienas uz kurām uztagot savu brīnumu. 

3 0 atbildēt

Šo vēl ir iespējams labot samērā vienkārši! Bet pasakiet! Ko darīt ar gravējumiem logu un durvju stiklā! Šo logu cenas var sasniegt pat pusotru tūkstoti latu!!! Tas nav izdomajums tadas ir cenas Esmu redzējis savām acīm, kā solaris trolejbusam ir visi logi vairak vai mazāk saskrāpēti! Esmu piedzīvojis, ka ir izsisti logi (jaunajam Irisbusam)! Cenas ir iespaidigas! Takā... žēlot d*lētājus nevajag! Nebrīnieties, ka biļešu cenas aug :(

4 1 atbildēt

Besi ,ka tā dara. Ja es būtu mērs ,tad atļautu "Mākslinkiekiem" izpausties kādā vecā Rīgas ēkā ,kur viņi var darboties uz nebēdu. Bet tie "pok*ni" ,kas noskatās vienu filmu par grafiti un iet apzīmē sienas,tramvajus utml ir truli. P.s Ušakov ,ja tu šito lasi ,tad ņem vērā manu padomu ,jo pēc tramvaja var sekot tavs bumers.

3 0 atbildēt

Tos lohus vajaga izķert, salauzt īkšķus un pašus nopūst gaiši zaļā-rozā krāsās.

5 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »