local-stats-pixel fb-conv-api

Valentīndienas dāvanas.24

66 2
Nav jau nekas WOW, bet man patīk.
Puiši, vīrieši vienmēr domā un streso ''ko gan viņai varētu uzdāvināt?'' Ak, jūs! Nevajag nekādu dižo maku virināšanu uzrīkot. Vajag vienkārši ko mazu , bet tiešām no sirds. Protams lielas dāvanas iepriecina arī.
Bet tomēr, ja nopērk ko lielu un pasaka '' daudz laimes valentīndienā!'' Nu nav tas pats kad uztaisa ko mazu, centies daudz, un negulējis naktis domādams vai patiks, kā uzlabot. Tad beigās pasaka, ka tiešām viņam tu patīc/ mīl izsaka savas jūtas un iedot sirsnīgu, slapju skulpstu in protams apskauj. Var aizvest uz slidotavu un izpriecāties. Var vienkārši visu dienu lolot ar skulpstiem un glastiem. Var uzīmēt, uzgleznot ko skaistu. Tiem kuriem jau 18+ un dzīvo kopā var meiģināt īpašas gultas rotaļas. Var arī nopirk baltu rozi un iemērkt tintē uz dienu, lai pastāv draudzenes mīļākajā krāsā.
66 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
nu nezinu, man viss šitas likās tā banāli. Un ja jau par Valentīndienu runā(starpcitu, kapēc jau janvārī..???), tad tie svētki ir sviests. Mīlestība ir jāizrāda katru dienu, nevis vienreiz gadā jānopēr banālas sarkanas rozes un mīkstais lācis.
5 1 atbildēt
Josephine, tad pastasti ko tu veletos sanemt valentindiena, nezeligi ieintreseja meitenu viedokli. emotion Piemeram ja es tagt sarakstitu dzeju un zem metenes majas loga skali to nolasitu. Patiktu tads variants? zinu tas jau baigi nojats variants, bet nu patiktu tada lieta?
4 0 atbildēt
StarGirl labi, ja vismaz vienu reizi gadā pacenšas :D
3 0 atbildēt
katrā ziņā valentīndiena man tīk labāk nekā helovīns, ja spriežam par aizgūtajiem svētkiem :D valentīndiena ir tā īstā reize, kad īpaši parūpēties, lai gan, protams, negaidīti pārsteigumi gandrīz vnm ir patīkamāki. man piem, patīk ka tgd vsmaz starp ziemīšiem un lieldienām ir vēl kādi sirsnības un mīļuma pilni svētki, kuros dominē kaut vai tās pašas banālās sirdis un sarkanā krāsa :) kamēr mēs paši nekomercializējam savus svētkus, tikmēr tie tādi nekļūs ;) Jancic , labāk dzeju uzraxti uz skaista papīra un nosūti pa pastu ;) zini cik sen meitene noteikti nav saņēmusi īstu vēstuli? tavs variants arī ir labs, bet nevar zināt par kaimiņiem, tavas balss stiprumu un to, vai meitene ir mājās emotion bet ideja lai cik, kā tu saki, nojāts variants, ir patiešām mīļa ;)
2 0 atbildēt
EAS avatarsEAS
dažas dr.lv dāvaniņas :D viennozīmīgi gribu saņemt sirdi no tām mazajām, plakanajām un krāsainajām končiņām :D
2 0 atbildēt
cik jauki,ka šogad par to nebūs jāuztraucas. :D
3 1 atbildēt
un man riebjas tās želejainās sveces. bet kokčiks izskatās garšīgs. un tā figņa aiz pleijera,man ir!-uzdāvināja draudzene,izskatās smuki,bet nav kur bāzt.pat nesmaržo.
2 1 atbildēt
Japiekrīt StarGirl principa pēc, ja kko uzdāvina - tikai tāpēc, ka no kkurienes atceļojusi šāda nelatviska tradīcija, neko tas nenozīmē :(
1 0 atbildēt
paldies
1 0 atbildēt
eu eu,es nerunāju par pleijeri!es runāju par to sirsniņveidas kastīti ar mākslīgajām rozēm ZEM pleijera! un,nē,mani nudien neuztrauc tavas pareizrakstības kļūdas,tas tik tā-mana kašķīguma dēļ :) un par to dzeju,..ak jā!es būtu 100 reiz laimīgāka par to,nekā par visām šīm materiālajām dāvanām kopā. ik reiz,kad man ir uzrakstīta dzeja,vai kāds pantiņš,vienalga kas,kas domāts tieši man,rakstīšanas brīdī domājis par mani,un beigās to saņemu es,manuprāt,tas dod īpašu,vārdos nepasakāmu sajūtu. un neuzskatu,ka tikai v-dienā ir jādāvina šādas dāvanas.un nedomāju,ka dāvanas sniedz šo svētku sajūtu. tas var būt tikai papildinājums
0 0 atbildēt
Kur var iegādāties tādus stiklā kubus kur iekšā ir izveidots zīmējums??
0 0 atbildēt
Anonīmajam, StarGirl varu atbildēt tikai to, ka Valentīndiena ir visu mīlētāj diena. Ja ir - dzimšanas dienas, vārda diena, Ziemassvētki, Lieldienas u.t.t. Kāpēc gan nevar būt speciāla dieniņa kad visi pierāda savu mīlestību citiem? Pie tam Valentīndiena nav cilvēku izdomājums. Precīzi nezinu kas tas ir, bet saistīts ar amoru. Janvārī publicēju, jo domāju, ka laicīgi jāsāk pārdomāt pirkumus, lai vairāk iepriecinātu un atrastu to īsto nieciņu priekš savas meitenes. Paldies, tiem kas atbalsta! Un es ļoti piekrītu ''bubble'' komentāram. Josephine Par to, ka mīlestība jāizrāda katru dienu- protams! Bet vienu reizi gadā ir arī jāsagādā kāds prieciņš cilvēkam. Vai tad pašai nav patīkami saņemt no mīļotā dāvanu?! Diez vai nav! Un ja tevi tas tik ļoti uztrauc, ka nokļūdījos vārā ''skūpsts'' tad ļoti piedod. Galvenais,lai saprot domu. Par mp3 runājot. Prieks, ka tev ir draudzene kas tev dāvina dāvanas. Un pie tam nav nozīme dāvanai. Kā jau simt reizes dzirdēts- galvenais, ka no sirds. Nu arī diez vai mp3 smaržos ja vien tikai pēc plastmasas no Ķīnas. Pati tā doma, ka sirds pusītes ir laba. Neko sliktu nesaskatu.Un ja par slapjo skūpstu- tas tikai piemērs.
0 0 atbildēt
tur var arī fotogrāfiju iekšā iegravēt un vārdus- pat iespējams kaut kā izgaismot, neesmu tik smalki izpētījusi, bet zinu, ka dažu dienu laikā var dabūt pasūtījumu. :)
0 0 atbildēt
nesvinu, bet forši būtu jebkad saņemt zilā tintē noturētu rozi.^_^ man ir tās rozes-ziepītes sirds formas kastītē.. :D
0 0 atbildēt
http://www.valentine.magiclands.ru/lovetree/5789445049 Pastāv kāda saite,kas piedāvā izaudzēt mīlestības kociņu- manuprāt tāds pārsteigums,kaut arī neko nemaksā,taču ir ļoti jauks un sirsnīgs žests!
0 0 atbildēt
emotion emotion emotionvsp būtu mīļi saņemt kādu no dāvanām! :D
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

kpc tad tikai tie kuriem 18+ un kas dzīvo kopā? :D

0 0 atbildēt
man tas mp3 pleierītis ir. ;DD
0 0 atbildēt
ESCADA !! dīīevinu tās smaržas ! emotion
0 0 atbildēt